Vaj Bisztró és Vendégház (Palkonya) - Palkonya

Vaj Bisztró és Vendégház (Palkonya) - olasz, magyar konyha

Képek az étteremről

Vaj Bisztró és Vendégház (Palkonya)

7771 Palkonya, Fő utca 42.

Vaj Bisztró és Vendégház (Palkonya)
Fő utca 42. , 7771 Palkonya

A Palkonya szívében található Vaj Bisztró és Vendégház 2019 március végén tárta szélesre kis zöld kapuit, azzal a céllal, hogy egyesítse a falusi hangulatot és a kulináris kalandokat, megteremtve ezzel egy egyedülálló vidéki vendéglátási élményt. Vendégházunkat a falu pincéihez közel, idilli környezetben, egy helyileg védett sváb parasztházban alakítottuk ki. Olyan kikapcsolódásra invitálunk, amely kiragad a hétköznapi monotonitásból!
Konyhánkkal – mely helyi alapanyagokból táplálkozva építi fel változatos ételkínálatát – a falura jellemző egyszerűségben rejlő nagyszerűséget szeretnénk reprezentálni.
A bőséges parasztreggeli egy kellemes kávéval, a házias jellegű ebéd vagy vacsora pedig a helyi bort kóstolgatva válik teljessé!
Ízletes levesekkel, főételekkel és desszertek tárházával várjuk a vidéki ízekre vágyó ínyenceket!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vaj Bisztró és Vendégház (Palkonya) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(8 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.9

"Köszönöm"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Köszönöm az élményt. Gasztronomiai élmény mellett, ami tükrözte a merész ízek kombinációját, egy fantasztikus , és inspiralo beszélgetésben volt részem az etelek alapanyagátol kezdve, az elkészítési technologiaig, .... természetesen a tulajdonos személyes elmesélése által. Köszönöm szépen ..., ajánlom mindenkinek, és emelem kalapom , a saját 20 éves vendéglátós múlttal, es egyben szakács mivoltommal ,az ÉTTEREM előtt. Sok sikert kívánok, mert véleményem szerint, ebben van olyan jövő, ami kuriozum, és amiért ma is érdemes minőségi étterembe járni. Köszönöm Richard.J.Sky
Terjanszky Richard - 2023. március 19., vasárnap 22:36

"Vaj Gasztrokaland"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Varazslatos kis csaladi etterem, kituno hangulattal. A tulajdonos odaado vendegszeretete mindenkepp peldaerteku. Itt valoban igazi vendegndk erzi magat az ember. Meglepetes eloetel a menu elott, ami teljesen lemyugozte a vendegeket, kulonosen a hazi sajat sutesu kovaszos kenyerukkel. A menusor etelei nem mindennapiak, fantasztikus izharmoniak, csodalatos talalas, kiserletezo-innovativ konyha, de mindenkepp 1. Osztalyu. Mindenkiek csak ajanlani tudom. Csodalatos szuletesnapi vacsora volt, emlekezetes marad mindenki szamara.
Steiner Zsolt - 2023. március 18., szombat 07:29

"Csodálatos este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szeretette vártak minket. Nagyon szép az étterem és közvetlen felkészült felszolgálóval találkoztunk. Az ételek tökéletesen voltak elkészítve, sok új ötlettel, finom ízekkel és csodálatos tálalással. Köszönjük az élményt
Kovács Gábor - 2023. március 17., péntek 18:15

"Fantasztikus gasztronómiai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már az étteremhez érve egy nyugodt, barátságos érzés fogott el. Hangulatos, meghitt és gyönyörű kilátással rendelkező hely. Barátságos fogadtatás várta a kis csapatunkat, a pincérek nagyon figyelmesek és türelmesek voltak. A menü összes fogása kifogástalan volt, ezt vártuk a bisztró honlapján való tájékozódás után. Tényleg egy fantasztikus nap volt, fantasztikus gasztronómiai élménnyel párosítva. A gyerekek fogadására is tökéletesen felkészültek! Mindenből 5*! Biztos, hogy még ide visszatérünk!
Szilvia - 2023. március 14., kedd 10:24

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
az értékeléshez : a konyhában nem voltam így az ételek befolyásolták a csillagok számát a hangulat kérdés, értelmezhetetlen igaziból, nem zenés szórakozó helye, vagy kocsmában voltam, nyílván akkikel érkeztem , garantálták a megfelelő hangulato kimagasló volt az ételek összeállítása és ízvilága
Dobokay Zoltán - 2023. március 13., hétfő 17:30

"Javasolt."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Feltétlen ajánlott.
Valkai Viktória - 2023. március 13., hétfő 07:18