Small 62e01b42 d865 445a b70b c17157562240

Make a Online Reservation

Nika Restaurant

Nika Restaurant
Kossuth Lajos utca 7-9. , 1053 Budapest

In the centre of Budapest, 2 minutes from the Erzsébet bridge, with international and Hungarian dishes restaurant Nika awaits its guests.

Only five weeks were needed from the first blueprint sketches until the grand opening of Nika restaurant in downtown Budapest.
In 2013, we were planning to create something new, something that is different from other restaurants. This resulted in an amazing inside plantwall, colorful flooring and high-tech interactive tables.
The overall outcome is exceptional. The innovational atmosphere is outlined by the "holey" pattern-structure in the bar, also, the purple colors attract the eyes from afar.
The energizing live plant wall, glistening chandelier, rough oak tables direct the guest to the photos of contemporary artists.
Intimate romantic corners, availability for large groups and cozy terrace can also be found here.
You must see and taste it!
Items on the menu have been carefully selected to meet the taste of our guests. You can find typical Hungarian dishes as well as international items, plenty of great Hungarian wines, spirits and a large selection of cocktails.
Everyone who is ready for something different, something new, and wants to leave satisfied with full of experiences is more than welcome!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nika Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(819 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.5

"HBogi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, udvarias, figyelmes pincérek, finom, ízlésesen tálalt ételek. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
Hoffmann Boglárka - Saturday 23/03/2019

"Meglepetés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igaz, hogy ajánlásra próbáltuk ki az éttermet, de nem csalódtunk. Hihetetlen jót ettünk, fantasztikusan éreztük magunkat.
Kuzma Zsófia - Friday 22/03/2019

"Szuper élmény volt most is"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az előétel édesség volt, ami nekem kevésbé tetszett, de ez ízlés dolga :) Az édesburgonyaleves zseniális volt, a rosé kacsamell körete szuperül harmonizált a főétellel. A zöldalmás tiramisu pedig igazán különleges volt az édeskésen savanyú ízvilágával. Extra pont, hogy a Flaming Lamborghininket mindig ugyanolyan lelkesen készítik el nekünk <3
Evelin - Thursday 21/03/2019

"Kellemes vacsora"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az előétel és a desszert kifogástalan volt, viszont a főételként kért rozé kacsamell inkább volt sült hús, mint rozé. Nehéz volt vágni, semmilyen puha omlós jellege nem volt, illetve kicsit ízetlen is volt. Adagra megfelelő méretű ételeket kaptunk, nem távoztunk se éhesen se rossz szájízzel. :) A kiszolgálás rendben volt, ahogy a kellemes háttérzene is, ami megteremtette a hangulatot.
Szigeti Orsi - Wednesday 20/03/2019

"Nagyon szuper volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A tálalás gyönyörű volt, és a kaják is nagyon finomak és jó minőségűek. A mosdó kicsit lepukkant, de egyébként szép hely, kedvesek a kiszolgálók.
Dávid - Wednesday 20/03/2019

"udvariasság tetőfoka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek profik, tökéletes tálalás, a pincérek udvariasak kedvesek, lesték a kívánságiank, de egyáltalán nem tolakodtak. Nem véletlenül kerül be a TOP 5-be.
Viki - Tuesday 19/03/2019