Krizia Ristorante - Budapest

Krizia Ristorante - olasz konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.ristorantekrizia.hu

Krizia Ristorante

1066 Budapest, Mozsár utca 12.

Krizia Ristorante
Mozsár utca 12. , 1066 Budapest

Budapest belvárosában, az Operaház közelében az igazi házias olasz konyha ízeivel várja Vendégeit a Krizia Ristorante.

Az étterem Graziano Cattaneo tulajdonos chef, 30 éves szakácsként eltöltött szakmai tapasztalatszerzésének gyümölcse. A világ legjobb szállodáiban és éttermeiben az ízek világában gyűjtött tapasztalatok alapján, az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében.

 
A vendégek kérésének eleget téve sokszor improvizatív menüsorokat állítanak össze és készítenek el, amikor igazán szárnyalhat Graziano fantáziája az ízek világában.
 
Ezt bizonyítja a sokfelé megjelent pozitív kritika többek között a "Wittmann" fiúk által megjelent írásokban, melyben a Krizia éttermet Budapest egyik legjobb éttermének tartják. Éttermünk többszörös Best of Budapest, Dining Guide Top ten, Népszabadság 100 legjobb étterme, a Michelin guide-ban is rendszeresen megjelenő, valamint az Olasz Konyha Akadémia "díjazottja".
 
Ez mutatja, hogy a Krizia éttermet szívesen látogatják, hazánkban élő belföldi és külföldi vendégek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Krizia Ristorante – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(333 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.4

"Egy Valódi hely!"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely berendezése hanulatos, egy valódi olasz trattoriában érezheti magát az ember. A felszolgáló Úr emlékezteti a vendegeket a régi polgári, "békebeli" szokásokra, amikor a pincér Úr sokkal többet jelentett egy felszolgálónál. Az ilyen magas fokú előzékenység, gondos figyelmesség, értő kínálás igen kevés helyen maradt meg mostanra. Külön köszönet az amiuse-bouche ért! Az ételek igényesen vannak megkomponálva, jók az adagok, ügyesen van egyensúlyozva a fűszerekkel, ízekkel. Egyedül a tonhal krém volt hitvány, a többi étel bátran megérdemli az 5 csillagot. Biztosan fel fogjuk keresni az éttermet a későbbiekben is, örülök, hogy csatlakoztak az étteremhéthez!
Farkas András Márton - 2022. március 30., szerda 14:52

"Tőkéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak szuperlatívuszban tudok nyilatkozni! Minden tökéletes volt, az ételek, a kiszolgálás, a hangulat! Biztosan visszatérünk!
H. Alíz - 2022. március 28., hétfő 07:22

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló
Kandikó Éva - 2022. március 25., péntek 06:07

"Nem jó"

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Aki evett már olasz étteremben ne menjen ide...
Seres Erika - 2022. március 24., csütörtök 16:47

"Nem ajánlom"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Az ételekről: közepes menza színvonalú konyha. Az előétel bár finom volt, a menüsor hátralévő része nagy csalódás. Szétfőtt "csirkepaprikást" ettünk polentával, a desszert végtelenül egyszerű íztelen parfé volt. Én úgy érzem, hogy ez a mensüsor nagyon messze volt egy 5900 Ft-os kategòriától és nem szívesen térnék ide vissza. A kiszolgálás erőltetett tempóban zajlott, olyan érzésünk volt mintha el kellett volna hagynunk az éttermet olyan gyorsan amilyen gyorsan lehet. Akik 5 percet késtek le lettek "szúrva" az ajtóban és csak olyan feltétellel ülhettek le ha megígérik gyorsan megeszik az ebédet mert ők bizony 3kor zárnak.. A hangulatról: aprò szuterén helység, kicsi kényelmetlen asztalokkal és székekkel. Én mindenképpen kivenném ezt az éttermet az 5900Ft-os kategóriából.
#### Bernadett - 2022. március 24., csütörtök 16:44

":)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
Farago Kinga - 2022. március 20., vasárnap 17:06