Restaurant Columbus Boat in Budapest

Restaurant Columbus Boat - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Restaurant Columbus Boat

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő

Columbus Boat
Vigadó tér 4. számú kikötő , 1051 Budapest

Next to Vigado square in Budapest, with its international-Hungarian cuisine and unique atmosphere restaurant Columbus awaits its guests.

Welcome on board... You have found the right place! We always have fresh and cold beer, the best domestic wines are also available for tasting all day and we are sure that you will find the meals on our menu much to your liking.

Every metropolis has restaurants where the unforgettable dining experience is both made up of the chef’s work and a spectacular view of the city, from right beside your table. One such restaurant is the ship “Columbus”, anchored in the very heart of Budapest, between the Elisabeth Bridge and the Chain Bridge. This section of the Danube bank offers the most beautiful panorama of the city.
During the winter, admire the Buda Castle and the Citadel Hill from the large glass windows of the Santa Maria Hall, while in milder temperatures the panorama terraces are also available.
The left side of the boat is a pub-style restaurant that has a finely-made interior with wooden walls; a perfect venue for special events!
The spectacular view, the unique atmosphere, the attentive service and the excellent cuisine all vie for our guests’ satisfaction.
Our gastronomy can be characterized by lighter specialties, Hungarian dishes and international food, all prepared by our ambitious chef, Róbert Tobai, author of numerous cookbooks and a star of various television shows on gastronomy.
Food range is varied by the “Chef’s offer” that is based on seasonal components and therefore changes monthly.
The Ship “Columbus” offers much more than just culinary pleasures; on every evening there is live music, where the Columbus Club welcomes renowned Hungarian and foreign musicians from the world of jazz, pop, blues, soul, etc.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Columbus Boat – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(477 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.7

"Kedd esti vacsora"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Egy augusztusi napon remek hangulatú vacsorát töltöttünk el négyen a Columbus Hajón. A hely kellemes, a kilátás valóban csodálatos a kivilágított Budai várral, Citadellával, Halászbástyával stb. Az előétel és a desszert jó volt, de különösebben nem emelhető ki, viszont a főételek egytől egyig kiválóak voltak. Kacsacomb, Angus burger, mangalica szűzérme és a bélszín steak is kifogástalanul lett elkészítve. A kiszolgásá is rendben volt egy kisebb bakitól eltekintve, kedves és figyelmes személyzet dolgozik a hajón.
Fokt István - Wednesday 12/08/2020

"Vacsora tökéletes kilátással"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy esküvőn voltunk már korábban ebben az étteremben, és mindenképp szerettünk volna visszatérni a férjemmel, hogy ketten is élvezhessük azt a csodálatos kilátást, ami innen nyílik a budai oldalra - egy finom vacsora elköltése mellett. Mindez megvalósult - az ott dolgozók közül egytől egyig mindenki rendkívül kedves és figyelmes volt, már az ajtón való belépés pillanatától. Az ételek elsőre nem tűntek nagy adagnak, de a 3. fogás elfogyasztása után bátran mondhatom, egyikünk sem maradt éhes. :) Minden fogásban volt egy kis csavar, de nem túlzásba véve, hogy a gasztronómiában nem kifejezetten jártas ember is el tudja dönteni, mi is kerül majd a tányérjára. :) A tálalás ízléses volt, az ízek pedig magukért beszéltek. Nagyon finom volt minden. Köszönjük szépen a csodás élményt!
Mónika - Monday 23/03/2020

"Kivalo valasztas, pazar kilatas es tokeletes elmeny!"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A Columbus hajon eltoltott marcius 15-ei vacsorank tokeletes volt. A hajo patinas, a kilatas csodalatos a Budai Var-ra. A kiszolgalas hibatlan volt, az etelek szervirozasa es az izek pedig mennyeiek. Erdekes, hogy egy etterem het esemeny kellett hozza, hogy felfedezzunk egy gyongyszemet. Parom az elmeny utan ide tervezi meghivni edesanyjat is. Annak ellenere, hogy tipikus turista-futoszalag lehetne az elhelyezkedes es a hajo jellegbol fakadoan, egyedi baja van es minden szempontbol igenyes etterem. Szivbol ajanlom!
Toth Peter - Thursday 19/03/2020

"István"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A környezet, kiszolgálás tökéletes. Az adagok nem csak ízletesek, hanem meglepően nagyok voltak!
Molnár István - Sunday 15/03/2020

"Szuper volt minden"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű kilátás finom ételek udvarias kiszolgálás
Az öreg Skywalker - Saturday 14/03/2020

"Vélemény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek. Gyönyörű panoràma.
Haász Katalin - Saturday 14/03/2020