36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes) - Budapest

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes) - laktóz- és gluténmentes, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes)

1035 Budapest, Szentendrei út 36/A.

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes)
Szentendrei út 36/A. , 1035 Budapest

Legyen az ételed az orvosság!
Így szól a hitvallása a 36 Bisztrónak, amely arculatában éppúgy a letisztultságra, természetességre törekszik, mint ételei alapanyagainak kiválasztásában, amelyekből aztán egészséges, ugyanakkor gazdag ízvilágú, mennyei fogások születnek. Alapanyagok beszerzésénél törekszik arra, hogy ellenőrzött “tiszta” forrásból és földrajzilag a lehető legközelebbről érkezzenek.

Ételkínálatukat úgy állították össze, hogy glutént, laktózt és cukrot egyáltalán ne tartalmazzanak.

A speciális igényű vagy akár csupán egészséges étkezés nem jár lemondásokkal, sőt, ínycsiklandó, gazdag ízeket tartogat. A 36 Bisztró nem is hagy beváltatlan ígéretet, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Best of Budapest magazin, „a minőség mércéje” nyílt szavazásán 2018 és 2019-ben a Legjobb Egészséges éttermeként végzett.
A külsőségek is hűen tükrözik azt az empatikus szemléletet, amely túl is mutat a vendéglátás hagyományos értékein, hiszen a 36 Bisztró az egész család számára kínál elképesztően finom ízeket és velük együtt irányt is mutathat az egészségesebb, mégis örömökkel teli, nehézségek nélkül elsajátítható életforma felé.

A gasztro élményeken túl az étterem izgalmas programok és rendezvények helyszínéül is szolgál. A valódi bisztró hangulatú belső térbe lépve, szemben, a helyiség végében egy színpadfelület is ki van alakítva, ahol gyakran zenés estek és egyéb kulturális műsorok zajlanak, akár egy finom vacsora kísérőjeként. A 36 Bisztró mindemellett kimondottan gyerekbarát hely, mivel kialakításakor gondoltak a legkisebbekre is egy játszó sarok létesítésével, így a gyerekek is jól érezhetik magukat, míg szüleik felnőtt társaságban, otthonról kimozdulva lazítanak egy kicsit.

A 36 Bisztró kiváló térbeli adottságainak, flexibilis kialakításának köszönhetően számos megoldást kínál például céges ebédek, munkavacsorák vagy szülinapok lebonyolításához: az étterem alapvetően 55 fő kényelmes ültetésére alkalmas, az elhúzható falú különterem pedig ezen felül még 20-25 fő befogadására képes.

A friss koncepcióval rendelkező 36 Bisztróban nem csak az ételek idomulnak a mai elvárásokhoz, de a szolgáltatásrendszer is. A 36 Bisztró nem csak az egészségről és a finom ízekről, de a gondoskodásról, a pihenésről és a szórakozásról is szól, olyan hely, ahová bármikor, bárkinek jó érzés belépni.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: 36 Bisztró – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(66 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Még visszatérünk. "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden étel nagyon ízletes, az adagok nagyok, a kiszolgálás szuper volt. Az étterem hangulatos és barátságos.
Kovács Anna - 2023. november 09., csütörtök 21:27

"Második látogatás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mar második alkalommal volt szerencsém itt vacsorázni.Mindkét alkalommal nagyon figyelmes és készséges volt.A felszolgálok tudják, hogy melyik étel mit tartalmaz. Az ételek finomak voltak.A hely kicsi, de hangulatos.
Rupert Anikó - 2023. november 08., szerda 12:59

"06 hétfő "

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon kellemes házias ízek, bőséges ételek, gyors és szívélyes kiszolgálás. Teljesen elégedetten távoztunk.
Sági Richárd - 2023. november 08., szerda 05:49

"Kellemes meglepetés"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes csalódás volt, főleg ahhoz képest amit kívülről láttunk a helyből. Az ételek könnyedek, finomak voltak. Nem volt választási szempont hogy “minden mentes” étlap legyen
Bernhardt Bence - 2023. november 07., kedd 07:05

"Fantasztikus vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás igazán profi, nagyon kedves, hibátlan volt. Az ételek szuper finomak, jó a bor választék is. Az pedig külön élmény, hogy nem kell aggódni az ételérzékenységek miatt. Biztosan visszatérünk.
Zsuzsi - 2023. november 06., hétfő 15:59

"Friss"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás hibátlan! Nem találkoztam az utóbbi években ennyire színvonalas felszolgálóval. Tudta, mi van az étlapon, Tájékoztatást is adott róla. Kedves volt, segítőkész. És még a borokhoz is értett. Az ételre kicsit többet kellet várni, mint gondoltuk, de megérte. Minden FRISS-es készült és ezt érezni is lehetett. Kiváló hely, csak ajánlani tudom. A legjobb cukor mentes somlóit ettem ott.
Farkas Péter - 2023. november 06., hétfő 11:10