János Restaurant (Hotel Charles) in Budapest

János Restaurant (Hotel Charles) - mediterranean, hungarian food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.janosetterem.hu

János Restaurant (Hotel Charles)

1016 Budapest, Hegyalja út 23.

János Restaurant (Hotel Charles)
Hegyalja út 23. , 1016 Budapest

Hungarian cuisine or international dishes – whatever you choose in restaurant János (Budapest, Hegyalja street), you will be satisfied.

Everything we are serving, from the Angus steak to the traditional goulash soup, is made of fresh, high quality ingredients. Our chef is assisted by a modern vacuum marinator, a sous-vide cooker and a thermomixer in preparing the best sirloin and the most savoury duck breast. Our different Mediterranean pasta recipes and our many types of fishes are veritable gourmet feasts available for a very reasonable price. Our special desserts are ready to compete with anything offered by the best confectioneries. Food presentation is exquisite, great wines and candle lights are an elegant way to end a beautiful evening on a high note.
János Restaurant is not a typical hotel caterer - let us surprise and impress you!

Reserve your table online now for free through DiningCity: János Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(117 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.6

"Így tovább!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hangulat, a kiszolgálás, és az ételek minősége, kinézete és íze egyszerűen tökéletes volt, csak így tovább!
Molnárné Gabriella - Saturday 12/10/2019

"Finom vacsora,figyelmes kiszolgálás belépéskor "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Belépéskor kedves segítőkész útbaigazítást kaptunk. A menü sorból kiválasztott ételek találása esztétikai élvezetet nyújtott. Nagyon finom , ízletes és bőséges ételeket fogyasztottunk. Az étterem hangulata igazán emlékezetes marad számunkra ,bár már korábban is vacsoraztunk itt, szívesen visszatérünk ismét.
Csapenszky Eva - Wednesday 09/10/2019

"Értékelés "

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Visszatérő vendégekként látogattunk el ismét a János Étterembe. Az előző étteremhét alkalmával rettenetesen jót ettünk itt, különleges, ízletes, színes ízvilàgú ételek kerültek a terítékre már akkor is. A levesek ezúttal is remekül sikerültek, azonban a társaságunk többségét meglepte az újhullamos, zöldséges Brassói. Máskor érdemes lenne valamilyen jelzővel illetni, pl. "újra gondolva" v. "új köntösben", mert mi egy klasszikusra, számítottunk, amiben a hús kissé túl lett sütve. A kacsacomb ellenben kifogástalanul sikerül, ahogy a levesek is. A desszerten lenne még mit csiszolni, mert a brownie hideg és fojtós volt.. A hely viszont kellemes, csendes, gyors a kiszolgálás is, alaposak és kedvesek a pincérek.
Horváth Kitti Gabriella - Sunday 24/03/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper hely, isteni ételek.
Müller Vera - Friday 22/03/2019

"Tökéletes élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A fogások fínomak voltak, a tálalás látványos, a hely hangulatos, az asztalunk díszítése jopofa. A tányérok csalókán nagyok :-) ...az első ránézésre nem túl nagynak tűnő adagokkal bőségesen jól laktunk. A kiszolgálás gyors, a pincérnőnk figyelmes volt. ....és apróság, de egyre ritkább sajnos, hogy amikor sikerül felvenni a szemkontaktust egy felszolgálóval, ő ezt megértse ès odajöjjön ....itt ez a figyelmesség, a felszolgáló hölgy fiatal kora ellenére megvolt. Nagyon jól éreztük magunkat!
Polczer Csaba - Wednesday 20/02/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom fogások, kellemes hangulat, készséges felszolgáló.
Melinda - Tuesday 19/02/2019