Bombay Budapest - Ázsiai, indiai konyha

Képek az étteremről

Bombay Budapest

1051 Budapest, Október 6. utca 17.

Bombay Budapest
Október 6. utca 17. , 1051 Budapest

Ismerd meg a varázslatot…
Indiai kortárs konyhaművészet Budapesten.
Egy olyan különleges indiai étterembe hívunk, ahol az eredeti indiai kultúra és modern gasztronómia összeolvad, ezzel a vendégek számára egy izgalmas ízvilágot mutathatunk be. A Bombay-ben indiai szakácsok készítik az ételeket, Ők hozták magukkal a családi recepteket Budapestre, és itt alkottak belőlük izgalmas, modern és mégis tradicionális indiai ételkülönlegességeket.
Egy biztos, a Bombay nem egy szokványos indiai étterem. A Bombay-nek nincs párja sem Budapesten sem máshol a világban! A Bombay egyedi és megismételhetetlen.

Milyen is pontosan a Bombay? Kortárs, vibráló, kozmopolita, multikulturális. Ennek megfelelően konyháján megtapasztalható északtól Dél-Indiáig, vagy éppen a portugál főzési stílusokig sok hatás. Még ha Bombay a valóságban, 7,412 kilométerre is található. De ami a legfontosabb, a Bombay étteremnek van íze és stílusa…

Négy Budapesten élő indiai barát, akik közösen megálmodták, hogy egy kiváló minőségű, kortárs értékeket képviselő indiai színfoltot teremtenek meg Budapest belvárosában…
Az indiai konyha iránti szenvedélyüket hozták el a BOMBAY-be, céljaik között szerepel, hogy minden vendéget néhány lépéssel közelebb hozzanak az eredeti minőségi indiai Gastro élményhez – mindezt könnyed, kortárs környezetben.

Mint maga a város, a Bombay étterem kulináris világa is változatos és játékos, mely összeolvasztja India értékeit. Hűen a nevéhez, ezeket az ízeket, textúrákat és aromákat hozták el Budapestre és mutatják mindazt, ami északtól Dél-India gasztronómiájában a legjobb: a változatosság, az izgalom és odaadó vendégszeretet!

A tulajdonosok hitvallása:
Nálunk az étkezés örömének megosztása, egy életstílus…

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Bombay Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(270 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Minden tökéletes volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól összeállított menü sor, kiadós és finom vacsora.
B Bea - 2024. február 08., csütörtök 19:16

"DiningCity"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak és szemetgyönyörködtetőek voltak :-)
Diczenty-Peti Kinga - 2024. február 03., szombat 09:34

"Szuper élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kipróbáltuk mind a 2 féle 9 tételes menüsort, az alkoholmentes italcsomaggal. Minden kiváló volt, az ételek ízeletesek, a mennyiség több, mint amit meg tudtunk enni, a kiszolgálás professzionális, kifinomult, figyelmes. Csak ajánlani tudom!
Nagy Hermina - 2024. január 30., kedd 13:06

"Egy darab India"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Először jártunk itt, nagyon kellemes benyomásokkal távoztunk. A kiszolgálás több, mint udvarias, bár kicsit sokáig tartott, amíg a menü végére értünk. De nem siettünk sehova. Az ételek kiválóak voltak, ízre finomak, mennyiségre bőségesek. Talán a hely exkluzivitása miatt kicsit többet vártam volna különlegesség terén, de így is finom volt minden fogás. Különösen a mangó desszert volt kiemelkedő. A hely hangulata bár elég kellemes, kicsit talán túl merev, a kelleténél picit jobban érződik, hogy egy kimondottan elegáns helyre tért be az ember ebédelni. Egy pici lazaságot etéren szívesen vettem voln. Összességében azonban igazán rosszat nem tudok mondani a helyről:-)
Góth Csaba - 2024. január 29., hétfő 14:27

"Delhi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel 100 %-osan meg voltunk elégedve! Nagyon hangulatos az étterem, finomak voltak az ételek és a kiszolgálás is rendben volt. Csak ajánlani tudom.
Törőcsikné Murár Edit - 2024. január 29., hétfő 12:26

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus kiszolgálás, az ételek nagyon finomak, a koktélok pedig csodásak. A étterem pedig hihetetlenül elegáns. Nagyon jól éreztük ott magunkat, máskor is fogunk oda még menni.
Juhasz Ildiko - 2024. január 29., hétfő 08:11