Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér) - cafe-restaurant, international food

Make an Online Reservation

World Burger Tour - From 22nd April to 22nd May. 6,000 HUF/person Valid until 22 May 2024

WORLD BURGER TOUR - Visit our restaurant and taste our special burger!

For the detailed offer please call the restaurant:
+36 30 572 4011

Reserve Now

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)

1051 Budapest, Deák Ferenc utca 3-5.

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)
Deák Ferenc utca 3-5. , 1051 Budapest

The Hard Rock Cafe is the only venue in the capital that also functions as a restaurant, event venue and cultural meeting place for music fans, as well as a music museum.
Hard Rock Cafe is known for great food, and with good reason. Each of our dishes are made in house using fresh ingredients and local flavors. From our juicy Legendary® Burgers to our handmade cocktails, we have reputation for serving only the tastiest meals.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hard Rock Cafe Budapest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(57 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.6

"László"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyors, figyelmes, udvarias, vidám kiszolgálás, az ételek finomak, ízletesek, nagy adagok voltak.
László Horváth - Monday 25/03/2024

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálás és nagyon gyorsan megkaptuk az ételeket amik isteniek voltak.
Joan - Monday 25/03/2024

"Imádtuk."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az Étterem hét alkalmával látogattunk el a Hard Rock Café-ba. Minden fogás isteni finom volt és laktató. A pincérünk, Geri nagyon jó fej volt, mindenképpen a kiszolgálás tette fel a pontot az i-re.
Sebők Fanni - Monday 25/03/2024

"Turistacsapda"

2.7
food: 2 service: 4 ambience: 2
Ezer éve el akartam jutni a Hard Rockba, már a Vörösmarty minden zugában voltam, de itt még nem, és nagyon sok helyről hallottam, hogy a Signature Burgerjuk mennyire jó. Hogy mennyire jó, azt most se sikerült megtudni, mert az nem volt rajta az étlapon. Végül az idei étteremhét legnagyobb csalódása lett. Maga a hely sötét, amolyan tipikus 90-es évek hangulattal rendelkezik, mármint, hogy a zakós maffiózók, újgazdagok ilyen helyeken bonyolították kétes üzleteiket. Szük, kényelmetlen boxok, üvölt a zene, a srácok a bárban dobálják a mixert, és ötpercenként megkérdi három különböző pincér, hogy "minden rendben volt az ételekkel?" Miközben látszik, hogy nem is érdekli valójában, az egészenk borzalmasan mű hangulata van, én nem hiszem, hogy ez lenne a valódi amerikai életrézés. Na akkor nézzük minden rendben volt-e az ételekkel. Az előételek közül a Wings a jobb, bár a barbecue szósz, ami mindent ápol és eltakar (értéket és hibát egyaránt) sokat dob rajta ez kétségtelen. Jó nagy adag, máshol ennyit raknak egy kosárba. A másik két előétel vegetáriánus, a Bruschetta ízetlen, és hideg, állítólag kézműves a kenyér, hiszem ha látom, mert ízre, állagra és kinézetre sokkal inkább közértes. Ráadásul egyenlőtlenül kevés a Wingshez képest, négy ujjnyi falat, látatlanban a Cézár jobbnak tűnik. A főétel teljes kudarc, a sertésborda száraz, és agyonsütött, úszik a barbecueban, a speciális fűszerkeveréket sajnos agyonnyomja annyit öntöttek rá, de teljesen szét van száradva, pedig ebben az évben vagy négy helyen is ezt ettem. A sajtburger (ez is barbecues) egy átlag sajtburger, azért Budapest az elmúlt tíz évben garmadával termelt ki jobbnál jobb kézműves burgerezőket, burger láncokat, ahol ennek a feléért jobbat kapok, ezért minek jönnék ide? A sajttorta tizenkettő egy tucat, és MINI!!!! Az almás sütemény viszont valóban nagyon finom. Azért kapták az egyik csillagot, a másik meg Dórinak jár, amiért mentette a menthetőt. Mindehhez hozzájár, hogy a 04-es Dréher 2000, amiért kézműves sört kapni egy sarokkal arrébb, elképesztő turistacsapda ez a hely, és abból is a középszer. A brand miatt él még, meg azért, hogy egyértelműen a külföldieket célozta meg nem a Michelin kritikusait. Viszont adjuk meg ami a királyé, ezen a helyen valóban bele van építve az árba a szervízdíj, mert a 9900-as menün felül csak a két sört és az üdítőt fizettük.
Magyar Tibor - Sunday 24/03/2024

"Szuper ebéd"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kiváló ételek (wings, cheeseburger, ribs, brownie), óriási adagok, Rockos hangulat, figyelmes kiszolgálás, mi kell még?
Szántó Tibor - Saturday 23/03/2024

"értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elit hely, az eredeti étlapjukon szereplő fogások drágák, de egy jó hangulatú összejövetelre tökéletes hely.
Orosz Judit - Friday 22/03/2024