Incognito Kitchen & Bar - international food

Make an Online Reservation

Easter offer - From 28th March to 30th April. Valid until 30 April 2024

EASTER OFFER - With delicious courses restaurant Incognito Kitchen & Bar awaits its Guests!

Easter Chef’s Offer
- Creamy horseradish soup with smoked pork knuckle 2690 HUF
- Pork rilette with spring onion, smoked quail eggs, horseradish cream and sourdough bread 3490 HUF
- Rabbit loin served with creamy daikon radish salad with mayo and fried ham 5990 HUF
- White chocolate coated walnut mousse cake and mango 2590 HUF

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Incognito Kitchen & Bar

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 3.

Incognito Kitchen & Bar
Liszt Ferenc tér 3. , 1061 Budapest

The bar-restaurant of Ferenc Liszt has reborn. We have dreamed a cosy atmosphere restaurant in the center of the city, which draws the people together in the arm of the excellent Hungarian kitchen art and unique wines. The interior design and terrace are totally renewed. We warmly welcome everyday those who value the quality gastronomy.

Travelling in the hungarian kitchen
Our kitchen represents the hungarian style dishes, beside a view of international tastes. We have planned to keep the traditional flavours, but a bit rethink in their appearance. The well known dishes from the table of grandma reminds us for our childhood memories.
Our menu card contains the classical and international dishes and we focus on the seasonal ingredients. We have prepared our food freshly with care and love and welcome who are looking for a prime and buoyant food.
Next to the permanent menu we added by our chef the seasonal freshly made tastes in a new form, thinking of the speciality if you intend to try new tastes.
Our philosophy: Guest catering with a warm heart, traditional foods which made by passion, in a cosy friendly atmosphere.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Incognito Kitchen & Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(153 értékelés)


food

4.9

service

5.0

ambience

4.9

"Vetkőzd le az inkognitód"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Na kérem tisztelettel! Ezt nevezik kiszolgálásnak. Meg merem kockáztatni, hogy ilyen magas színvonalú kiszolgálásban mint amilyet Ferenctől kaptam, soha életemben nem volt részem. Minden egyes összetevőről elmondta micsoda, nem volt kérdés, amelyre ne tudott volna válaszolni, előzékeny volt, adott ajánlatot, és kellő ritmusban megvárta, hogy a különféle fogások lemenjenek. Desszert előtt megkérdezte akarunk e várni, és minden fogás után érdeklődött ízlett e az étel. És látszik, hogy valóban szereti a munkáját, talán nem mondok újat, nagyon nem ez a jellemző ebben a szakmában. Sok sikert kívánok neki a karrierjében. Maga a hely, a Jókai tértől pár lépésre található, a baltával faragott Ady szobor mögötti Liszt ferenc téren, egy tucat másik étkezde tőszomszédságában. Bár sok hangulata emiatt már nincs, de azt tudni kell, hogy 94 óta talpon vannak, és ők indították el, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik kulináris gócpontját, mert a többiek őket követték, noha kezdetben csak kávézóként működött, és azóta többször is átlakult, legutóbb 2013-ban, amióta török tulaja van. de a neve ugyanaz. Mivel az idő igencsak lehült, jobb lett volna ha bent tudunk leülni, és nem a zárt teraszon (ahol szintén hideg volt), de ez az én hibám nem kardoskodtam eléggé. Az ételek azonban felemásak, ami leginkább abból ered, hogy nem igazán tudták eldönteni magyar vagy török konyhát akarnak e vinni. Szerencsére minden allergén fel van tüntetve, és azonnal tudnak megoldást kínálni, ha valamit nem tudna megenni a vendég. A fürjtojásos, medvehagymapogácsás pisztráng finom volt, de semmi extra, felhívták a figyelmem, hogy lehetnek nagyon apró szálkák benne, azért egy lazacnál jobb volt. A vargányás krémleves ellenben nagyon finom, glutánérzékenyek is ehetik! Jobb csülköt is ettem már tucatnyi helyen, a hozzáadott bab nem igazán passzol, ez tipikusan az a fogás, amit nem kellene újragondolni. A bárányköfte csicseriborsókrémmel, és padrón paprikával viszont telitalálat, elképesztően jó a fűszerezése. De miért nincs ez rajta az állandó étlapon? A desszertek közül partnerem nem tud elfiogyasztani semmit, abban a pillanatban felajánlanak neki egy választható koktélt - ez igen! A baklava valóban finomabb mint amit a körúton kapni, de kétségtelen, hogy a hely nem véletlenül a kiszolgálás és nem a konyha kategóriában került be az extra körre. Van hova fejlődni!
Magyar Tibor - Wednesday 24/04/2024

"Csoda a Liszt Ferenc téren"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szavakkal nehéz leírni, amit az Incognitóban a múlt héten kaptunk. Az ízek tökéletes harmóniája, válogatott alapanyagok, gyönyörű tálalás - ez csak egy felsorolás, de ami mögötte van, az maga a VENDÉGLÁTÁS (így, nagybetűvel). Kiemelkedően finom volt a török leves és a padlizsános előétel, a főételek közül pedig a csülök - de igazából bármelyik ételt újra meg újrakérném... Megérdemelten nyerték el a legjobb kiszolgálás díját is, ezt is tanítani lehetne: kedves, nem tolakodó, a vendégért dolgozó felszolgálóval találkoztunk nagy örömünkre. Gratulálunk az étteremnek az elmúlt 30 évhez, reméljük még találkozunk!
H. Nóra - Monday 22/04/2024

"minden fantasztikus volt! :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
minden csodálatos volt, a kiszolgálás és az ételek is. a török fogások nagyon különlegesek voltak, a kedvencem a padlizsánfasirt volt ördögszekérgombával, lencsesalátával. nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezek az ételek nem szerepelnek az állandó étlapon, biztosan visszatérnénk, hogy minden török fogást végig kóstoljunk. :)
Bajor Christa - Sunday 21/04/2024

"Finom ételek egy kellemes helyen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben , barátságos és felkészült kiszolgálás mellett fenséges ételeket fogyasztottunk.
Konta Péter - Sunday 21/04/2024

"Romantikus és finom "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás hibátlan volt, a pincérünk közvetlen, barátságos, de ismerte a határokat. Az egész hely hangulata egyszerre volt elegáns és családias. Az ételek nagyon szépen tálaltak voltak és jó ízviláguk volt. Szívesen ajánlanám bárkinek!🥰
Apáti-Nagy Zsuzsanna - Saturday 20/04/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt , külön kiemelném az előételt és a citromos örök tradicionális levest. A kiszolgálás első osztályú volt. Köszönjük
Keresztesi Klára - Wednesday 17/04/2024