Tapas Fino - spanyol / tapas konyha

Képek az étteremről

Tapas Fino

1056 Budapest, Belgrád rakpart 24.

Tapas Fino
Belgrád rakpart 24. , 1056 Budapest

A Tapas Fino étterem a világörökségi Belgrád rakparton helyezkedik el, a finom ételek mellett Vendégeink a Gellért-hegyre, valamint a Szabadság-szoborra nyíló egyedülálló kilátást is élvezhetik. Színes, kreatív fogásokkal, változatos tapas kombinációkkal várunk Titeket. A tradicionális tapas kínálat mellett különleges spanyol borok, párlatok és Cava széles választékát kínáljuk. Professzionális és barátságos személyzetünk mindig segít a tökéletes választás meghozatalában.
A letisztult és elegáns belső terek a modern design-t klasszikus spanyolos ihletésű elemekkel ötvözik, tökéletes helyszínt teremtve családi és baráti eseményekhez vagy üzleti tárgyalásokhoz. A gyerekek mellett szívesen várjuk négylábú családtagjaitokat is.
A csodálatos dunai panorámában jó idő esetén teraszunkról is gyönyörködhettek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tapas Fino – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(50 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Pénteki vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A személyzet nagyon udvarias, rendes volt. A helyszín nagyon igényes. A tapasok finomak voltak, megfelelő idő telt el a különböző fogások felszolgálásakor. Az egyetlen negatívum az volt, hogy az asztalunk pont a DJ előtt volt és alig hallottuk egymást az este folyamán.
Horváth Viktória - 2024. március 25., hétfő 12:38

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden nagyon finom volt a kiszolgálás is renben.Kicsit hosszú volt az idő az ételek felszolgálása között.köszönjük.
Prádel Irén - 2024. március 24., vasárnap 13:03

"Pocsék kiszolgálás, borzasztó gambas pil-pil"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Nemtörődöm, lassú, figyelmetlen, udvariatlan kiszolgálás. A gambas pil-pilt annyira pocsék szósszal készítik, hogy az élvezhetetlen. A többi fogás rendben volt.
Kiss Attila - 2024. március 24., vasárnap 12:30

"Kellemes vacsora szép környezetben"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szép, elegáns környezet, udvarias kiszolgálás, finom ételek. Összességében csak javasolni tudom mindenkinek aki szereti a spanyol konyhát.
Balázs Kovács - 2024. március 24., vasárnap 11:34

"Tapas Fino"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
The ambiance was good and the food excellent! Service not so good. I was waiting for a friend that was unable to come. And while waiting and waiting none of the waiters approached me to asked if I wanted water or glass of wine while waiting. I had to asked for water and wine. Then I asked for the first item in the menu and continued with the full meal. The lady waitress seem only preoccupied that I free the table by 7 which I did. I came to enjoy a fine dinner a smile would have helped specially after my guest could not make it. Regarding the price it was supposed to be 9,900 including tip (service) Your menu, I thought read price included tip. I don't mind tipping and generously but not with the attitude of the staff. The first smile came from the bar tender. I asked him to call a taxi and he did. Then told me they will be here in 10/15 minutes wiith a smile.
Nubia C HARISS - 2024. március 24., vasárnap 10:57

"Egy Csodás Vacsora a Duna mellett "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálástól, a hangulaton át, egészen a kiválasztott ételekig, minden kiváló volt. Este elő zenével várták a vendégeket, ami kiváló volt, visziont közel ülve kicsit hangos. Péter szolgálta fel a fogásokat és neki hála még annál is jobban élvezhettük az étteremben töltött időt. ☺️
Baranyi Nóra - 2024. március 24., vasárnap 09:02