36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes) - Budapest

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes) - laktóz- és gluténmentes, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes)

1035 Budapest, Szentendrei út 36/A.

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes)
Szentendrei út 36/A. , 1035 Budapest

Legyen az ételed az orvosság!
Így szól a hitvallása a 36 Bisztrónak, amely arculatában éppúgy a letisztultságra, természetességre törekszik, mint ételei alapanyagainak kiválasztásában, amelyekből aztán egészséges, ugyanakkor gazdag ízvilágú, mennyei fogások születnek. Alapanyagok beszerzésénél törekszik arra, hogy ellenőrzött “tiszta” forrásból és földrajzilag a lehető legközelebbről érkezzenek.

Ételkínálatukat úgy állították össze, hogy glutént, laktózt és cukrot egyáltalán ne tartalmazzanak.

A speciális igényű vagy akár csupán egészséges étkezés nem jár lemondásokkal, sőt, ínycsiklandó, gazdag ízeket tartogat. A 36 Bisztró nem is hagy beváltatlan ígéretet, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Best of Budapest magazin, „a minőség mércéje” nyílt szavazásán 2018 és 2019-ben a Legjobb Egészséges éttermeként végzett.
A külsőségek is hűen tükrözik azt az empatikus szemléletet, amely túl is mutat a vendéglátás hagyományos értékein, hiszen a 36 Bisztró az egész család számára kínál elképesztően finom ízeket és velük együtt irányt is mutathat az egészségesebb, mégis örömökkel teli, nehézségek nélkül elsajátítható életforma felé.

A gasztro élményeken túl az étterem izgalmas programok és rendezvények helyszínéül is szolgál. A valódi bisztró hangulatú belső térbe lépve, szemben, a helyiség végében egy színpadfelület is ki van alakítva, ahol gyakran zenés estek és egyéb kulturális műsorok zajlanak, akár egy finom vacsora kísérőjeként. A 36 Bisztró mindemellett kimondottan gyerekbarát hely, mivel kialakításakor gondoltak a legkisebbekre is egy játszó sarok létesítésével, így a gyerekek is jól érezhetik magukat, míg szüleik felnőtt társaságban, otthonról kimozdulva lazítanak egy kicsit.

A 36 Bisztró kiváló térbeli adottságainak, flexibilis kialakításának köszönhetően számos megoldást kínál például céges ebédek, munkavacsorák vagy szülinapok lebonyolításához: az étterem alapvetően 55 fő kényelmes ültetésére alkalmas, az elhúzható falú különterem pedig ezen felül még 20-25 fő befogadására képes.

A friss koncepcióval rendelkező 36 Bisztróban nem csak az ételek idomulnak a mai elvárásokhoz, de a szolgáltatásrendszer is. A 36 Bisztró nem csak az egészségről és a finom ízekről, de a gondoskodásról, a pihenésről és a szórakozásról is szól, olyan hely, ahová bármikor, bárkinek jó érzés belépni.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: 36 Bisztró – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(109 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Kituno vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kituno etelek, kedves felszolgalas, kellemes tiszta modern kornyezet.
Kaiser Adrienn - 2024. március 24., vasárnap 10:10

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves kiszolgálás, finom ételek, viszont az adagokat kicsit keveselltem.
Kovács Gabriella - 2024. március 23., szombat 16:17

"GM vacsi"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A vacsi finom volt, kis adagok de pont elég, élő zene kellemes, a tea 950.-ert picit sok.. amúgy ahhoz képest hol van, meglepően kellemes étterem.
Sz V - 2024. március 23., szombat 06:27

"Pati"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, az adagok estére pont elegek, a kiszolgálás is kedves, nem tolakodó. Nagyon jól éreztük magunkat, könnyebbség, hogy mindenféle érzékenységgel is tudtunk magunknak ételt találni.
Bodnár Patrícia - 2024. március 21., csütörtök 12:58

"Finom vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Barátságos, mosolygós személyzet. A z ételek kiválóak voltak. Jövünk máskor is. ☺️
Ánosi Melanie - 2024. március 20., szerda 06:28

"36 Biszto"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek tökéletesek voltak,a kiszolgálás szintén,a hely is gyönyörű! Minimális várakozási idő,illetve a hely is nagyon könnyen megközelíthető. Egy élmény volt!
Pethes Mercédesz - 2024. március 19., kedd 11:49