Restaurant Tóvendéglő (Szombathely) in Szombathely

Small 7c8f8e44 c754 4a95 b053 8c6e133d5650

Make a Online Reservation

About Rest Restaurant Tóvendéglő (Szombathely)

Tóvendéglő (Szombathely)
Rumi Rajki sétány 1. , 9700 Szombathely

The Tóvendéglő restaurant awaits its guests with Hungarian and international cuisine in a romantic and also a familiar location, in the city of Szombathely.

On the shores of the Paddle Lake in the green belt of Szombathely, Tóvendéglő bears a unique location, making it an ideal venue for wedding receptionss, balls, corporate events and the like.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Tóvendéglő - Szombathely

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(48 Recensies)


food

9.2

service

9.7

ambience

9.3

"Összességében jó "

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Bár voltak hibák, de akartam szeretni, mert a Tóvendéglő az egyik szóbajöhető étterem családi ebédhez és vacsorához. Az étteremhét minden ételét kóstoltuk, a limitált ár fényében az étterem nem akarta olcsósított megoldásokkal megúszni a hetet. Az előételek nagyon rendben voltak, bármelyiket újra rendelném. A főételek között kiemelkedő volt a szűzérme-véreshurka-zellerpüré tányér, mind koncepcióban, mind megvalósításban, és a minőség nem ment a mennyiség rovására, sőt. A hátszín viszont teljes tévedés, a cipőtalppá sütött hús és az aszalt zöldségek mártásért, de legalább jus-ért kiabáltak. Mintha a két étel nem ugyanazon a konyhán készült volna, amilyen jól készült a szűzérme, annyira rosszul kezelve ( páccal szétmaratva, majd kiszáritva ) a hátszín. Szellemesek voltak a desszertek, nagyon jó volt a bazsalikomzselé a málnás sajttortán, de a mézes krémes tésztája ehetetlenül kemény maradt, és a használt sárgabarackzselé sem a nagymama lekvárját idézte. A felszolgálók igyekeztek, még nem profik, de kedvesek. Ami nagyban rontotta a hangulatunkat, az az, hogy majd' egy órát kellett várnunk az ételre, pedig foglalásra, menüre érkeztünk, és az étterem sem volt tele, sőt. Az volt az érzésem, a konyha nem készült elő nyitásra. Éhes kisgyerekkel ez elég kellemetlen, de szerencsére az ízletes és mennyiségben is kielégítő ebéd, majd utána a séta a tó körül helyrebillentette a kedvünket.
-

"Kellemes"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
Sajnos nagyon lassú volt a kiszolgálás, sokára készültek el az ételek, pedig nem voltak sokan az étteremben. Az ételek egyébként finomak voltak, a feloszolgálók pedig kedvesek.
-

"Nem volt a konyha a csúcson!"

2.8
food: 1 service: 5 ambience: 2
Fogadtatás kellemes. Terem hőfoka annál jóval hűvösebb. Főnök kopott farmerban. Megkülönböztetett teríték, a hét vendégei olcsó, színes papírszalvétát kaptak, á la carte vendégek gourmand szalvétát.Előzetes rendezvényfoglaláshoz ruhaszalvétával volt terítve. A felszolgáló által elmondott mennyiségnek fele volt az előétel(Jakab-kagyló). A hátszin két kis érem volt amit természetesen(?!) nem lehetett kérésemnek megfelelően medium megsütni. A karamellizált zöldséget nagyon félre értelmezték a konyhán mert cukorszirupban volt megforgatva a mirelitzöldség és ettől mézédes volt. Sajnos!.A fogas és a desszertek kitűnőek voltak.
-

"Finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A szűzérméjük még mindig nagyon finom. :)
-

"szuper"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon pozitív meglepetés volt. Az ételek teljesen rendben voltak, a kiszolgálás profi. A berendezés nem a legújabb design szerinti, de ez nem zavaró. A hely hangulata rendben van, a környék szépsége magával ragadó.
-

"Tóvendéglő Szombathely"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Különleges ételekből választhattunk, amelyeket kifogástalan minőségben kaptunk meg. Udvarias és figyelmes kiszolgálásban volt részünk. A speciális étrenden lévőkre különösen odafigyelnek. Külön köszönet Bogáth Árpi pincérnek.
-

Restaurants in proximity of Tóvendéglő (Szombathely)

BUDA GOURMET BISTRO

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
186 kilometers

  Unlimited food & drink -> 24th-29th July. 2.990 HUF/p.

(67)

View Deal

ZSOLNAY CAFÉ - RADISSON BLU HOTEL

1067 Budapest, Teréz körút 43.
188 kilometers

  Foodporn days - From 3rd to 31st July. Price: 3.300 HUF/p.

(57)

View Deal

MACESZ BISTRO

1072 Budapest, Dob utca 26.
188 kilometers

  3-course menu offer -> 1st - 6th August. Price: 3.990 HUF/p.

(254)

View Deal

ARAZ RESTAURANT

1074 Budapest, Dohány utca 42-44.
188 kilometers

  BBQ Party - From 8th June. Price: 7.990 HUF/p.

(483)

View Deal

4 ÉVSZAK - PALÓC BISTORANT (MÁTRAFÜRED)

3232 Mátrafüred, Parádi út 8.
261 kilometers

  Piano moments - From 31st March on Fridays and Saturdays.

(11)

View Deal