Restaurant Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron) in Sopron

Restaurant Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.banfalvakolostor.hu

Restaurant Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron)

9400 Sopron, Kolostorhegy utca 2.

Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron)
Kolostorhegy utca 2. , 9400 Sopron

The beautifully renovated Carmelite-Pauline Monastery was built in the 15th century and can be found among the hills of Sopron.

 

Be the guest of the Monastery for a visit that can be attached to a fine meal.
Consuming the chef’s sophisticated, healthy, and tasty international creations under the newly restored frescoes of the Refectory is an unforgettable experience, in no small part due also to the remarkably attentive service to match the culinary delights. The monastery restaurant serves a contemporary, healthy gastronomy, which is characterised by fine elegance and modesty, as well as the connection between puristic and noble features. Bio-ingredients, vegetarian cuisine and food combining are the standard, which are a speciality in the region and in Hungary altogether.
Eusebius’ Wine (Özséb bora) – a handmade wonder of Gróf Buttler Winery – is one of the top Hungarian specialties on offer in the Restaurant.
This 2012 Cabernet Sauvignon and Cabernet franc cuvée – made of grapes from Szarkás Hill Vineyard – is a full-bodied, well-balanced dry red wine with a creamy texture, and subtle notes of blackberry, earth, and chocolate.

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(108 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.9

"Fácán és pisztráng találkozása"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Finom volt a fácánleves és a pisztrángos főétel is. Desszertként túrótortát választottam, ami nem volt rossz, de semmi extra, valami különlegesebbet vártam.
Iváncsics Rita - Tuesday 19/03/2024

"Vacsora a kolostorban"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 3
A menüsor finom volt, a tálalás ízléses, külön köszönet az ajándék előételért ami szintén finom volt. Sajnos a bor nem volt behűtve,de ezt leszámítva elégedettek voltunk.
Fekete Mariann - Monday 18/03/2024

"Különleges"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges hangulat a város felett! Csodás környezetben, finom ételek, figyelmes kiszolgálás. Készültek részünkre tejmentes alternatívákkal is, amit külön köszönünk. Az étkezés végeztével bejárhattuk az épületet, ami gyönyörű minden részletében. Sokkal több volt ez, mint egy vasárnapi ebéd. Köszönjük szépen!
L K - Monday 18/03/2024

"Távol a világ zajától "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most már sokadik alkalommal éltünk az országos étterem hét lehetőségével és ismét egy remek menü sort kaptunk. Ezen a helyszínen másodszor voltunk és ismét finom volt minden.
Moharosi László - Monday 18/03/2024

"Kolostor étterem, Sopron"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sokadszor éltünk az Országos Étterem Hét keretében felkínált lehetőséggel, és most is maximálisan elégedettek voltunk az élménnyel, az ételekkel és a kiszolgálással. A mostani élményt az is fokozta, hogy a család három generációja fogadta el a meghívást, és együtt tapasztalhattuk meg nem csak a fine dining, de a helyszín és az ott dolgozók nyújtotta szolgáltatás kifogástalanságát is. Várjuk az újabb alkalmat a visszatérésre!
Sándor Márta - Sunday 17/03/2024

"Csodás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt!
Gyurkó Csenge - Sunday 17/03/2024