Semmi Extra (Bartók B. út) - Budapest

Semmi Extra (Bartók B. út) - söröző-étterem, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Semmi Extra (Bartók B. út)

1114 Budapest, Bartók Béla út 62-64.

Semmi Extra (Bartók B. út)
Bartók Béla út 62-64. , 1114 Budapest

A Semmi Extra étterem gondolata négy barát fejéből pattant ki 2010 környékén a Velencei-tó partján. Azóta töretlen lendülettel dolgoznak azon, hogy olyan helyet hozzanak létre, ahol a vendégek jól érezhetik magukat egy baráti sörözés alkalmával vagy a család minden tagjával egy vasárnapi ebéd során is.
Jelenleg két étteremmel várják a vendégeket a hét minden napján. Míg a Bartók Béla úti egység megmaradt egy könnyed, street foodos helynek, addig a Lajos utcában a jól ismert hamburgerek, lepények mellett bistro konyhával is várják a betérőket. Mindkét étterem kialakításánál fontos szempont volt, hogy a kisebb-nagyobb társaságok és a családok is otthon érezhessék magukat, ezért a legfiatalabb vendégeket gyerekmenüvel és gyereksarokkal várják. No és persze a négylábú kedvenceket sem kell otthon hagynia annak, aki beugrana a Semmi Extrába enni vagy csak inni egy jót.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Semmi Extra (Bartók Béla út) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(18 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Vacsora"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A három fogás közül kettő kifogástalan volt, a felszolgálás lassú. Összességében minden rendben volt.
Kun-Orosz Adrienn - 2024. március 25., hétfő 10:54

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sziasztok, a Semmi Extra étteremben vacsoráztunk, korábban még nem ismertük a helyet de abszolút megérte kipróbálni. A berendezés kifejezetten egyedi volt, nem tudtunk betelni az egyszerű, ámde nagyszerű kivitelezéssel. A kiszolgálás kedves és profi volt, viszonylag gyorsan elkészültek az ételek. Az ételeken látszott, hogy ki vannak találva és visszaadták a hely hangulatát. Nagyon finomak voltak. Az éttermek kedvelőinek nagyon ajánljuk.
Soós Attila - 2024. március 23., szombat 20:46

"vacsora a Bartók moziban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízlésesen összeállított ételsorok. Finom ízek. Jó hangulat. Kedves kiszolgálás. Kell ennél több? És a creme brulet teteje kemény volt, mint a dobos tortáé!
István Dr Horváth - 2024. március 21., csütörtök 06:21

"Semmi Extra"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Váratlanul jót ettünk! A felszolgáló úr kedves, figyelmes és rugalmas volt. Kimondottan nagy adag ételek voltak, jól elkészítve. Ér/érték arányban tökéletes választás, biztos, hogy még vissza fogunk térni.
Szabó Péter - 2024. március 20., szerda 11:52

"Hozzászólás"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon rendben volt minden
Varga Viktor - 2024. március 19., kedd 20:06

"Étteremhét"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Étteremhét alatt próbáltuk ki az éttermet. Az ételek tetszettek. A rilett és a sörös burgundi nagyon finom volt. Az italok rendben voltak. A felszolgálónő kicsit flegma volt. A beltér kissé sötét és rumlis, de amúgy hangulatos lehetne. Összességében jól éreztük magunkat, megéri betérni.
Péter - 2024. március 18., hétfő 18:18