36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes) - Budapest

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes) - laktóz- és gluténmentes, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes)

1035 Budapest, Szentendrei út 36/A.

36 Bisztró (glutén-, laktóz- és cukormentes)
Szentendrei út 36/A. , 1035 Budapest

Legyen az ételed az orvosság!
Így szól a hitvallása a 36 Bisztrónak, amely arculatában éppúgy a letisztultságra, természetességre törekszik, mint ételei alapanyagainak kiválasztásában, amelyekből aztán egészséges, ugyanakkor gazdag ízvilágú, mennyei fogások születnek. Alapanyagok beszerzésénél törekszik arra, hogy ellenőrzött “tiszta” forrásból és földrajzilag a lehető legközelebbről érkezzenek.

Ételkínálatukat úgy állították össze, hogy glutént, laktózt és cukrot egyáltalán ne tartalmazzanak.

A speciális igényű vagy akár csupán egészséges étkezés nem jár lemondásokkal, sőt, ínycsiklandó, gazdag ízeket tartogat. A 36 Bisztró nem is hagy beváltatlan ígéretet, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Best of Budapest magazin, „a minőség mércéje” nyílt szavazásán 2018 és 2019-ben a Legjobb Egészséges éttermeként végzett.
A külsőségek is hűen tükrözik azt az empatikus szemléletet, amely túl is mutat a vendéglátás hagyományos értékein, hiszen a 36 Bisztró az egész család számára kínál elképesztően finom ízeket és velük együtt irányt is mutathat az egészségesebb, mégis örömökkel teli, nehézségek nélkül elsajátítható életforma felé.

A gasztro élményeken túl az étterem izgalmas programok és rendezvények helyszínéül is szolgál. A valódi bisztró hangulatú belső térbe lépve, szemben, a helyiség végében egy színpadfelület is ki van alakítva, ahol gyakran zenés estek és egyéb kulturális műsorok zajlanak, akár egy finom vacsora kísérőjeként. A 36 Bisztró mindemellett kimondottan gyerekbarát hely, mivel kialakításakor gondoltak a legkisebbekre is egy játszó sarok létesítésével, így a gyerekek is jól érezhetik magukat, míg szüleik felnőtt társaságban, otthonról kimozdulva lazítanak egy kicsit.

A 36 Bisztró kiváló térbeli adottságainak, flexibilis kialakításának köszönhetően számos megoldást kínál például céges ebédek, munkavacsorák vagy szülinapok lebonyolításához: az étterem alapvetően 55 fő kényelmes ültetésére alkalmas, az elhúzható falú különterem pedig ezen felül még 20-25 fő befogadására képes.

A friss koncepcióval rendelkező 36 Bisztróban nem csak az ételek idomulnak a mai elvárásokhoz, de a szolgáltatásrendszer is. A 36 Bisztró nem csak az egészségről és a finom ízekről, de a gondoskodásról, a pihenésről és a szórakozásról is szól, olyan hely, ahová bármikor, bárkinek jó érzés belépni.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: 36 Bisztró – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(122 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Csodás étterem, csodás ételekkel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt, a kiszolgálás is rendben, a figyelmesség és az ételek minősége is 5 csillag. :)
U Vivien - 2024. október 20., vasárnap 11:08

"Elegedett vagyok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Baratsagos kiszolgalas, hangulatos tiszta etterem Finom etelek Jovunk meg!!
Grunvald Laszlo - 2024. október 20., vasárnap 07:09

"Anyukám főztje"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Egy szép csütörtöki estén ezt a éttermet választottuk vacsoránk helyszínéül. A menüről nehezen tudtunk fogást választani, mivel mindegyik ínycsiklandónak tűnt a leírások alapján. Előételnek két fajta levest választottunk amelyek nem is okoztak csalódást, finomnak és ötletesen készültek. Viszont sajnálatunkra az este gasztronómiai élvezete itt véget is ért. Párom Quasadilla-t rendelt amelynek a tölteléke egy boltban konzervként árult lecsós alap ízvilágát idézte meg, a torrilla lap pedig, egy "alternatív" prézli bunda volt, amely a tányérra, mellé helyezett salátától teljesen elázott ( mivel annyira frissen volt mosva hogy le se csöpögtették) Összefoglalva a roppanós, fűszeres Quasadilla helyet egy elázott paníros lecsót kaptunk. Az én "főfogásom" egy szűz pecsenye, rakott krumplival volt. Nagyon ötletes volt a köretként felszolgált krumpli, egy ilyen réteges kivitelezéssel volt elkészitve, le a kalappal.. viszont sajnos ízesíteni nem sikerült semennyire így a héjában sült krumpli, natúr fűszermentes "élményét" idézte fel bennem a gyermekkoromból. A mellé tálalt pecsenye jól készült, puha volt de íztelen, natúr hús izű, az erdei gomba szintúgy... Semmi fűszer. Őszintén ennél rosszabbul kivitelezett fogást nem volt szerencsém még kóstolni. Tisztába vagyok vele hogy ez egy mentes étterem, viszont a fűszerezés, pácolás hiányát nem tudom mentségként elfogadni. A desszertként választott Somlói galuska összeségében jobban sikerült mint a főfogás, de ez sem ugorta meg a hely árszínvonalából következtethető elvárásokat. A piskóta elázott, mire kiért, a csokoládé öntet inkább vizes kakaóporra hasonlított. Végeredményként, csalódás volt az este és sajnos nehezen tudnám ajánlani bárkinek is az éttermet. Elfogadom hogy mentes ételek elkészítésénél kompromisszumot kell találni, de úgy érzem itt nem is keresték... Csak le akarták "tudni"
Csala Balázs - 2024. október 19., szombat 06:57

"Beáta"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A leves finom volt, de csak langyos A pad thai tészta nagy csalódás :( Tavaly nagyon nagyon finom volt, a mostani esetében, avas volt az olaj vagy a szezámmag, hiányzott az egész mogyoró, a tészta szét volt főzve, összességében az egésznek volt egy rossz ízvilága A chia puding átlagos A teljes vacsora sor erősen csak átlagos színvonalú volt….egy étteremben az ember jobbat, különlegesebbet szeretne enni, mint otthon…ez itt most nem sikerült
Kovács Beáta - 2024. október 19., szombat 04:33

"Vacsora"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Évfordulózni érkezünk a férjemmel és a kislányommal. Az étterem hangulatos, van gyereksarok, a berendezés, a fények kellemesek. A pincér kedves, udvarias. Az ételek alapvetően rendben voltak. A főételeknél az enyém sós volt, a férjemé sótlan.
Kökényesyné Takács Mariann - 2024. október 18., péntek 05:56

"Csodálatos!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, tökéletesen elkészítve.
Szolga Mercédesz - 2024. október 17., csütörtök 06:31