VakVarjú Restaurant Újlipót in Budapest

VakVarjú Restaurant Újlipót - hungarian, international food

Make an Online Reservation

VakVarjú Restaurant Újlipót

1133 Budapest, Bessenyei utca 4-6.

VakVarjú Restaurant Újlipót
Bessenyei utca 4-6. , 1133 Budapest

The newest VakVarjú restaurant awaits its guest in district 13 of Budapest.

Dear Guest,
thank you for calling on us. We do realise it's the beginning of a special relationship.
First of all, let us explain something.
What exactly is 'vakvarju'?
A crunchy edged flat bread from the oven, with goodies on top of it combined into a delicious bite. We know its kind very well as we make the best of it in town.
So we go tour name from it, calling ourselves Vakvarju, with a capital V. Right in the middle of it there is the Hungarian tradition and the taste of home. All around it there are the crunchy fresh novelties.
The staff of an accommodating restaurant is at your disposal.
It is good if you have here, come and take a seat!

Reserve your table online now for free through DiningCity: VakVarjú Restaurant ÚJLIPÓT – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(715 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.6

"Edit"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek. A kiszolgálás kicsit lassú volt kb. 1 óra elteltével kaptuk csak meg az ételt. Nekem ez kicsit hosszú várakozás volt. Köszönettel
Muzsik Edit - Monday 23/05/2022

"Kedves családi étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ajánlom, jó éreztük magunkat!
Kata - Sunday 23/01/2022

"Szeretetreméltó"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A megnyitás óta sok alkalommal és sokféle társasággal élveztük az étterem kínálta kikapcsolódást. Akár önálló program is lehet a szürke hétköznapi estéken, mert szép a hely, jó a zene, a százszorzöld környezet megnyugtat, kiváló a konyha, makulátlan a tisztaság, kedves a kiszolgálás. Más helyekkel ellentétben itt néhány alkalom után már megismernek, megkérdezik, hogy van az ember lánya és megvárják a választ :) Szóval én köszönettel tartozom a sok kellemes estéért, többek között a tegnapiért is. Szeretettel ajánlom az éttermet!
Tarr Edina - Wednesday 19/08/2020

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nyitás óta járunk ide. Sem ami ideg, sem a kiszolgálás minősége nem valtozott. Mindekit kedves regi ismerősként fogadnak. A népszerűséget jelzi, hogy szinte 100%-os teltházzal mentek. Visszatérünk!
Dr. Szabó Tamás - Sunday 16/02/2020

"Összességében pozitív"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Párommal vacsoráztunk itt, velünk egyszerre érkezett két nagyobb asztaltársaság tehát érthető volt hogy kissé lassabb a kiszolgálás, de a minősége az kiváló volt. Kedves volt a felszolgáló hölgy. Az ételek hagytak némi kívánni valót maguk után. A választék lehetne kissé nagyobb/vagy inkább minőségibb. Én nem értettem hogy miért kell erőltetni a gnocchit bizonyos húsok mellé köretként, mikor az szerintem nem passzol oda. Én konfitált sertéspofát rendeltem, ami szerintem túl száraz volt (gnocchi miatt is), és örültem volna ha szaftosabban van elkészítve. De a többi fogás jó volt különösképpen a vadragu leves és a kacsamáj, illetve a desszertek is finomak voltak főleg a túrógombóc. A hangulatra nem lehetett panasz, kellemes volt összességében az ittartózkodás.
Péter - Saturday 16/02/2019

"Ebéd 2019. 02. 09-én 13.00-tól"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Két dologgal nem voltunk tökéletesen megelégedve. A hangulattal - bár erről alapvetően a pillanatnyilag jelen lévő vendégek tehetnek -, és a választékkal: mi tagadás, egy kicsit szűkösnek találtuk.
Váradi Péter - Monday 11/02/2019