Matild Café & Cabaret (Matild Palota) - cukrászda, kávézó-étterem konyha

Képek az étteremről

Ünnepi brunch - December 10-én, 25-én és Január 1-jén. 25 000 Ft/fő Érvényes: 2023. december 10. - 2024. január 1.

SUNDAY BRUNCH - Korlátlan ételfogyasztással, pezsgő csomaggal, gyereksarokkal és élőzenével várjuk!

Egy különleges ünnepi villásreggelire vágyik?
Ne is keressen tovább! Ismerje meg a hétvégi reggelek új fénypontját a Matild Café & Cabaret-ben, ahol az ízek és az élmények találkoznak! Foglaljon helyet a kávézónkban és engedje, hogy elvarázsoljuk igazi ínyenc villásreggelinkkel. Wolfgang Puck és elhivatott csapata által készített jellegzetes helyi finomságaink mellett kóstolja meg a nemzetközi villásreggeli klasszikusainkat.

Nem csak a felnőttekre gondolunk, a gyermekek számára számos szórakoztató programot és játékot kínálunk, valamint különleges gyermekmenüvel, desszert- és gofrisarokkal várjuk őket.

December 10-én (vasárnap) 12:00-15:00 - Mikulás Brunch - 25.000 Ft/fő
December 25-én (hétfő) 12:00-15:00 - Karácsonyi Brunch - 25.000 Ft/fő
Január 1-jén (hétfő) 12:00-15:00 - Újévi Brunch - 25.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza egy pohár üdvözlő pezsgőt, valamint az üdítők, gyümölcslevek és házi borok korlátlan fogyasztását.

Korlátlan Pezsgős csomag: 15.000 Ft/fő

Gyermekek számára 6 éves korig ingyenes, 7-12 éves korig 7.500 Ft/fő.

Az árakhoz 15% szervizdíjat számolunk fel.

Egy tökéletes alkalom, hogy kellemes időt töltsön családjával és barátaival!

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Matild Café & Cabaret (Matild Palota)

1056 Budapest, Váci utca 36.

Matild Café & Cabaret (Matild Palota)
Váci utca 36. , 1056 Budapest

A Matild Café & Cabaret, ami előzőleg a híres 'Belvárosi Kávéház'-nak adott otthont, izgalmas múlttal rendelkezik, amely egészen 1901-ig nyúlik vissza.
A kétszintes kávéház a Boldog Békeidők pezsgő életének népszerű színtere volt, ahol híres közszereplők, újságírók és művészek fordultak meg nap mint nap; és ez volt az az üzlet, mely elsőként nyitott újra a 2. Világháború után, reményt hozva ezzel a budapesti emberek életébe.
A több, mint egy évszázados múltját megtisztelve, több évig tartó és minden részletre kiterjedő renoválás után, eredeti pompájában tért vissza a történelmi kávéház a műemlékvédelem alatt álló Matild Palota épületébe.
A szecessziós kávéház visszahozza a régmúlt hagyományait és kulináris fogásait, kiegészülve a nemzetközi kedvencekkel. Az étlapról természetesen a tradicionális cukrásztermékek sem hiányozhatnak.
Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, míg este egy másik arcát mutatja: 2022 őszétől nemzetközi kabaré show-k kapnak helyet a hidraulikus színpadon és így válik a Matild Café & Cabaret egy kifinomult, lenyűgöző, izgalmas és pezsgő szórakoztató központjává Budapestnek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Matild Café & Cabaret – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(500 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

".---."

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Mint sokadszorra visszatérő vendég valósághű értékelését olvashatják és láthatják. Nem akarnék pozitív gondolatokat ismételgetni,de most is mint mindig ugyanazt a témát feszegetem,ami miatt lepontoztam a hangulatot.A kezdetektől járunk ide a kiszolgálás ,ismeretség és a konyha miatt.De könyörgöm cseréljék már le ezeket a kényelmetlen ,nem odaillő "kávéházi" székeket.Ezt nem csak mi bíráljuk,hanem már több embertől hallottuk.Ők ez miatt nem is térnek vissza,nem akarnak x perceket kényelmetlen ülőalkalmatosságon tölteni.Ebben a választékkal teli világban nem hiszem hogy ez a csővázas izé lett a legodaillőbb bútordarab.Próbálja már ki egyszer az illetékes is legalább fél órára.Nem tudnám elképzelni hogy felállás után pozitívan nyilatkozzon a csővázasról ami nagyon rontja ezt az impozáns helyet. A zene, ami nélkül ez a hely nem létezik sem éjjel sem nappal az most lemaradt. Helyette kanál és tányércsörgést hallgatott mindenki.Ezért adtuk a 2 csillagot. Gondolatainkat építő, segítő szándékkal tártuk önök elé amit ha az illetékesek átgondolnak szinte 100% -ra tudják emelni a hely hangulatát is,ezzel még több igényes vendéget tud a hely becsábítani. Addig is további sikereket,kitartást kívánunk ! Tisztelettel:Bényi Gyula
BÉNYI GYYULA - 2023. december 04., hétfő 22:23

"Sok finomság"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Sokféle finomság, igényes tálalás. Finom desszertek.
Gimes Gabor - 2023. november 27., hétfő 04:41

"Matild Cafe"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pincér nagyon kedves volt. Az ételek között volt látványosak, nagyon finom és olyan is, ami nem hagyott túlzott emléket bennünk. Az élő zene kellemes hangulatot teremtett.
Kocsis Erika - 2023. november 15., szerda 17:59

"Egy tökéletes este második felvonás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszatértünk másodjára is (az őszi éttermek hete alkalmával), mivel annyira isteni volt. Most mást választottam, mint előzőleg és ez sem volt csalódás, a többieknek új volt, de mindent megkóstoltak és nagyon ízlett mindenkinek az étele. Külön-külön kikértük az egész étlapot és LE A KALAPPAL. Annyira finom volt, hogy simán tudtunk volna még enni az ételekből, de nem amiatt, mert hogy éhesek lennénk, csak az ízeket kiélveztük volna. Nem véletlen a helyezés!
H. Krisztina - 2023. november 15., szerda 10:13

"Étteremhét+ - Matild Palota"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Felsőkategóriás környezet, élő zene, különleges és finom ételek. Az egy kissé zavaró, hogy több étterem és egy szálloda is található az épületben, de mindenképpen ajánlott Budapest egyik legszebb éttermének meglátogatása.
Szabó Tamás Miklós - 2023. november 10., péntek 19:09

"Szép környezet, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt, mit mindig
Román László - 2023. november 09., csütörtök 18:58