Biarritz Restaurant & Café in Budapest

Biarritz Restaurant & Café - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Biarritz Restaurant & Café

1055 Budapest, Balassi Bálint utca 2.

Biarritz Restaurant & Café
Balassi Bálint utca 2. , 1055 Budapest

With its seasonal, Hungarian and international dishes, restaurant Biarritz awaits its guests “next to” the Parliament, in the centre of Budapest.

Restaurant and café Biarritz is the mixed creation of a highly experienced chef and a devoted owner. Their outstanding value-for-money rated work qualified by several awards and mentioned in Hungarian and foreign newspapers, such as Alexandra Guide, Trip Advisor, GaultMillau, Hungarian Tourism Award, Best of Budapest etc. The bistro-style restaurant offers original and natural Hungarian organic, local flavours in food and wines as well. The family maintained boutique-restaurant just five footsteps from the Parliament is visited mostly by Hungarian people.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Restaurant Biarritz - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(75 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.1

"Budapest"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Családias hangulatos udvarias kifinomult elegáns hely az ott dolgozok egyszerűen csodálatosak az étel kiváló Egyszerűen ajánlani tudom❤️
Untervéger Éva - Tuesday 25/07/2023

"Márton nap"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes környezet, nagyon jó konyha és kedves vendéglátás.
Vári Tamás - Monday 07/11/2022

"finom etelek!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi szolgalas, meleg es finom etelek, szep orszaghazi panorama!
Hariss Gergely - Monday 23/09/2019

"Megdobbento ebed"

1.8
food: 3 service: 1 ambience: 1
Amikor majdnem befejeztuk a levest, kihoztak a chef eloetel-izesitoket, egy szo magyarazat nelkul. A beef-steak melle egy ontet is jart volna. Az etkezes vegen megjott az is, ugy mondva, hat ez is ehhez tartozott. Szerettunk volna mar elmenni, de a kiszolgalok ezt nem vettek eszre, mert akkora kiabalas volt az etteremben, mivel a tulaj apa es fia karomkodva szidta egymast ott, a vendegek elott. Amikor felalltam, hogy megiscsak kernenk a kabatainkat es megjegyeztem a fiunak, hogy milyen illetlenseg igy beszelni az apjaval, meghozza a vendegek elott, akkor megjobban elkezdett kiabalni, hogy az apja is igy beszel meg o is egymassal. Oszinten szolva egesz eletemben ilyet meg sosem eltem meg es remelem soha tobbe nem fog elofordulni, hogyha a szabadsagunk alatt beulunk egy etterembe, ami ajanlott volt a jominusegu konyhaja miatt.
Katerina Stad - Saturday 23/12/2017

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom volt minden nagyon. A személyzet kedves és profi is egyben. Picit sok volt nekem az olaj a főételnél, ezt leszámítva tökéletesen sikerült.
Zsuzsa - Tuesday 20/10/2015

"Eddigi legjobb"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Idén negyedik alkalommal vettünk részt az étteremhéten, és bár mindig az olasz konyha felé húz a szívem, végül a Biarritz étteremre esett a választásunk, amit egyáltalán nem bántunk, sőt... Korábban több helyen éreztem (pl. Manna Étterem) azt, hogy kevésbé volt kedves kiszolgálásban részünk, feltételezem azért, mert "csak" étteremhetes foglalók voltunk, az ételek finomak, de nem kiemelkedően jók voltak. Ezzel ellentétben a Biarritzban nagyon kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk, mintha ezer éve visszajáró vendégek lettünk volna. A helyszín otthonos, hangulatos, nem éreztem feszengve magam és az ételek....azokat nem tudom szavakba önteni! Köszönjünk az élményt, biztos, hogy még visszatérünk!
Janka - Monday 19/10/2015