Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron) - Sopron

Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron)

9400 Sopron, Kolostorhegy utca 2.

Sopronbánfalvi Kolostor Hotel (Sopron)
Kolostorhegy utca 2. , 9400 Sopron

Sopron peremén, csendes erdei környezetben, a bánfalvi Kolostorhegyen található csodálatosan felújított XV. században épült egykori pálos, majd karmelita kolostor, ma szállodaként várja kedves vendégeit.

A hotelben a szállóvendégek és az a’la carte vendégek ellátására önálló konyha és étterem működik.

A betérők 18. század eleji freskók és stukkók lenyűgöző hátterében költhetik el a konyha 21. századi technológiával készülő finomságait.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Sopronbánfalvi Kolostor Hotel – Sopron

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(48 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Perfekt as usual"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek, kiszolgálás tökéletes volt, mint mindig.
FF - 2019. március 24., vasárnap 18:24

"Vélemény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ajánlom mindenkinek
Eszter - 2019. március 21., csütörtök 07:24

"Fantasztikus, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elégedettek vagyunk a Kolostorral, mint mindig. Mind a kiszolgálás, mind az ételek minősége kifogástalan, a hangulat pedig varázslatos.
Belákovics-Borbély Roberta - 2018. október 15., hétfő 10:50

"Értékelés"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Helyszín vyönyörű patináns.
Pintér Gábor - 2018. október 15., hétfő 10:39

"Szabó Sàra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nehéz volt eldönteni, hogy mit együnk mert nagyon szinpatikusak voltak az ételek! Az elejétől kezdve nagyon finomak voltak a fogások és egyedül álló az étterem látványa. Megyünk még máskor is....
Szabó Sára - 2018. október 13., szombat 22:05

"Egyedi hangulat, kiváló minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minőségi ételeket kóstolhattunk, pazar tálalásban - igazán élmény volt. A gesztenyekrémleves különösen ízlett, mert kizárólag a gesztenyeíz dominált, nem pedig szokásos ízesítese a cukor. A tetején lévő hideg mákhab pedig tökéletessé tette az ízharmóniát. Bár a rosé kacsa állaga az én ízlésemnek nem volt tökéletes az íze és a köretként tálalt vargányás rizottó és céklamártás kompenzálta ezt a hiányosságot. A desszertként kínált sajttortorta is szárazabb volt a kelleténél, de ízében kiemelkedőt nyújtott. Talán az Amuse bouche volt a leggyengébb láncszem: hiába voltak jók az elemek (szárított paradicsomos bagett és fűszeres tepertőkrém), meleg és puha bagett helyett, hideg és száraz fogadott. Az ízek szintén tökéletesek voltak, csak az állag nem. De összességében egy színvonalas, nagyon jó ízvilágú konyhát ismerhettünk meg, ahova még szívesen visszatérünk.
P.D. - 2018. október 12., péntek 10:13