Jouri Restaurant - Budapest

Jouri Restaurant - marokkói, közel-keleti konyha

Képek az étteremről

Jouri Restaurant

1052 Budapest, Semmelweis utca 4.

Jouri Restaurant
Semmelweis utca 4. , 1052 Budapest

Üdvözlünk a Jouri Budapestben, ahol a csábító marokkói ízek találkoznak a magyar főváros elbűvölő vonzerejével. Budapest szívében elhelyezkedve, hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy felejthetetlen gasztronómiai utazást teremtünk, mely összefonódik különböző kultúrákkal és kényezteti az ízlelőbimbókat.

A Jouri-ban szenvedélyünk az eredeti marokkói konyha lényegének megragadása. Étlapunkon kifinomult elegyét kínáljuk az időtlen recepteknek, melyeket kortárs ízekkel gazdagítottunk, aprólékosan összeállítva mindazoknak, akik szeretik az igényes ínyencei élvezeteket vagy az kalandvágyó vendéget. Aromás tajine-inktól a gazdag mezze választékainkig minden ételünk kifejezi elkötelezettségünket az kiválóság és az íz iránt.

Több mint csupán egy étkezési élmény, éttermünk egy ünneplés a hagyományoknak, a melegségnek, és a pillanatok élvezetének finomságáról. Vendégszerető hangulatunk arra csábít, hogy barátokkal és családdal gyűljetek össze, és elinduljatok egy gasztronómiai utazáson, mely tükrözi Marokkó gazdagságát és bőségét.

A Jouri Budapestnél elkötelezettek vagyunk abban, hogy kellemes környezetet teremtsünk, ahol minden vendégünk a mi kiterjesztett családunk fontos részévé válik. Csapatunk odaadással szolgál, hogy figyelmes kiszolgálással biztosítsuk, hogy az étkezési élményed ne csupán kellemes legyen, hanem emlékezetes élményekkel gazdagítson.

Legyen szó két személy intimebb találkozójáról vagy szeretteivel való vibráló ünneplésről, meghívunk téged, hogy fedezd fel a Jouri Budapest élénk ízeit és hagyományait. Csatlakozz hozzánk, amint elindulunk egy gasztronómiai expedícióra, mely kultúrákat egyesít az étkezés iránti közös szenvedély által.

Élvezd Marokkó esszenciáját, merülj el Budapest szellemében, és teremts tartós pillanatokat a Jouri-ban

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Jouri Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(65 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.7

"Túlzsúfolt marokkói ízözön"

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A menü kellemes csalódás volt, változatos és új ízeket ismertünk meg, de az étterem túlzsúfoltságából adódóan az összkép nem volt maximálisan kielégítő.
Hárshegyi Elek - 2024. március 27., szerda 10:49

"Excellent delicious flavourful food"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Food was delicious, flavourful with rich aroma and perfect taste. Servers were very nice, friendly and offered their valuable suggestions. Ambience and the decor was beautiful and inviting. Overall a great experience!
Ghosh Oliva - 2024. március 25., hétfő 22:27

"pazar!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szempontból kivételes vacsorában volt részünk. Az étterem teltházzal üzemelt, és várnunk kellett, DE cserébe kaptuk három pohár proseccot a háztól. A pincérek mindent megtettek, hogy a lehető leggyorsabban megkapjuk az ételeket. Türelmesen elmondták mi micsoda a tányéron. Az ételek kinézete és - természetesen az - íze is kifogástalan volt. A belső tér igen hangulatos, és még élő zene is szólt a háttérben. 5/5
Kelemen Lilla - 2024. március 25., hétfő 17:38

"Jouri étterem "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép étterem, és finom ételek. A pincérek segítőkészek voltak.
Fajkusz Anna - 2024. március 25., hétfő 13:45

"Kiváló étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges ízek, változatos ételek, komoly adagok. Kulináris utazás kellemes élményekkel.
Csizmadia Gábor - 2024. március 25., hétfő 08:37

"X"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Pincérek nem mondtak el mi micsoda, majdnem kétszer kaptunk főétel,desszertet.
C X - 2024. március 24., vasárnap 14:55