Nika Restaurant - international food

Make a Online Reservation

Nika Restaurant

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9.

Nika Restaurant
Kossuth Lajos utca 7-9. , 1053 Budapest

In the centre of Budapest, 2 minutes from the Erzsébet bridge, with international and Hungarian dishes restaurant Nika awaits its guests.

Only five weeks were needed from the first blueprint sketches until the grand opening of Nika restaurant in downtown Budapest.
In 2013, we were planning to create something new, something that is different from other restaurants. This resulted in an amazing inside plantwall, colorful flooring and high-tech interactive tables.
The overall outcome is exceptional. The innovational atmosphere is outlined by the "holey" pattern-structure in the bar, also, the purple colors attract the eyes from afar.
The energizing live plant wall, glistening chandelier, rough oak tables direct the guest to the photos of contemporary artists.
Intimate romantic corners, availability for large groups and cozy terrace can also be found here.
You must see and taste it!
Items on the menu have been carefully selected to meet the taste of our guests. You can find typical Hungarian dishes as well as international items, plenty of great Hungarian wines, spirits and a large selection of cocktails.
Everyone who is ready for something different, something new, and wants to leave satisfied with full of experiences is more than welcome!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nika Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(849 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.6

"Döme"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat, mert jól akartuk érezni magunkat!!! Köszönjük!!!
Demeter István - Thursday 22/08/2019

""Vendégségben""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely, ahol valóban vendégként fogadnak bennünket, és figyelnek ránk..... Családunk nem először járt itt, és lehetőség szerint mindent megkóstoltunk, amit a menüsor kínált. Családunk "legkritikusabb" tagja sem talált kifogásolni valót, kellemes meglepetés, harmonikus ízvilág és különleges szervírozás jellemezték a menüsort. Itt valóban lehet élvezni az ízeket és nekünk, laikusoknak,egy kicsit segít tanulni a gasztronómiát. A kiszolgálás most is páratlan volt és barátságos, figyelmes légkörben, igényes helyen tölthettük el ezt a kellemes délutánt. Külön köszönjük a gluténmentes igényünk figyelembe vételét. Köszönettel: P.Mária
P. Mária - Monday 24/06/2019

"Esős vasárnap"

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
Én mindkettőnk ételét kóstoltam. Egy kivételével minden finom és szép volt. A burgonyát véletlenül kétszer sózta meg a szakács. Nagyon-nagyon sós lett.
Zsuzsa - Monday 24/06/2019

"Szent Jakab kagyló"

3.3
food: 1 service: 5 ambience: 4
Kimondottan az általam választott főfogás miatt (Szent Jakab kagyló flank steakbe göngyölve, shimeji gombás salátával /+ 2.000 Ft/) látogattam el ismét a NIKA Étterembe. A Szent Jakab kagyló tökéletes volt, de a steak göngyöleg igen kemény, rágós, ehetetlen! A Főúrnak ezt észrevételeztem, aki elnézést kérve továbbította véleményemet a shefjüknek. Megemlítettem, hogy én, ha tehetem, továbbra is kitartok a Széll Tamás Michelin csillagos holdudvaránál, aki, ha ezt a steaknek csúfolt "különlegességet" megkóstolván a NIKA shefjét még gyakornoknak sem alkalmazná akár egy napra sem...
Melkó Lajos - Monday 24/06/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden téren remek élmény volt. Főleg a desszert ízlett nagyon
Siklós Hédi - Sunday 23/06/2019

"Egy csodás este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük! Egy csodás estét töltöttünk a barátainkkal az étteremben. Mindenkinek ajánljuk, hogy próbálják ki a különlegesen finom ételeiket, tapasztalják meg a pincérek kedvességét, udvariasságát, tanítani kéne ahogyan dolgoznak.Köszönjük még egyszer!
Kozák Éva - Sunday 23/06/2019