Krizia Étterem - olasz konyha

Képek az étteremről

Krizia Étterem

1066 Budapest, Mozsár utca 12.

Krizia Étterem
Mozsár utca 12. , 1066 Budapest

Budapest belvárosában, az Operaház közelében az igazi házias olasz konyha ízeivel várja Vendégeit a Krizia étterem.

FIGYELEM: az étterem február 26-ig zárva tart. Nyitás február 27-én.

Az étterem Graziano Cattaneo tulajdonos chef, 30 éves szakácsként eltöltött szakmai tapasztalatszerzésének gyümölcse. A világ legjobb szállodáiban és éttermeiben az ízek világában gyűjtött tapasztalatok alapján, az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében.

 
A vendégek kérésének eleget téve sokszor improvizatív menüsorokat állítanak össze és készítenek el, amikor igazán szárnyalhat Graziano fantáziája az ízek világában.
 
Ezt bizonyítja a sokfelé megjelent pozitív kritika többek között a "Wittmann" fiúk által megjelent írásokban, melyben a Krizia éttermet Budapest egyik legjobb éttermének tartják. Éttermünk többszörös Best of Budapest, Dining Guide Top ten, Népszabadság 100 legjobb étterme, a Michelin guide-ban is rendszeresen megjelenő, valamint az Olasz Konyha Akadémia "díjazottja".
 
Ez mutatja, hogy a Krizia éttermet szívesen látogatják, hazánkban élő belföldi és külföldi vendégek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Krizia Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(300 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.3

"visszatérő vendég"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az idei jól összeválogatott menüsornak bizonyult, nagyon finom volt a hal, a juhsajtos tészta és a desszertek, főleg az egyszerű, de ügyesen megbolondított palacsinta. Családilag szeretjük a Kriziát, biztosan jövünk máskor is.
SzK - 2019. október 16., szerda 05:46

"Szuper menüsor"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon jól összeállított menüsor, finom ételek; kedves, segítőkész felszolgáló. Minden pozitívum ellenére a két csillagot picit túlzásnak éreztük. A miliő kicsit ellentmondásos - elegáns, ugyanakkor hangulatos hely szeretne lenni, de pl. a tányérokon a horgolt alátétek némelyike szakadt, foltos.
Szalai Andrea - 2019. október 14., hétfő 11:34

"David"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt
Tallosi Dávid - 2019. október 14., hétfő 09:12

"Nagyszerű a Krizia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogadtatás, a gondoskodás, az ételek színe-illata-állaga-íze mind nagyszerű volt. A barikolt grappáról nem is beszélve. Semmi nem tolakodó - visszafogottság, harmónia és finom ízlés. Igazán jól éreztük magunkat.
Zebedeus és párja - 2019. október 14., hétfő 07:48

"Kellemetlen fogadtatás."

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Már kellemetlen fogadtatás volt. Kérdőre vontak, hogy 8 percet késtünk, ezért nem is maradtunk ott. Még az asztalhoz való leülésünk előtt közölte a pincér, hogy 15 órakor bezárnak, 14 órára volt asztalfoglalásunk. Eleve Nekünk egy 3 fogásos ebéd nem az idő nézéséről szól, ha 1,5 óráig, kellemes beszélgetés mellett akarjuk elfogyasztani az ebédet, akkor addig szeretnénk maradni az étteremben. Egyébként kis étterem, nem vendég marasztaló személyzettel.
Fülöpné Török Tünde - 2019. október 13., vasárnap 18:21

""

3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Szuper kis olasz étterem, nagyon finom ételekkel, viszont a kiszolgálás borzasztó.
Gabriella - 2019. október 12., szombat 06:59