Small 62e01b42 d865 445a b70b c17157562240

Make a Online Reservation

Nika Restaurant

Nika Restaurant
Kossuth Lajos utca 7-9. , 1053 Budapest

In the centre of Budapest, 2 minutes from the Erzsébet bridge, with international and Hungarian dishes restaurant Nika awaits its guests.

Only five weeks were needed from the first blueprint sketches until the grand opening of Nika restaurant in downtown Budapest.
In 2013, we were planning to create something new, something that is different from other restaurants. This resulted in an amazing inside plantwall, colorful flooring and high-tech interactive tables.
The overall outcome is exceptional. The innovational atmosphere is outlined by the "holey" pattern-structure in the bar, also, the purple colors attract the eyes from afar.
The energizing live plant wall, glistening chandelier, rough oak tables direct the guest to the photos of contemporary artists.
Intimate romantic corners, availability for large groups and cozy terrace can also be found here.
You must see and taste it!
Items on the menu have been carefully selected to meet the taste of our guests. You can find typical Hungarian dishes as well as international items, plenty of great Hungarian wines, spirits and a large selection of cocktails.
Everyone who is ready for something different, something new, and wants to leave satisfied with full of experiences is more than welcome!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nika Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(789 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.5

"Jó színvonal"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
.
Tamás - Saturday 20/10/2018

"Elégedettek vagyunk."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tervezzük, hogy hamarosan újra felkeressük éttermüket. Elégedettek vagyunk.
Tar Tibor - Thursday 18/10/2018

"Finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper csapat!
Erika - Monday 15/10/2018

"Kifogástalan bánásmód gyengécske konyhai teljesÍtmény mellett"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Nem tudom, mi történhetett a konyhában vasárnap kora du., de a Nika színvonalát nem érték el a fogások - leszámítva a desszerteket. A gravlax finom volt, de a mellé tálalt pogácsa száraz és állott, olyan, mint ami tegnapról maradt meg és melegítették át. A rizottó - bár sokat vártunk a főfogásokra - nem főtt meg rendesen, eléggé 'al dente'-re sikerült, és rizottónak sem nevezném az állaga alapján. És ami miatt az étterem nagyon korrekt volt - és ezért tiszteletet érdemelnek, hogy a félig ott hagyott ételnek csak a felét kellett kifizetni, miután kiderült, hogy nem ízlett. A zene pedig - nem mellesleg telitalálat a válogatás! - tökéletes hangerővel szólt ahhoz, hogy mind azt, mind pedig a beszélgetést élvezni lehessen.
Judit - Monday 15/10/2018

"OK."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
OK.
Gerlei Szilárd - Monday 15/10/2018

"K-I-V-Á-L-Ó!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegáns étterem, de nem túlzó módon, nagyon figyelmes és jókedvű pincérekkel. A kiszolgálás, az ízek, az adagok mind-mind hibátlanok. Nagyon finom borok, koktélok vannak a választékban. Erősen ajánlott étterem! *****
Yang B - Monday 15/10/2018