Nika Restaurant - international food

Make a Online Reservation

Nika Restaurant

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9.

Nika Restaurant
Kossuth Lajos utca 7-9. , 1053 Budapest

In the centre of Budapest, 2 minutes from the Erzsébet bridge, with international and Hungarian dishes restaurant Nika awaits its guests.

Only five weeks were needed from the first blueprint sketches until the grand opening of Nika restaurant in downtown Budapest.
In 2013, we were planning to create something new, something that is different from other restaurants. This resulted in an amazing inside plantwall, colorful flooring and high-tech interactive tables.
The overall outcome is exceptional. The innovational atmosphere is outlined by the "holey" pattern-structure in the bar, also, the purple colors attract the eyes from afar.
The energizing live plant wall, glistening chandelier, rough oak tables direct the guest to the photos of contemporary artists.
Intimate romantic corners, availability for large groups and cozy terrace can also be found here.
You must see and taste it!
Items on the menu have been carefully selected to meet the taste of our guests. You can find typical Hungarian dishes as well as international items, plenty of great Hungarian wines, spirits and a large selection of cocktails.
Everyone who is ready for something different, something new, and wants to leave satisfied with full of experiences is more than welcome!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Nika Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(881 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.6

"Értékelés"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, elégedettek voltunk. Egy picit aprók voltak a főétel adagok, de az ízvilágra nem lehet panaszunk.
JC - Friday 03/01/2020

"Szilveszter"

3.8
food: 4 service: 2 ambience: 4
Itt töltöttük párommal a szilvesztert, nagyon jó hangulat volt az élőzenével. Az ételek finomak voltak. A kiszolgálással voltak nagyobb problémák, nem kifejezetten foglalkoztak a pincérek velünk. A csomagunk tartalmazott pezsgőt éjfélkor, amit a pincérek nem hoztak ki, szólni sem nagyon tudtunk, mert mindegyik pincér elfoglalt volt. Majd negyed 1-kor kérdezték meg, hogy milyen pezsgőt szeretnénk kérni... Kicsit csalódás volt.
Kékesi Csilla - Thursday 02/01/2020

"Hédi"

3.7
food: 5 service: 2 ambience: 4
Még a pezsgőt is elfelejtették kihozni. Éjfélig volt csak nyitva Az ételek jók voltak, bár összekeverték, ki kért , milyen bélszínt. Gyors volt a kiszolgálás. Sajnos a végén már nem tudtunk semmit rendelni, mert " lezárt a kávégép"
Siklós Hedvig - Wednesday 01/01/2020

"1085 Bp József krt 34."

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Rendkívül figyelmes, kedves, előzékeny személyzet. Nagyon finom ételek, kellemes hangulat. Mi intim jó hangulatban töltöttük a családi ebédet. Köszönjük
Kassai Erika - Sunday 22/12/2019

"Családi vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely remek ételekkel és kiszolgálással
Tóth Ferenc - Saturday 23/11/2019

"Márton napok"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 4
Márton napok keretén belül mentünk el vacsorázni az étterembe. A kiszolgálással nem volt gond, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, a hangulat is 5/5, főleg, miután elkezdődött az élő zene. Egy kellemes hangú férfi előadó szolgáltatta gitárral a kezében a háttérzenét, ami nagyon jó hangulatot teremtett. A felszolgált ételek mennyisége bőséges (sőt, nekünk kicsit sok is volt), bár egy picit jobban oda lehetett vna figyelni a minőségre. Semmi egetrengető, csak szerintem inkább kaptunk vna kisebb adagokat, de a hús kevésbé rágós (de abszolút finom volt!), vagy a köret kevésbé sós (de ismét - abszolút finom volt!) lehetett vna.
Magdi - Saturday 16/11/2019