Trattoria Prato - Budapest

Trattoria Prato - olasz, pizza konyha

Képek az étteremről

Trattoria Prato

1029 Budapest, Nagyrét utca 22. (bejárás a tenisz klub felől)

Trattoria Prato
Nagyrét utca 22. (bejárás a tenisz klub felől) , 1029 Budapest

Tradicionális olasz hús- és halételek, római stílusú pizzák, al dente tészták és szuper olasz alapanyagok. Ezek jellemzik a Prato konyháját, és az utánozhatatlan olasz dolce vita érzés kihagyhatatlan hozzávalójaként a közismerten finom olasz édességek széles választéka sem maradhat el.
A budai hegyek ölelésében, a festői ligetes Hűvösvölgyben kapott helyet a Prato, mely klasszikus olasz ételeket, hangulatos, családias környezetet és az autentikus olasz trattoriák hangulatát ígéri. A friss levegő, a kék égbolt, illetve a természet minden hangja és illata teremt nyugodt és meghitt környezetet a családi, baráti, vagy épp üzleti étkezésekhez.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Trattoria Prato – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(19 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ember félve megy általában ilyen programra mint az étterem hét, mert arra gondolnak és sokszor tapasztalják is, hogy az odafigyelés ilyenkor nem erőssége az étteremnek és a személyzetnek. Hát ez itt nem volt tapasztalható. A személyzet hozzáállása és felkészültsége hibátlan volt. Az ételek adagjára és minősségére sem lehet panasz (Feketekagyló, Csirkemáj brulée, Vaddisznóragus tészta, Körtés pizza, Panna Cotta és Nagyi tortaja) a brulée paradés volt, a körtés pizzára nehéz szavakat találni, persze a jó értelemben. Az "édes" a sóssal és roppanósnak a dió. Érdekes ízpárosítás, de simán bevállalnám máskor is.
Németh Szilvi - 2023. október 09., hétfő 19:27

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálás, nagy adagok, szuper finom ételek
K. F. - 2023. március 18., szombat 22:59

"Csodás este négyesben"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kellemes hely a város szélén. A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételek szuper finomak. Köszönjük az élményt, csak ajánlani tudom!
N. László - 2023. március 15., szerda 11:01

"Tökéletes elégedettség "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Érezhető, hogy nagy gonddal kiválasztott alapanyagokból készült az étel - a tengeri fogásokat is beleértve. A konyhában dolgozó olasz szakemberek felkészültsége visszaköszönt az ételek fogyasztásakor, a kiszolgálás előzékenyen és rendkívül kedves. Mostantól visszatérő vendég leszek. A Prato Budapest legjobb olasz éttermeinek egyike!
Horváth Ákos - 2023. március 13., hétfő 10:35

"Vegyes érzések.."

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes hangulat, kedves kiszolgálás. Az ételek finomak voltak (semmi extra), de a desszertem sajnos romlott volt.. bár azonnal kicserélték mikor jeleztük, és kedvezményt is kaptunk a kellemetlenség miatt, de így kicsit rossz szájízzel távoztunk.
Bohrát Brigitta - 2023. március 10., péntek 06:23

"Olasz ízek Budapest szívében"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper olasz konyha csak ajánlani tudom.
Biró Andrea - 2022. július 26., kedd 17:15