Leila’s Autentikus Libanoni Étterem - Budapest

Leila’s Autentikus Libanoni Étterem - közel-keleti, libanoni konyha

Képek az étteremről

Leila’s Autentikus Libanoni Étterem

1056 Budapest, Váci utca 42.

Leila’s Autentikus Libanoni Étterem
Váci utca 42. , 1056 Budapest

A Leila’s Autentikus Libanoni Étterem egy családi vállalkozás, mely nevét az elsőszülött gyermekükről, Leiláról kapta. Az étterem tükrözi az ételek iránti szeretetet és a részletek iránti figyelmességet. Autentikus, izgalmas és egészséges ételeket kínálunk, melyeket libanoni szakácsunk készít el.
Hangulatos éttermünkben mindenkit tárt karokkal és meleg szívvel fogadunk.
Hiszünk a helyi vállalkozások támogatásában, így húsainkat egy helyi hentestől vásároljuk 100%-os Halal minősítéssel, emellett együtt dolgozunk arab és libanoni élelmiszereket forgalmazó helyi vállalkozásokkal. Éttermünk kialakításában munkánkat segítették tehetséges helyi művészek, csak úgy, mint az asztalos és a csempetervező.
Hisszük, hogy az étkezés egy élmény, így szeretnénk, hogy éttermünkben minden egyes falat elfogyasztását élvezze, s megossza ezt az élményt családjával és barátaival. Hisz az étel az élet ünneplése!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Leila’s Autentikus Libanoni Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(72 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.7

" Különleges környezet, különleges ízek!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten a keleti ízeket szerettük volna kipróbálni, és nem csalódtunk. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek és az italok is nagyon ízletesek voltak. Egy kis keleti varázslat fűszerezte az esténket!
Halász Gabi - 2024. április 02., kedd 18:39

"Nem érdemes kipróbálni"

2,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Megérkezéskor is már hűvös volt, de később egyre hidegebb lett a hely, kissé mintha szélcsatornába ültünk volna. Limonádét és egy koktélt kértünk. Mindkettő tele volt jéggel, ami nem tett jót a hűvösben, a márciusi hidegben. Az előétel nagyon finom volt. Bár még nem fejeztük be az elfogyasztását, a főételt máris letették az asztalunkra. A főétel nagy csalódás volt. A bárány köfte egy darabka száraz kis húsrúdból állt, amit egy fél laffára tettek, mellé pedig egy adag rizst tálaltak. A másik főétel sem ütött meg túl nagy mércét, bár ott kicsit több volt a hús, de a lepénykenyér ugyanúgy száraz volt. Talán leginkább törékeny pergamenre, sem mint kenyérre hasonlított. Mire elfogyott az előétel és hozzáfogtunk a főételhez, teljesen kihűlt. Illetve már amikor megérkezett sem volt megfelelő hőmérsékletű, pedig az ilyen típusú ételek frissen sütve, melegen a legjobbak. Amikor elvitték a tányérokat, a pincérhölgy megkérdezte, hogy hozhatja-e a desszertet. Mi igennel válaszoltunk. De nem hozták. Az ajándék tea úgy 10 perc múlva érkezett meg, amikor megkérdezték, hogy mi még a desszertre várunk-e. Arra vártunk, de így is további 5 perc kellett mire megérkezett. Az egyik desszert - baklava - láthatóan nem volt friss, ez az állagán is megmutatkozott. A másikkal nem volt probléma. Távozás előtt felkerestem a mosdót, ahol büdös volt és nem volt meleg víz a kézmosáshoz. Mindez a Váci utcában, ahol elsősorban a turisták étkeznek.
Erika - 2024. március 25., hétfő 14:06

"NEM turistacsapda!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A lokáció miatt eleinte kissé szkeptukusak voltunk az éttermet illetően, hogy esetleg egy tipikus "turistcsapdába" érkezünk, ám ez az érzésünk hamar szertefoszlott! Az ételek minősége, tálalása és ízvilága csillagos ötös. Az adagok tökéletesek, az italok is isteni finomak (rózsavizes limonádét és egy joghurtos italkülönlegességet kértünk), a borválaszték is minden igényt kielégítő, de amit igazán kiemelnék az a kedves, udvarias, szinte családias kiszolgálás. Tökéletes lezárása volt számunkra az étteremhétnek, nagyon örülök, hogy ezt az éttermet választottuk, úgy tűnik lett egy új kedvencünk! :)
Tóth Gergely - 2024. március 25., hétfő 09:47

"kíváló hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyedi hangulat, figyelmes kiszolgálás, nagyszerű ételek-italok. kellemes estét tölthetünk el. szívből ajánlom
Sári-Luczó Emma - 2024. március 20., szerda 16:23

"Igazi élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek, rendkívül kedves személyzet
K. Lúcia - 2024. március 19., kedd 21:50

"Finom ételek mégis rossz szájíz"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Hihetetlenül finom előétel válogatás majd főétel. A desszert egyszerű volt de nem bántuk. A kiszolgálás addig nagyon kedves volt amíg a számlát ki nem hozták és a beígért 9900Ft ár szervizdíjjal helyett felszámoltak csak az ételekre kb 5000Ft szerviz díjat (4en voltunk). Az italon is volt szervizdíj. Szóltunk, hogy nem ez volt az ajánlatban, mondták hogy csak nekünk van ezzel problémánk. Az addig vidám és kedves felszolgálók átmentek pokrócba. Pedig természetesen adtunk borravalót - mert finom volt az étel és jól éreztük magunkat. Szóval úgy tűnik hogy nem úgy számolnak ahogy kellene. Sokkal korrektebbnek tartom pl a Gundel ahol ki van írva hogy plusz szervizdíj.
Treiber Anita - 2024. március 19., kedd 14:03