Havana Salsa Bar & Restaurant in Budapest

Havana Salsa Bar & Restaurant - south-american, international food

Make an Online Reservation

Havana Salsa Bar & Restaurant

1074 Budapest, Dob utca 57.

Havana Salsa Bar & Restaurant
Dob utca 57. , 1074 Budapest

Havana Salsa Bar & Restaurant, the first truly Cuban bar & restaurant in Budapest, has opened within the premises of the famous "Fészek" Artist Club on Dob Street.

Authentic Cuban-Latin food (fish, steaks, etc..), the best cocktails in town, barman show, and live Cuban dancing & music EVERY NIGHT!
When you enter the place, you’ll feel like in colonial Havanna. In the summertime, you can enjoy the unique and beautiful inner garden, as well.
Don’t miss it!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Havana Salsa Bar & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(171 értékelés)


food

4.4

service

4.4

ambience

4.5

"Soha többé!"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Értékelhetetlen!
Z. Sz. - Sunday 27/03/2022

"Jó"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az ételek nagyon finomak voltak, a desszertnél a sajttorta sajnos elég snassz volt. A hangulat kissé “sótlan” volt, mindenki egyszerre érkezett, igyekeztek mindenkit gyorsan kiszolgálni, így igazából nagyon gyorsan végeztünk, nem volt meg A hangulat feeling. A zene ment , de azon túl nem éreztem hatalmas hangulatot, valami még hiányzott, hogy megtapasztalhassuk milyen is maga a bár, ezáltal akár a későbbiekben is visszatérjünk. Összességében véve meg voltunk elégedve, köszönjük.
Illés Nikolett Napsugár - Sunday 27/03/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt minden. Az étel finom és friss, a kiszolgálás gyors és kedves. A foglalt időpontnál hamarabb érkeztünk, ehhez is alkalmazkodtak. Köszönjük!
Siklósi Nóra - Saturday 26/03/2022

"Finom ételek, gyors kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, hamar meg is kaptuk őket és nagyon figyelmes kiszolgálásban volt részünk. :) Hangulatos hely, csak ajánlani tudom!
Káli Dominika - Friday 25/03/2022

"Nagyon jó hely."

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finom volt a menü és jó volt az élő zene.
Steczina Soma - Friday 25/03/2022

"Eddig miért nem ismertem?"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper hely a belvárosban, igazi kubai hangulattal és élő zenével (ez nem tudom, hogy van-e minden este, mindenesetre nagyon jó hangulatot adott a vacsorához)! Az ételek nagyon finomak voltak, minőségi alapanyagokkal, a csirkemell és a tépett hús nem száradt ki. A felszolgálás minőségével és gyorsaságával is elégedett voltam. Az ételek mennyisége pont jó, a 3. fogás végére kellően jól lakik vele szerintem bárki. Ajánlom a helyet másoknak is!
Somogyi Timi - Friday 25/03/2022