Craft Head Brewpub & Bistro - Budapest

Craft Head Brewpub & Bistro - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Craft Head Brewpub & Bistro

1088 Budapest, Rákóczi út 29.

Craft Head Brewpub & Bistro
Rákóczi út 29. , 1088 Budapest

A Craft Head egy stílusos gasztrokocsma, ami a különleges kraft sörök, a fúziós konyha és a sokszínű rendezvények otthonát képezi. Nagy, tágas belső terekkel: galériával, díszteremmel, és egy bottle shoppal is rendelkezik, így különböző csoportok tudnak akár párhuzamosan is helyet foglalni nálunk.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Craft Head Brewpub & Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(27 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Söröző- étterem, új szakáccsal (tavalyhoz képest)"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Sörözőhöz képest meglepően jó konyha. A tálalásra külön odafigyelnek. Egyszerű környezetben finom ételek. Figyelmes és gyors a kiszolgálásés nagy sörválaszték. Azonban pont azt a sört nem lehetetett kapni, amit szerettünk volna. Amit ettünk: Előételek: Velős csont tormahabbal, Waldorf-salátával és Kacsamáj pâté lilahagyma lekvárral, körte kompóttal, házi kaláccsal; Főételek: Carbonara malac csülök carpaccio-val és Szarvas vadas szalvéta gombóccal; Desszertek: Somlói pohárdesszert és Krémes
B L - 2023. június 04., vasárnap 19:58

"DiningCity szervezés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom volt az étel. Nagyon jól ütemezett volt a kiszolgálás. Jól éreztük magunkat.
Ringbauer Zsuzsanna - 2023. április 26., szerda 07:10

"All dishes were so delicious!!! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
All dishes were so delicious!!! Thank you for opportunity to meet hungarise cousine in such version!
Elena Yashchenko - 2023. április 17., hétfő 13:26

"Nagyszerű ételek"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom ételek, újszerű, változatos és modern. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes. Kellemes tágas, szellős étterem. Az egyetlen, amit kifogásolni tudok, hogy a főétel tálalását nem pont egy leveses kistányérban képzeltem volna el, azonban bár nehéz volt megenni, de nagyon finom és elképesztő ötletes volt a sült burgonyafőzelékem! Biztosan vissza fogunk még térni, és a hihetetlen sör választékot még nem is említettem!
Szentgyörgyi Viola - 2023. április 17., hétfő 11:05

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kellemes kiszolgálás
S. Gy. - 2023. április 17., hétfő 07:11

"Nekem csak Dezső"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Arra most nincs idő, se hely, hogy leírjam mennyit szomorkodtam egyik kedvenc helyem a Neked csak Dezső rolóján, erre kiderül nem új hely lett leánykori nevén Dezsőke helyett, csupán gazda és névváltoztatás, de minden más maradt. Leginkább a 33 sör a csapon! Ugyanakkor enni még sosem ettem itt, úgyhogy az is nagy meglepetés volt emnnyire jól főznek. Elő-előételként egy kis lazackrémes falat érkezik üdvözletként a konyháról. Az ilyen extráknak mindig nagyon örülök, egyfajta figyelmességet mutat a endéggel szemben. A velsőcsontot sajnos nem csak főzik de pirítják és félbevágva érkezik, ellenben talán itt ettem az egész városban a legjobbat az efféle tálalásból. A mellé adott A habosított troma pedig valami olyan gasztronómiai élményben részesített, amelyre életem végéig emlékezni fogok, nem is értem máshol miért nem találkoztam még vele. És azt hiszem életem legjobb Waldorf-salátáját is itt ettem. Utálom a zellert, de ha itt enném még a végén meg is szeretném. A szarvas vadas szalvétagombóccal szintén meglepett mert én a hagyományos verzióra számítottam, de sikerült belőle fine dining csodát krerálni. A gombócot kinyújtották téglalapnak, a vadasmártást besűrűsítették szósznak, és az egész egy hatalmas palatányéron érkezett, amin a párolt zöldségek, répák, különféle gombák nagyjából olyan képet alkottak, mintha valami marsbéli tájon elhelyezett kolónia lennének. Ötletes, hovatovább szerintem supla adag is volt, degeszre ettem magam, szégyen szemre majdnem elcsomagoltattam. A szarvashús talán lehetett volna puhább, de nagyon ízletes volt így is. Ezek után kíváncsi lettem volna, mit alkottak a főzelék és fasírt kombójából. A desszert somlói volt pohárba kényszerítve, ez nyerte el legkevésbé a tetszésem, de az rögtön látszik, hogy itt valóban újragondolják az unásig ismert étkeket. Úgyhogy teljesen levett a hely a lábamról. Jóféle felsőerjesztésű APA sört gurítottam le mindezek mellé. És őszintén szólva alig várom, hogy visszatérjek.
Magyar Tibor - 2023. április 16., vasárnap 23:49