Bontxo Tapas Bar & Restaurant - Budapest

Bontxo Tapas Bar & Restaurant - mediterrán, spanyol / tapas konyha

Képek az étteremről

Bontxo Tapas Bar & Restaurant

1055 Budapest, Falk Miksa utca 21.

Bontxo Tapas Bar & Restaurant
Falk Miksa utca 21. , 1055 Budapest

Eredeti, sallangmentes tapas bár és étterem Budapest központjában, remek hangulattal. Minden tapasunk helyben készül spanyol és helyi alapanyagokból. 28 féle spanyol bort, 30 koktélt és több mint száz márkás alkoholos italt kínálunk.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bontxo Tapas Bar & Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(40 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.5

"Randi vacsi"

2,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Az egyik választható menüből az egyik tétel elfogyott, mire megérkeztünk. Azt chorizo-val, spanyol kolbásszal helyettesítették, ami zsírban úszva érkezett. Az étlap szerint vörösboros chorizo-t is kínálnak, ez nem az volt sajnos. Az előételek közül az olívabogyó válogatás lemaradt, az étkezés végén kaptuk meg, így a desszerthez “fogyasztottuk”, bár inkább csak néztük. Kenyeret két felszolgálótól is kértünk, de 20 perc után magunknak kellett lemenni érte, miután az ételek kihűltek (a zsíros kolbászon viszont a kenyér sem segített). A bor finom volt, de mivel a felső szinten ültünk, kevés pincér járt arra, így kérni nem tudtam többet. Ha csak le nem megyek érte? A desszertet külön kellett kérnie egy másik asztalnak is, hogy egy ideje már várják. Kárpótlásként felajánlották, hogy következő látogatásunk alkalmával az olívabogyót ajándékba kapjuk, mert elnézést kértek, de káosz volt az étterem hét miatt (este 8-tól kezdtek az emberek beszállingózni, mi 7 órára foglaltunk asztalt).
Galgóczi Szilvia - 2023. október 25., szerda 10:55

"néha káosz, de jópofa"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Többen kifogásolták a kiszolgálást, nálunk ez átlagon felüli volt a desszertig - azt két pincérnek adtuk le, szóltunk érte, de így is majdnem 40 percet vártunk rá. Előtte viszont minden tökéletes volt, mindkét menüből elfogyott az egyik tétel, de a helyettesítőnek jobban is örültünk, gyorsan jöttek, finomak voltak. A mézes padlizsán nagyon bejött, a húsgombóc és a chorizo is. A koktélok árát érdemes lenne valahol jelezni.
K+K+V Krisztina - 2023. október 17., kedd 17:52

"Szívélyes vendéglátás"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ÉtteremHét keretében mentünk, az ételek finomak voltak, és az 5 fogásos tapas menü után teljesen jól laktunk. A kiszolgálás rendkívül szívélyes volt, és nagyon kedvesen és rugalmasan álltak hozzánk, ami jól esett nekünk. Tény, hogy egy itallap jól jönne még. Összességében elégedetten távoztunk. :)
Mészáros Anna - 2023. október 16., hétfő 09:08

"Bontxo"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás gyors, az ételek mennyeiek!
Réti Zsófia - 2023. október 14., szombat 11:33

"Étterem hét"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük Szenillának és kollégáinak a szuper kedves kiszolgálást! :) Nemo és barátai
Martin Attila - 2023. október 14., szombat 06:46

"Majdnem teljes élmény"

3,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Az ételek finomak voltak meg a hely is hangulatos volt, azonban a pincérünk kicsit feledékeny volt holott tömeg nemigazàn volt hogy elvesszen. Csak alap dolgok maradtak el pl tányér meg alkohol a koktélnak csúfolt italomból (mert péntek este nem volt koktélbár)
Zsálek Zsófi - 2023. október 14., szombat 05:42