Dunacorso Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Hot Jazz Band concert - On 28th October from 19pm. Valid until 28 October 2021

HOT JAZZ BAND CONCERT - Unique jazz concert, amazing panoramic view, special cocktails and delicious courses!

For the detailed offer please call the restaurant:
+36 1 318 6362

Reserve Now

Dunacorso Restaurant

1051 Budapest, Vigadó tér 3.

Dunacorso Restaurant
Vigadó tér 3. , 1051 Budapest

Restaurant Dunacorso is situated at the heart of Budapest, on the city's most spectacular walkway on the bank of the River Danube, the “corso”.

 

This walkway has a special atmosphere established mostly by the river’s view. In 1937, the Hungarian writer, Sándor Márai described it as follows: "Then what is this Danube-walkway anyway?" For the time being, it is a dozen of cafés with music, beautiful ladies, urban guests, terraces and the appropriately wonderful view: the Castle, Gellért Hill and the bridges spanning over the Danube.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Dunacorso Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(694 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"nem vagy külföldi? "

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Sokat gondolkodtunk miért viselkedtek így velünk a felszolgálók, de nem nagyon találtuk rá normális magyarázatot. Értjük azt,hogy inkább a külföldiekre vannak kiélezve. De kérem szépen, Magyarországon vagyunk. Covid ide vagy oda nem megengedett különbséget tenni vendég és vendég között. Főleg ebben a helyeztben. Megérkezésünkkor kedves fogadtatás, majd a vacsora kezdetétől a végéig éreztetve, hogy már amúgy távozhatnánk végig kísérte az estét, végén a visszajárót is csak úgy oda dobták elénk. Pedig a szerviz díjat figyelmen kívül hagyva jócskán hagytunk borravalót. Az ételekre kitérve a velő jól volt elkészítve, a sütőtök krémleves egy új formáját kóstolhattuk meg. A fő ételek is kimagasló minőségben kóstolhattuk meg. A desszertek felejthetők voltak. Összességében kellemes estét töltöttük a Dunacorsoban, de van még mit javítani kiszolgálás szinten mint modorban mind viselkedésben.
Zsani Papp - Thursday 21/10/2021

"Remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden kiváló volt.
Anonim Anonim - Tuesday 12/10/2021

"ISTENI KECSKESAJT!"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Életem legfinomabb kecskesajtja volt!!!Az egész előételnél az ízvilág ISTENI volt! Viszont sajnáltam, hogy KEVÉS(csak 1) BRIÓST KAPTAM hozzá! A marhasultes bucis főételnél az ízvilág nekem nem annyira jött be, de a többieknek az is ízlett. A fehércsokis royal szelet, házi szilvás pite is nagyon finom volt! Élőzene volt! GYORS KISZOLGÁLÁS! NAGY ADAG!
Bianka Kovács - Monday 11/10/2021

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem gyönyörű, és tiszta. A kiszolgálás udvarias, ahogy egy elegáns étteremtől elvárt, de nem rideg, es barátságtalan. Az ételek is nagyon finomak voltak. Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon kellemes vacsorát töltöttünk itt el.
Varga Bianka - Monday 11/10/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias kiszolgálás. Finom ételek.
Babus Dóra - Monday 11/10/2021

"Perfekt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az első pillanattól az utolsóig igazi élmény volt! Első osztályú kiszolgálás, remek konyha, élő zene, és a panoráma a budai oldalra.....!
Kostyál Péter - Monday 11/10/2021