Bombay Budapest - Ázsiai, indiai konyha

Képek az étteremről

Ebédmenü hétfőtől-péntekig kedvező áron! Érvényes: 2024. június 24. - 2024. augusztus 30.

Ebédmenü hétfőtől-péntekig kedvező áron!

A Bombay Budapestben minden nap különleges ebédmenüt kínálunk 11:30-15:30 között!

Ebéd kínálatunk a kultúrák fúzióját és az ízek szimfóniáját tárja fel, ahol Kelet és Nyugat harmonikusan találkozik. Az új és különleges ebédmenü autentikus indiai ételeket mutat be európai csavarokkal, lehetővé téve, hogy a vendégeink megfizethető áron élvezhessék a kortárs indiai konyha remekeit. Válasszon a különféle előételek, levesek, főételek és desszertek közül.

Konyhánk 16:00 és 18:00 óra között nem üzemel, csatlakozzon hozzánk 18:00-tól ismét egy remek á la carte vacsorára!

Az aktuális ebéd menüt IDE kattintva tudja elérni:
https://www.bombay.hu/ebedmenu-lunch-menu/

Foglaljon most

Bombay Budapest

1051 Budapest, Október 6. utca 17.

Bombay Budapest
Október 6. utca 17. , 1051 Budapest

Ismerd meg a varázslatot…
Indiai kortárs konyhaművészet Budapesten.
Egy olyan különleges indiai étterembe hívunk, ahol az eredeti indiai kultúra és modern gasztronómia összeolvad, ezzel a vendégek számára egy izgalmas ízvilágot mutathatunk be. A Bombay-ben indiai szakácsok készítik az ételeket, Ők hozták magukkal a családi recepteket Budapestre, és itt alkottak belőlük izgalmas, modern és mégis tradicionális indiai ételkülönlegességeket.
Egy biztos, a Bombay nem egy szokványos indiai étterem. A Bombay-nek nincs párja sem Budapesten sem máshol a világban! A Bombay egyedi és megismételhetetlen.

Milyen is pontosan a Bombay? Kortárs, vibráló, kozmopolita, multikulturális. Ennek megfelelően konyháján megtapasztalható északtól Dél-Indiáig, vagy éppen a portugál főzési stílusokig sok hatás. Még ha Bombay a valóságban, 7,412 kilométerre is található. De ami a legfontosabb, a Bombay étteremnek van íze és stílusa…

Négy Budapesten élő indiai barát, akik közösen megálmodták, hogy egy kiváló minőségű, kortárs értékeket képviselő indiai színfoltot teremtenek meg Budapest belvárosában…
Az indiai konyha iránti szenvedélyüket hozták el a BOMBAY-be, céljaik között szerepel, hogy minden vendéget néhány lépéssel közelebb hozzanak az eredeti minőségi indiai Gastro élményhez – mindezt könnyed, kortárs környezetben.

Mint maga a város, a Bombay étterem kulináris világa is változatos és játékos, mely összeolvasztja India értékeit. Hűen a nevéhez, ezeket az ízeket, textúrákat és aromákat hozták el Budapestre és mutatják mindazt, ami északtól Dél-India gasztronómiájában a legjobb: a változatosság, az izgalom és odaadó vendégszeretet!

A tulajdonosok hitvallása:
Nálunk az étkezés örömének megosztása, egy életstílus…

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Bombay Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(409 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Ètteremhét"

1,8
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Angolul kommunikalo pincer fogadott minket, hiaba volt minimum ket magyar is… illetve jeleztuk h a cezar salatabol kimaradt a csirkemell ezert visszavitettuk. Osszessegeben csalodas volt az egesz.
Szigetvari Miklos - 2024. június 13., csütörtök 10:01

"Szombati ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép étterem, finom ételek, kitűnő hangulat. Minden nagyon szép volt, örömmel emlékszünk erre a családi ebédre :) Máskor is megyünk!
Kornélia - 2024. június 11., kedd 06:40

"Sok finomság"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes környezet, finom ételek
Gimes Gabor - 2024. június 10., hétfő 05:59

"Jól éreztük magunkat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek,figyelmes kiszolgálás
Schmidt László - 2024. június 10., hétfő 05:05

"*****"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Autentikus hangulatban indiai zenével, szakácsokkal, füstölővel fogyasztottuk el az ebédet. Az ételek ízletesek voltak, a kiszolgálás pedig figyelmes, és udvarias.
Haselbauer Tea - 2024. június 10., hétfő 05:04

"Ismét a Bombay-ben..."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes hangulatú ebédet töltöttünk el családommal újfent a Bombay-ben! Igazság szerint nincs semmi olyan, ami azóta változott volna a véleményemen az étteremmel kapcsolatban! Mind a kiszolgálás, mind az ételek finomak voltak. Örömmel megyek el ismét ide, amint lehetőségem lesz rá!
V. Gábor - 2024. június 09., vasárnap 13:57