Localino restaurant in Budapest

Localino restaurant - italian food

Make an Online Reservation

Localino restaurant

1123 Budapest, Alkotás út 53. (MOM Park)

Localino restaurant
Alkotás út 53. (MOM Park) , 1123 Budapest

Localino is a special Italian restaurant in Budapest, where Italian flavors meet warm hospitality. Pizza is the local specialty, a masterpiece made by Chef Giuseppe. They have a wide variety of foods, ranging from popular dishes to unique culinary delights. The Italian homemade pasta exceeds general standards, and the authentic pizza pairs well with a glass of refreshing prosecco, allowing guests to indulge in Italy's treasures at Localino.  

Reserve your table online now for free through DiningCity: Localino restaurantt (MOM Park) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(33 értékelés)


food

4.5

service

4.8

ambience

4.7

"Bp"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, szuper kiszolgálás!
Hajek Nikolett - Wednesday 10/04/2024

"Átlagos konyha."

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Átlagos, nem kiemelkedő konyha.
B L - Wednesday 03/04/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem először voltunk itt de biztosan visszamegyünk még többször is. Maga a hely nagyon hangulatos , a pincérek kedvesek és figyelmesek. Jobbnál jobb ételek vannak a menün és a séfek is tudják a dolgukat, nagyon finom ételeket kaptunk. A pizza és minden étel remek volt.
Vivien Kovacs - Thursday 28/03/2024

"Igazi olasz ételsor"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A nagyhírű Le Roy étterem mellett "elbújva" található a LOCALINO étterem. A menüsor választékos és nagyon finom. Előételekből lehetett kagylót is választani, ami a megszokottól eltérően, bőséges volt, így lehetett valóban "eltelni" az ízeitől. Főétel fokhagymás, chilis, rákos spagetti volt. Az utolsó fillérig "megszolgálta" a plusz költségét. A desszert pedig citromos pite, tökéletes savanykás ízével zárta le az étkezési. Az adagok normális méretűek voltak, nem csak "csipegetni" tudtam. Jól laktam, de nem ettem magad degeszre. Nagyon jól eltalált ételsor, udvarias felszolgálás, finom ízek. Mindenkinek bátran ajánlom. Amikor legközelebb erre járok, biztosan nem a felkapottabb szomszédba fogok menni.
Török Zsolt - Sunday 24/03/2024

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt. Fantasztikus.
Balogh Máté - Sunday 24/03/2024

"Kiváló ételek! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes, jó hangulatú hely, a kiszolgálás udvarias kedves és figyelmes. Az ételek finomak voltak és a mennyisége is megfelelő volt. Kiemelném a fehérboros kagylót és a paradicsomos tésztát rákkal👌Mindenkinek ajánlom, aki szereti a részlet gazdag finom ételeket és ezt egy kellemes környezetben szeretné elfogyasztani.
István - Sunday 24/03/2024