Restaurant Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron) in Sopron

Restaurant Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Restaurant Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron)

9400 Sopron, Kolostorhegy utca 2.

Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron)
Kolostorhegy utca 2. , 9400 Sopron

The beautifully renovated Carmelite-Pauline Monastery was built in the 15th century and can be found among the hills of Sopron.

 

Be the guest of the Monastery for a visit that can be attached to a fine meal.
Consuming the chef’s sophisticated, healthy, and tasty international creations under the newly restored frescoes of the Refectory is an unforgettable experience, in no small part due also to the remarkably attentive service to match the culinary delights. The monastery restaurant serves a contemporary, healthy gastronomy, which is characterised by fine elegance and modesty, as well as the connection between puristic and noble features. Bio-ingredients, vegetarian cuisine and food combining are the standard, which are a speciality in the region and in Hungary altogether.
Eusebius’ Wine (Özséb bora) – a handmade wonder of Gróf Buttler Winery – is one of the top Hungarian specialties on offer in the Restaurant.
This 2012 Cabernet Sauvignon and Cabernet franc cuvée – made of grapes from Szarkás Hill Vineyard – is a full-bodied, well-balanced dry red wine with a creamy texture, and subtle notes of blackberry, earth, and chocolate.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Sopronbánfalvi Kolostor Hotel – Sopron

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(61 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.8

"Ági"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
Grécs Ágnes - Friday 13/03/2020

"Szuper vacsi, szép környezet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elegáns az étterem, gyönyörű a beltér, nagyon jó a hangulat. A kiszolgálás nagyon jó, a pincér kedves és illedelmes volt. Az ételek gyönyörű szépen voltak tálalva, ennél már csak az ízük volt jobb! Nagyon pozitív élmény volt az ott elköltött vacsora, még biztosan visszatérünk!
Krisztina - Wednesday 11/03/2020

"Fantasztikus élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ilyen gyönyörű étteremben még nem volt lehetőségünk vacsorát elkölteni. A kiszolgálás professzionális, minden apróságra odafigyelnek, finom boraik vannak, az ételek kitűnőek voltak. Tetszett nagyon, hogy a kolostor hiába kb 300 éves mégis modern, tiszta. Az amouse buché keretében elfogyasztott vajas kenyér valami fenomenális volt! A 10. évfordulónkat mentünk megünnepelni, sikerült felejthetetlenne tenniük.
Vásáriné Alexandra - Wednesday 11/03/2020

"Sosem okoznak csalódást"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szempontból tökéletes.
Fülöp Lili - Sunday 08/03/2020

"👌"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
190 km-ről utaztunk szombaton Sopronba, és mivel lelkes dining week résztvevők vagyunk, mindenképp szerettünk volna itt is kipróbálni egy éttermet. Nem kellett csalódnunk! Maga a helyszín is ámulatba ejtő, az ételek pedig kifogástalanok. A leves lágytojása tökéletes állagú volt, egy új dimenzió. Udvarias, és figyelmes kiszolgálas. Külön kiemelném a környezetvédelmi szempontból is nagyon szimpatikus kancsós kolostor víz szolgáltatást.
BSzD - Sunday 08/03/2020

"Kolostor"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes konyha, osztályon felüli kiszolgálás! Nagyon kellemes, és maradandó élményt kaptunk. Csak ajánlani tudom!
TG - Saturday 07/03/2020