Jouri Restaurant - Budapest

Jouri Restaurant - marokkói, közel-keleti konyha

Képek az étteremről

Jouri Restaurant

1052 Budapest, Semmelweis utca 4.

Jouri Restaurant
Semmelweis utca 4. , 1052 Budapest

Üdvözlünk a Jouri Budapestben, ahol a csábító marokkói ízek találkoznak a magyar főváros elbűvölő vonzerejével. Budapest szívében elhelyezkedve, hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy felejthetetlen gasztronómiai utazást teremtünk, mely összefonódik különböző kultúrákkal és kényezteti az ízlelőbimbókat.

A Jouri-ban szenvedélyünk az eredeti marokkói konyha lényegének megragadása. Étlapunkon kifinomult elegyét kínáljuk az időtlen recepteknek, melyeket kortárs ízekkel gazdagítottunk, aprólékosan összeállítva mindazoknak, akik szeretik az igényes ínyencei élvezeteket vagy az kalandvágyó vendéget. Aromás tajine-inktól a gazdag mezze választékainkig minden ételünk kifejezi elkötelezettségünket az kiválóság és az íz iránt.

Több mint csupán egy étkezési élmény, éttermünk egy ünneplés a hagyományoknak, a melegségnek, és a pillanatok élvezetének finomságáról. Vendégszerető hangulatunk arra csábít, hogy barátokkal és családdal gyűljetek össze, és elinduljatok egy gasztronómiai utazáson, mely tükrözi Marokkó gazdagságát és bőségét.

A Jouri Budapestnél elkötelezettek vagyunk abban, hogy kellemes környezetet teremtsünk, ahol minden vendégünk a mi kiterjesztett családunk fontos részévé válik. Csapatunk odaadással szolgál, hogy figyelmes kiszolgálással biztosítsuk, hogy az étkezési élményed ne csupán kellemes legyen, hanem emlékezetes élményekkel gazdagítson.

Legyen szó két személy intimebb találkozójáról vagy szeretteivel való vibráló ünneplésről, meghívunk téged, hogy fedezd fel a Jouri Budapest élénk ízeit és hagyományait. Csatlakozz hozzánk, amint elindulunk egy gasztronómiai expedícióra, mely kultúrákat egyesít az étkezés iránti közös szenvedély által.

Élvezd Marokkó esszenciáját, merülj el Budapest szellemében, és teremts tartós pillanatokat a Jouri-ban

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Jouri Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(31 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.6

"Zoltán véleménye"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Szuper volt minden ! nagyon hangulatos az étterem, kíválóak voltan az ételek, és remek a felszolgálás Csak ajánlani tudom az éttermet és mi mindenképpen visszatérünk
Pásztor Zoltán - 2024. február 12., hétfő 13:33

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étel nagyon finom volt.
Varga Lívia - 2024. február 11., vasárnap 09:52

"Egy csepp marokko budapesten"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy a cim jelzi a megvalositas remek volt, mind helyileg, mind a menu es kiszolgalas. Mondom ezt ugy, hogy rengeteg helyi kozel-keleti es egyben a marokkoi konyhat is megkostoltam mar. Mi jol ereztuk magunkat, koszonjuk. Ha nagyon kritikus akarok lenni akkor a dobozos tejszinhab amit lepontoznek a baklava desszertnel. Sokat emelne, ha igazi tejszinbol csinalnak, csak azert irom, ha szeretnek feltenni a pontot az i-re.
Ferenc - 2024. február 03., szombat 15:56

""

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Az ételek összességében finomak voltak. Az egyetlen kritika talàn a csirke tagine fűszerezését illeti, ebben ugyanis elég tolakodó volt a hagyma és kevésbé érződött a citrusos, olivás íz. Ebben eltért az étel attól a taginetól amit Marokkóban kóstoltam, de így sem volt rossz, csak másra számítottam. A kiszolgáláson lenne mit javítani. Egy 6 hós babával és így babakocsival érkeztünk, amire a fogadó pincér már az érkezésünkkor félhangos megjegyzést tett a kollégájának, de sajnos mi is hallottuk. Ez rányomta a bélyegét az ott töltött időre. Végig kelletlen és flegma volt amikor az asztalunkhoz jött, pedig a baba csendben az ölünkben nézelődött, senkit nem zavart. A több pincér udvarias, kedves volt.
Oravecz Angéla - 2024. január 30., kedd 08:59

"Áramszünettel színezve"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, hosszan maradtunk. Az italok drágának tűntek!
M. István - 2024. január 27., szombat 17:19

"Kellemes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos étterem, egzotikus, dekoratív belső térrel. Az ételek finom, frissek, bőséges volt minden fogás. A vendégekről az átlagosnál több pincér gondoskodik, így nagyon figyelmesen, gyorsan történik a kiszolgálás.
Kovács Barbara - 2024. január 24., szerda 19:06