Corner's Pub - söröző-étterem, magyar konyha

Képek az étteremről

Corner's Pub

1161 Budapest, Rákosi út 114.

Corner's Pub
Rákosi út 114. , 1161 Budapest

A Pub, ahová bármikor betérhetsz.
Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy 2000 óta dolgozunk azért, hogy vendégeink évről évre elégedettebbek legyenek és szívesen térjenek vissza hozzánk az év bármelyik napján. Dolgozóink többsége nyitás óta velünk van, vendégeink nagy része pedig rendszeresen visszatér hozzánk, így nem véletlen, hogy több vendégünkkel is személyes kapcsolat alakult ki az évek elteltével.
Számunkra a legfontosabb, hogy a Pub önfeledt mosolyoknak és kellemes beszélgetéseknek adjon otthont. Folyamatos újdonságokkal készülünk Önöknek, mindamellett, hogy a már megszokott hangulatot is megőrizzük.
Szeretnénk, ha a minket választó vendégek sose felejtenék el a nálunk töltött estét, ezért is rendezünk különleges programokat ősztől egészen tavaszig. Ezeket a rendezvényeket ismert fellépők Élőzenés koncertjei, Stand Up-ok teszik színessé és ikonikussá, de Szilveszteri partik számára is otthont adunk, valamint még megannyi más eseménynek is.
A Pub-ban természetesek saját céges és családi rendezvények lebonyolítására is van lehetőség, valamint évzáró bulik, születésnapok, névnapok és esküvői partik megrendezését is vállaljuk. Mindamellett, hogy igyekszünk az évek óta megszokott hangulatot biztosítani az étteremben, a fejlődés számunkra elengedhetetlenül fontos. Újabbnál újabb ételkülönlegességekkel készülünk vendégeink számára.
Ételeink titka a rengeteg szeretet, a friss alapanyagok és az egyedi receptek. Hívja el barátait, családtagjait és töltsenek el együtt egy csodás estét Nálunk, finom italok és jó hangulat társaságában!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Corner's Pub – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(13 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"Sarki kocsma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
10/10
Balogh Tibi - 2023. október 16., hétfő 13:04

"Fantasztikus hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elindultunk egy jó kis vacsorára, amiből a csupa pozitív tapasztalat miatt egy fantasztikus Bilagit igénylő nagyon izgalmas kis este lett. A felszolgálás fantasztikus a konyhával és a hely hangulatával egyetemben. Köszönjük, hogy ott lehettünk, megyünk még.
Vigh György - 2023. október 15., vasárnap 18:14

"Tökéletes hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy étterem, amire azt gondoltuk átlagos lesz, felülmúlta várakozásunkat. Finom, bőséges (nem a megszokott mennyiség, minket ez tényleg meglepett!!!!!) ételeket kaptunk, kedves kiszolgálással. Biztosan vissza fogunk még térni ide barátokkal is :)
Vigh Zsuzsi - 2023. október 15., vasárnap 18:07

"Vacsora a Corner's Pub-ban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először voltunk, de biztosan nem utoljára. Hangulatos hely, nagyon finom ételek, bőséges adagok és kedves, figyelmes kiszolgálás. Tökéletes volt minden, csak ajánlati lehet őket!
Molnár Edina - 2023. október 15., vasárnap 17:34

"Tökéletes étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes étterem, remek felszolgálás és nagyon finom ételek
Nagy Nóra - 2023. október 15., vasárnap 08:21

"Corners Pub"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás , nagy adagok, gyönyörű tálalás. Csak ajánlani tudom
Völgyi Zsuzsa - 2023. október 14., szombat 06:34