Restaurant MészárSteak Kitchen in Budapest

Restaurant MészárSteak Kitchen - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant MészárSteak Kitchen

1053 Budapest, Károlyi utca 11.

MészárSteak Kitchen
Károlyi utca 11. , 1053 Budapest

MészárSteak Kitchen Budapest is one of the best steak restaurant in the downtown.

Its slogan "meat and blood – heart and soul" represents well the balance between the quality and the professional service.
We offer our guest an imposing and price to value steak menu, workday lunch menu and á la carte menu, all this in a cozy, friendly atmosphere.

Reserve your table online now for free through DiningCity: MészárSteak Kitchen – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(801 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.6

"Ismét kitűnő volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Korábbi pozitív tapasztalataimat csak megerősíteni tudom! Nagyon elegáns, a vállalt gasztronómiai irányzatnak megfelelő, szolid, letisztult, kellemes színárnyalatokkal visszafogottan díszített belső, gyors, udvarias, nagyon szimpatikus felszolgálás és ötcsillagos konyha! Maximálisan jó hangulat! Csodálatos élményben volt részünk a tegnapi napon! Fogyasztás röviden: kettő adag (kérésünkre az étlapon szereplőtől 30 dkg.-os adagtól eltérően) 40 dkg.-os Rostélyos - medium rare - Rib eye steak párolt zöldségekkel, vajpuhán közepesen átsütve - pont ahogyan kértem és szeretem! Kitűnő ár-érték arány! Gratulálunk a teljesítményükhöz! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Köszönjük!
Fischhof Imre - Sunday 04/06/2023

"Minőség"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Ha szték, akkor MészárSteak.
Marti György - Thursday 20/04/2023

"Egy igazi Mészárszék"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Viccet félretéve szerintem összesen két dolgon kellene változtatni a tökéletességhez, az egyik a név (tudom, nagyon vicces, meg humoros, de ilyen fantasztikus ételekhez sokkal jobban ilene egy kis komolyság), a másik, hogy bármennyire is szeretem a hentesnél nézegetni a dekorációs elemnek is beillett bontott húsokat, egy étterem kellős közepén nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Maga a hely a Danubius Hotel Erzsébet étterme, de attól külön működő vendéglátóipari egység. Amikor mentünk egy lélek sem volt, de ez inkább a kora délelőttnek meg a pocsék esős időnek volt köszönhető. Az ételek többnyire rendben voltak. A sütőtök krémleves minden kanala élményszámba ment, nagyon krémes és laktató volt, a sütőtök íze pedig éppen a megfelelő harmóniát adta meg a tányérnak. Tatárból ugyanakkor ettem már jobbat is, ez is rendben volt, de látszott, hogy nagyon újra akarják gondolni az önmagában tökéletes étket. Eleve rátették egy brisósra (ami szerintem inkább blinihez közelített), és számomra érthetetlen módon még halikrát is tettek rá, és azt is nagyon szeretem, de annyira erős a két íz, hogy így együtt inkább kioltották egymást. A főételek viszont rendben voltak, természetesen megkérdezték a pincérek mennyire süssék át a húst, - én bélszínt kértem -, barátnőm rostélyost. Tálaláskor a pincér máris megkérdezte adhat e friss borsot, PIROS PONT! Mindkét húshoz járt egy-egy kis kancsó egyikben vörösboros jus, másikban zöldbors mártás várakozott. Az csak az én háklim, hogy nem szeretem a zöldbors túlságosan kesernyés ízvilágát, nekem a bélszín, firss borssal és körettel bőven elég. Szerencsére nem steak burgonyát hanem egy nagyon jól harmonizáló burgonyapürét kaptam a steak mellé. A rostélyos is kellően szaftos volt, a grillezett zöldségek rendkívül finomak voltak hozzá. A két desszert inkább a kötelezőt hozta, itt világlott ki igazán, hogy a konyha erőssége a főfogásokban rejlik. A brownie se nem túl forró, se nem túl kemény nem volt, a két desszert közül tehát ez volt a jobb. A mogyoróvajas sajttorta viszont az első falat után elvesztette az állagát, és inkább egy folyós massza lett, amely émelyítő ízvilágával meglehetősen kilógott ebből a menüből. Összességében melegen ajánlom az éttermet azoknak, akik imádnak vörös húsokat enni, értem ezalett a különféle steakeket, rostélyosokat. Még biztosan visszatérek én is.
Magyar Tibor - Wednesday 19/04/2023

"A tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az összes étel hibátlan volt, az előételtől a desszertig. Végre egy hely, ahol minden finom és ízletes.
Máté Németh - Monday 17/04/2023

"Average"

3.2
food: 2 service: 4 ambience: 3
Just average. The steak, ordered medium rare, was overcooked. The service was good.
Holland Mike - Monday 17/04/2023

"Vélemény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, a kiszolgálás remek volt, nagyon kedvesek voltak, az ételek pedig nagyon finomak. Ajánlom mindenkinek. Biztos, hogy még fogunk itt enni! ☺️
Kővágó Renáta - Sunday 16/04/2023