Nomade by Gigi's - Budapest

Nomade by Gigi's - nemzetközi, görög konyha

Képek az étteremről

Nomade by Gigi's

1051 Budapest, Hercegprímás utca 12.

Nomade by Gigi's
Hercegprímás utca 12. , 1051 Budapest

Kívül, belül megújult, és visszatért az igazi Gigi’s életérzés a belvárosba.
A Hercegprímás utca 12-ben újra várnak a kellemes baráti ebédek, az esti nyüzsgő hangulat, a Cosmo-s poharak koccanása, a  Gigi’s klasszikusok és a nem mindennapi újdonságok.
Nem felejtjük az elmúlt 3 évet, és a hagyományokkal, tradíciókkal sem szakítunk.
Na meg persze a bulikról sem feledkeztünk meg… A Nomade by Gigi’s új táncparkettje forró pezsgő hangulatban vár minket a jobbnál jobb házibulikra.
Térj vissza kedvenc találkozóhelyedre, találkozzunk a Nomade by Gigi’s-ben.
 
Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Nomade by Gigi's  – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(185 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Tökéletes helyszín"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem tökéletes helyszíne volt a Valentin-napi vacsoránknak. A hely hangulata egyből lenyűgözött minket, nagyon kellemes volt az atmoszféra az ételek pedig első osztályúak voltak!
Rábl Imre - 2024. február 15., csütörtök 14:06

"Csalódás "

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Az étterem hét keretében mentünk. A leves és a desszert finom volt. Főételnek Nepáli csirkeragut választottam pirított tésztával. A tészta egyszerű vízben kifőzött spagetti volt, valamint a hús kevés volt a tésztához képest. Nem ajánlom.
Timári Márta - 2023. október 16., hétfő 18:23

"Első találkozás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párommal jól éreztük magunkat. A hely hangulata, design-ja sokkal jobb élőben, mint a képeken. :) Igazi, élettel teli, 21. századi hangulat. A konyha is remek, kukorica krémleves szuper, cékla tatár is. A vaddisznótarja szuper omlós, szaftos, nagyon jó hozzá a pecsenyelé. Desszertek közül a somlói kiváló. Összességében egy ígéretes hely, szívesen jövünk máskor is.
K. Zoltán - 2023. október 14., szombat 09:28

"Hatalmas csalódás"

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Hatalmas csalódást okozott a hely és rettenetesen kellemetlen helyzetbe hoztak a barátaink előtt akiket meghívtunk hogy velünk ünnepeljék a házasságkötésünk napját. Megérkeztünk és legalább egy órát vártunk hogy legalább megkérdezzék mit szeretnénk inni még egy órát hogy kihozzák az ételek kiszolgálása pedig szintén több órás procedúra volt. Nem értem hogy egy étterembe hogy fordulhat elő egy ilyen főleg úgy hogy asztalfoglalásunk volt tehát nem váratlanul esett be ennyi ennyi ember. Azt gondolom hogy ha nem képesek ellátni 20 főt akkor engedjék el ezt a vállalkozást mert édesanyám egymagába magasabb színvonalon végzi ezt a tevékenységet egy nagyobb családi összejövetelen. Felháborítò volt ez a tegnapi vacsora. Menüsorról választottunk, előre foglaltunk és legalább 4 órát ültünk ott és nem azért mert olyan jó lett vilna a hely, a kiszolgálás vagy az étel. Fel csillagot se érdemel a hely.
Csuhaj Barbara - 2023. október 14., szombat 07:53

"Nomád"

1,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Sajnos hatalmas csalódás volt nekünk. Nagy társasággal érkeztünk, amit nagyon nem tudtak kezelni, kifogásokkal, minősíthetetlen bánásmóddal reagálva az elégedetlenségre. A 19:00-ás foglalás ellenére 9-kor kaptuk meg az első fogást, a csapat fele hidegen, a desszertet 22:20-kor… Az ételek alapvetően nem lettek volna rosszak, de a menüre nem is hasonlítottak, egymásra se köszöntek, illetve egyértelműen a kapkodás jeleit mutatták. Bízunk benne, hogy egyszeri eset volt, de nekünk rányomta a bélyeget a helyre.
Pazicska Krisztofer - 2023. október 14., szombat 07:33

"Egyéltalán nem volt "NOMÁD""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes gasztro-élményt szereztek a családomnak. Kifejezetten kedves felszolgálást volt szerencsénk átélni. Máshol tapasztalt Dining menükhöz képest meglepően nagy és ízletes adagokkal várták a vendégeket. Köszönjük szépen a VENDÉGLÁTÁST!
Stekovics Laszlo - 2023. október 13., péntek 05:26