Restaurant Columbus Boat in Budapest

Restaurant Columbus Boat - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Restaurant Columbus Boat

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő

Columbus Boat
Vigadó tér 4. számú kikötő , 1051 Budapest

Next to Vigado square in Budapest, with its international-Hungarian cuisine and unique atmosphere restaurant Columbus awaits its guests.

Welcome on board... You have found the right place! We always have fresh and cold beer, the best domestic wines are also available for tasting all day and we are sure that you will find the meals on our menu much to your liking.

Every metropolis has restaurants where the unforgettable dining experience is both made up of the chef’s work and a spectacular view of the city, from right beside your table. One such restaurant is the ship “Columbus”, anchored in the very heart of Budapest, between the Elisabeth Bridge and the Chain Bridge. This section of the Danube bank offers the most beautiful panorama of the city.
During the winter, admire the Buda Castle and the Citadel Hill from the large glass windows of the Santa Maria Hall, while in milder temperatures the panorama terraces are also available.
The left side of the boat is a pub-style restaurant that has a finely-made interior with wooden walls; a perfect venue for special events!
The spectacular view, the unique atmosphere, the attentive service and the excellent cuisine all vie for our guests’ satisfaction.
Our gastronomy can be characterized by lighter specialties, Hungarian dishes and international food, all prepared by our ambitious chef, Róbert Tobai, author of numerous cookbooks and a star of various television shows on gastronomy.
Food range is varied by the “Chef’s offer” that is based on seasonal components and therefore changes monthly.
The Ship “Columbus” offers much more than just culinary pleasures; on every evening there is live music, where the Columbus Club welcomes renowned Hungarian and foreign musicians from the world of jazz, pop, blues, soul, etc.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Columbus Boat – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(425 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.7

"A vacsoraszatltól a Budai Várig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép panoráma tárul elénk az étterembe beülve, főleg beesteledve, amikor ki vannak világítva a főbb budapesti nevezetességek, mint például a Budai Vár. Az ételek nagyon finomak voltak, illetve a borok is (ezt kifejezetten kiemelném, hogy korrekt választék van és nemcsak palackkal lehet rendelni). A felszolgálás is kifogástalan volt. A hajó megőrizte a hagyományos formákat, ami nagyon otthonossá és barátságossá teszi.
Adriana - Wednesday 24/04/2019

"Szép kilátás"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 4
Az Étteremhét második hetén voltunk a közönség által legjobbnak megszavazott, kategóriájában nyertes étteremben. Korrekt kiszolgálást kaptunk, gyönyörű a kilátás, de igazából ennyi... Az ételek adagra megfelelőek voltak, a palacsintás desszert kivételével szépen tálaltak, az ízük is rendben volt csak a "hűha" érzés hiányzott. Korrekt konyha, de a belvárosban, azonos árkategóriában vannak ennél sokkal érdekesebb helyek is gasztronómiailag. Az ajánlott borsor ment az adott ételhez, azonban a koktélban keresni kellett az alkoholt. Összefoglalóan: ilyen áron az ételekért máshova mennék, azonban a romantikáért, a kilátásért érdemes lehet egyszer ellátogatni a helyre.
Krisztina - Tuesday 23/04/2019

"Értékelés"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, a minőségre nem lehet kifogásunk. Mivel kora délután jártunk ott, nem volt hatalmas tömeg, nyugodtan fogyaszthattuk el a finom és tartalmas fogásokat.
JC - Tuesday 16/04/2019

"Kiváló választás!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek élmény volt, kifejezetten készséges a személyzet, isteni finom volt az étel és a kilátás minden pénzt megér. Jó szívvel ajánlom bárkinek aki kikapcsolódna egy romantikus vacsora keretein belül!
Mihály Róbert - Monday 15/04/2019

"Gyönyörű kilátás, nagyszerű ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Columbus hajó nem csak egy nagyon jó étterem a belvárosban. A kilátásban akármeddig el lehet gyönyörködni, az ételek és a kiszolgálás hibátlan. Amikor ott jártunk, nagyon profi élő gitárzene is volt.
Ádám - Monday 15/04/2019

"Finom vasárnapi ebéd, gyönyörű környezetben"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A Dining City Étterem Hét keretében foglaltunk itt asztalt és egyáltalán nem bántuk meg. A felszolgált ételek nagyon ízletesek voltak. A felszolgálás kifogástalan volt, a pincérek mindig ott voltak, ha szükség volt rájuk, rendelni akartunk, de egyáltalán nem voltak tolakodóak. Alaposan jól laktunk a három fogással. A koktélok, amiket rendeltünk szintén finomak voltak. Örülünk, hogy az akció keretében családostól eljuthattunk erre a helyre!
B. Erzsébet - Monday 15/04/2019