Harapó Mókus Vendéglő - Budapest

Harapó Mókus Vendéglő - magyar konyha

Képek az étteremről

Harapó Mókus Vendéglő

1032 Budapest, Zápor utca 69.

Harapó Mókus Vendéglő
Zápor utca 69. , 1032 Budapest

Ha Ön is vágyik kellemes hangulatú kikapcsolódásra családjával, barátaival vagy kollégáival, akkor a legjobb helyen jár. Vendéglőnk, az előzékeny, udvarias kiszolgálásnak, házias, finom ételeknek, és különleges bor választékának köszönhetően a legjobb választás zavartalan időtöltéshez. Látogasson el hozzánk, tegyen próbára minket!

Hogy még miért érdemes minket választania?
- étlapunk és itallapunk bőséges választékkal várja Önt. Hagyományos, magyaros ételeket és különlegességeket is kóstolhat nálunk
- háziasan, ízletesen készített fogások várják nálunk
- barátságos, harmonikus környezetben, családias hangulatban, szakszerű vendéglátás mellett fogyaszthatja el kedvenc ételeit
- megtapasztalhatja, milyen amikor egy csapat Önért dolgozik
Kóstolja meg napi menüinket ahol a házias ízek szintén érvényesülnek vagy chefünk aktuális ajánlatait!

Várjuk szeretettel vendéglőnkben! Harapjon be hozzánk! 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Harapó Mókus Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(43 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.5

"Értékelés"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Elégedettek voltunk, már ötször ettünk ott az elmúlt 2 évben.
Kocsis Ágnes - 2023. február 24., péntek 15:35

"Öreg Mókus Harapós Kölykével megint jót evett"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hétköznap 13.30-ra volt 1 fő részére foglalásom a DiningCity-n keresztül az étterembe a Libanapokra. 26 éves Fiammal együtt érkeztünk. Az étterem telt házzal ment, amikor megérkeztem láttam a felszolgálóhölgy kedves arcán átfutó felhőt, hogy istenem, ezt a törzsvendéget most el kell küldenem, de aztán a DiningCity-s foglalásom feloldotta a problémát. Nem volt gond azzal sem, hogy egy helyett két fő jött, leültettek minket az ablak mellé egy kétszemélyes asztalhoz. A kezdeti megrázkódtatásra gyorsan kértünk is egy-egy búzasört, amihez még citromot is kaptunk. Levesnek libalevest kértünk, ami nagyon finom volt, ezért aztán jól megdicsértük. Főételünk mind a kettőnknek libacomb volt, ami a várakozásainkat felülmúlta (roppanósan kemény, de papírvékony bőr és belül puha hús). Desszertnek flódnit ettünk. Mivel már jóllaktunk és csak a szemünk kívánta a sütit, ezért csak egy adagot kértünk két tányérra tálalva, ami mindkettőnknek elég volt és szintén ízlett. A kiszolgálás végig kedves és udvarias volt, de hát ez amúgy is a hely egyik védjegye. Az étkezés során a két menüsoron (leves, libacomb, flódni) kívül, ittunk még fejenként két-két búzasört, egy kapucsínót és egy eszpresszót. A számla borravalóval együtt 28eft volt, ami teljesen rendben is van. Pontozáshoz: úgy pontozok, mintha egy iskolában érdemjegyet kéne adni azzal a megkötéssel, hogy 4,5csillag jelenti a jelest, az 5,0csillag pedig a dicséretes jelest. Így a pontszámom itt: konyha 5,0; hangulat: 5,0; szerviz: 5,0. (Meg kell, hogy jegyezzem ez az első összesítésben is 5,0 minősítésem, pedig már jópár kritikát írtam, köztük városszerte ismert éttermekről is.)
Nagy Tibor - 2022. november 12., szombat 12:36

"Kellemes vacsora "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vendéglő kellemes, nincsenek túlzások a berendezésben, a mosdó tiszta. A libaleves tartalmas volt, de az ízesítés nekem kicsit visszafogottabb sikerült, a sütőtök krémleves viszont finomabb volt. Libacomb volt az egyik főétel, a hús zamatosra sütött, a párolt káposzta remekül kisérte a húst a hagymás tört burgonyával együtt. A másik főétel rozé libamell volt, véleményem szerint az egyik legjobb, amit valaha ettem, nem beszélve a kimondottan remekül sikerült cékla-chutney és sütőtökös rétes köretről! A kiszolgálás figyelmes, kedves, mindig jelen voltak a vacsora során, de sosem zavaróan. Összességében nagyon finom ételeket hozott a vendéglő konyhaja, remek hely!
Gilyen Timea - 2022. november 12., szombat 05:31

"Harapós"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
A menüsor izgalmasan hangzott, az ízek jók, de a fogások kivitelezésébe több komoly hiba is csúszott; a fácánleves raviolija öklömnyi méretű és 1 cm vastag tésztából készült és - a mérete ellenére - húst nyomokban tartalmazott. A vaddisznógerinc nagyon rágós volt, míg a fekete erdő desszert valahogy nem állt össze (külön álló piskótalapokra egy-egy habrózsányi krém és egy-egy meggyszem került). A sertés szűzpecsenye finom volt, jól készült és a gesztenye torta is ízletes és szép volt. A felszolgálók végig figyelmesek és kedvesek voltak, de az áthatóan erős hagyma- és olajszag, amely állt az étteremben, sokat levett a hangulatból. Bár a foglalási visszaigazolás szerint a menüsor ára a szervízdíjat is tartalmazza, a számla kiállításakor jelezték, hogy nincs benne szervízdíj.
N. Márta Márta - 2022. október 19., szerda 14:12

"Haraptunk valami nagyon finomat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Korai időpontban mehetünk, mert nem voltak sokan, de késöbb megtelt az ètterem. Az Étterem hét alatt szoktunk új dolgokat kipróbálni és most sem csalodtunk. Az adagok megfelelőek voltak ès finomak.
Kováts Orsolya - 2022. október 18., kedd 19:25

"Remek kis vacsora"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kllemes, barátságos hely, családias entériőrrel. Az ételválaszték kiváló, nem a megszokott fogásokkal. Máskor is jövünk!
Berényi Sarolta - 2022. október 17., hétfő 17:49