Bombay Budapest - Ázsiai, indiai konyha

Képek az étteremről

Bombay Budapest

1051 Budapest, Október 6. utca 17.

Bombay Budapest
Október 6. utca 17. , 1051 Budapest

Ismerd meg a varázslatot…
Indiai kortárs konyhaművészet Budapesten.
Egy olyan különleges indiai étterembe hívunk, ahol az eredeti indiai kultúra és modern gasztronómia összeolvad, ezzel a vendégek számára egy izgalmas ízvilágot mutathatunk be. A Bombay-ben indiai szakácsok készítik az ételeket, Ők hozták magukkal a családi recepteket Budapestre, és itt alkottak belőlük izgalmas, modern és mégis tradicionális indiai ételkülönlegességeket.
Egy biztos, a Bombay nem egy szokványos indiai étterem. A Bombay-nek nincs párja sem Budapesten sem máshol a világban! A Bombay egyedi és megismételhetetlen.

Milyen is pontosan a Bombay? Kortárs, vibráló, kozmopolita, multikulturális. Ennek megfelelően konyháján megtapasztalható északtól Dél-Indiáig, vagy éppen a portugál főzési stílusokig sok hatás. Még ha Bombay a valóságban, 7,412 kilométerre is található. De ami a legfontosabb, a Bombay étteremnek van íze és stílusa…

Négy Budapesten élő indiai barát, akik közösen megálmodták, hogy egy kiváló minőségű, kortárs értékeket képviselő indiai színfoltot teremtenek meg Budapest belvárosában…
Az indiai konyha iránti szenvedélyüket hozták el a BOMBAY-be, céljaik között szerepel, hogy minden vendéget néhány lépéssel közelebb hozzanak az eredeti minőségi indiai Gastro élményhez – mindezt könnyed, kortárs környezetben.

Mint maga a város, a Bombay étterem kulináris világa is változatos és játékos, mely összeolvasztja India értékeit. Hűen a nevéhez, ezeket az ízeket, textúrákat és aromákat hozták el Budapestre és mutatják mindazt, ami északtól Dél-India gasztronómiájában a legjobb: a változatosság, az izgalom és odaadó vendégszeretet!

A tulajdonosok hitvallása:
Nálunk az étkezés örömének megosztása, egy életstílus…

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Bombay Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(392 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"super hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden, nagyon figyelmesek voltak. Megyünk máskor is :)
Dányi Krisztina - 2024. március 28., csütörtök 11:41

"Elegedettseg"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyszeru volt a hangulat es az etel/ital minosege, viszont a felszolgalas kicsit lassu volt (desszertre nagyon sokat vartunk), de egyebkent kedves volt a szemelyzet!
Dalnoki Szonja - 2024. március 26., kedd 18:12

"Nagyon kellemes hely"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel elégedettek voltunk. Az ételek finomak voltak, egyedül a desszert nem nyerte el a tetszésünket. A környezet kellemes volt, éppen megfelelő volt a világítás mértéke. A személyzet minden képzeletet felülmúlón figyelmes volt.
Herman Attila - 2024. március 26., kedd 12:33

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás gyors és megfelelő volt. Ételek mivel először próbáltuk nem volt elvárás, de nagyon rendben voltak és finomak is. A design tisztaság is rendben volt, az ételek felszolgálásakor volt egy pici kavarodás, de minden orvosolva lett.
Szabó Viktor - 2024. március 26., kedd 10:49

"Balázs"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek volt minden!
Vida Balázs - 2024. március 26., kedd 01:22

"Indiai ízek varázsa"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek és az italok is nagyon finomak voltak, visszaidézték az Indiában fogyasztott ételek emlékét. A kiszolgálás udvarias és kedves volt. Máskor is érdemes elmenni.
Erika - 2024. március 25., hétfő 14:18