Tao Noodles ázsiai étterem - Budapest

Tao Noodles ázsiai étterem - Ázsiai, kínai konyha

Képek az étteremről

Tao Noodles ázsiai étterem

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 10.

Tao Noodles ázsiai étterem
Liszt Ferenc tér 10. , 1061 Budapest

A Tao Noodles ételeit meg kell kóstolnod!
Autentikus keleti ízekkel kínálja látogatóit a Tao Noodles étterem. Az ide betérő vendégek válogatott ázsiai receptekből fogyaszthatnak helyben vagy elviteles formában.

Egy falat Kelet-Kína.
Tao elhozza nekünk a kelet-kínai konyha legjavát. Szívét-lelkét beleadva a kínai gasztro hagyományokat követve készítette össze az étlapot, ahol nemcsak az ínyencek találnak maguknak kóstolni valót.

Ázsiai fúziós konyhaművészet.
Az étlapon a kínai ételek mellett az ázsiai konyhából is találhatunk magunknak olyan fogást, amelyek a leginkább közkedveltnek számítanak a gasztronómia világában a Távol-Keleten.

Ez nem kínai kajálda!
Családias hangulatú ázsiai és kínai jellegű étterem, amelyet mindenki számára elérhetővé tettünk.


Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Tao Noodles restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


3,9

(37 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

3.8

Hangulat

3.7

"Tao Noodles"

1,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Inkább kifőzde, mintsem étterem, ám Budapest bármely ázsiai gyorsbüféjében izgalmasabb, ízletesebb ételt találunk. Nulla fűszerezés, ami egy kínai ételnél szinte elképzelhetetlen! A Gong Bao csirkének nevezett valami egy lekváros, iszonyúan édes, ehetetlen szörnyűség volt. A kávégép nem működött, a személyzet egy szót sem beszélt magyarul, viszont nem is figyelt a vendégekre. Nem értem, hogyan kerülhetett az éttermi hét szereplői közé ez a hely...
Juhász Erzsébet - 2023. október 16., hétfő 19:39

"Hirtelen jött ötlet"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az utolsó pillanatban foglaltuk le de jó ötletnek bizonyult! Ár-érték arányban megérte! Finomak voltak az ételek bár semmi extra de elegendőek voltam, abszolút nagyon jól laktunk. A tavaszi tekercs egyáltalán nem különleges, az udon tészta elég zsíros nehéz volt jól jött hozzá az előételként rendelt kimchi. A mochi viszont nem ízlett igazán. A mosdó viszont hagyott némi kívánnivalót maga után…
Gabriella - 2023. október 15., vasárnap 06:56

"Average, 6 out of 10"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
We have got the starter and the main at the same time. They haven't got rhat dessert on the menu what was on the promotion. We have received a friend ball with black sesame with chilli sause for dessert. I don't think this is right. The waiter didn't speak Hungarian, neither English. Will not be back again. Waste of money.
Kiss Katalin - 2023. október 14., szombat 07:17

"Dining city "

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Fura volt H nincs más az étteremben, a tavaszi tekercs bőséges volt és finom, a főétel is kielégítő volt, a mogyorós csirke nyomokban sem tartalmazott mogyorót
Bánki Botond - 2023. október 13., péntek 05:47

"Nem megfelelő színvonalú"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Sajnos csalódás volt ebben az étteremben enni. Sem az ételek mindősége, sem a kiszolgálás nem volt megfelelő. Az átlagos ázsiai gyorsbüfék szintjén, bizonyos esetben az alatt lévő hely.
Hegedüs Istvánné - 2023. október 12., csütörtök 06:20

"Csalódás"

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Az étterem ajtaja tárva nyitva volt az ott tartókodásunk teljes ideje alatt, ami 17 fokban mar nem olyan kellemes. Rajtunk kívül egy ember sem volt az első fél órában, a zene hangos volt és néha a kiszolgáló TikTok zenéi szóltak róla. Az előételnek felszolgált tavaszi tekercsen kívül a többi fogás ehetetlen volt. A főételben a csirke rágós és ízetlen volt, a desszert szintén. A Budapesti Étteremhét keretein belül nem ilyen bisztróra számítottunk, ami viszont nem az étterem, hanem a megmozdulás hiányossága.
Csörgő Lili - 2023. október 09., hétfő 11:57