Urban Betyár Restaurant in Budapest

Urban Betyár Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.urbanbetyar.com

Urban Betyár Restaurant

1051 Budapest, Október 6. utca 16-18.

Urban Betyár Restaurant
Október 6. utca 16-18. , 1051 Budapest

TEMPORARILY CLOSED!

Our mission is to become one of the highlights for locals and travellers in the Hungarian capital city, near the St. Stephen’s Basilica and to offer an extraordinary gastronomic and ethnographical experience that is one of a kind in Hungary.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Urban Betyár Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(74 értékelés)


food

4.0

service

4.5

ambience

4.6

"Szombat"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Minden rendben volt, jól éreztük magunkat!
Kotra Zoltán - Tuesday 16/10/2018

"Nem rossz, de nem is kiemelkedő"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 4
Jól indult, majd a végén a fizetéssel elrontották az estét. Felfoghatatlan számomra, hogy 2018-ban miért olyan ördögtől való gondolat, hogy egy nagyobb baráti társaság külön akar fizetni, ezt miért nem lehet megoldani úgy, hogy ezt előre jelezzük?
B - Tuesday 16/10/2018

"Great location and atmosphire, good food"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 5
The location is perfect, the food was good (4 out of 5) - really big dishes, the service was slow. Good experience after all.
Ben - Tuesday 16/10/2018

"Szuper hely :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyszerű volt, az ételek finonak, a főétel meglepően nagy. A felszolgálók figyelmesek, gyorsak, kedvesek. Az étterem hangulatát különlegessé teszi az alsó szinten található Néprajzi Élményközpont. Az enteriőr egyszerre modern és autentikus. Mindenképpen visszatérünk még ide :)
Bacskai-Nagy Nóra - Monday 15/10/2018

"Szép ételek, kis csalódottság "

3.8
food: 2 service: 4 ambience: 5
A személyzet habár nagyon kedves volt a kiszolgálás elég lassan ment, az italokra fel órát vártunk, pedig nem volt teltház. Az ételektől többet vártunk, előételnek kecskesajtot rendeltünk brokkolis kölespogácsával, de a pogácsa íztelen és száraz volt, ami a szósszal jó is lehetett volna, de az arányok nem stimmeltek. A kecske sajtból is három kis cikk volt a tányéron míg a pogacsabol három nagy szelet, és a szószból három pici pötty. Főételnek steaket kertünk amit nem kérdeztek meg, hogy mennyire kérjük átsütve, így well done-t kaptunk, ami így a húst nagyon kiszárította. Desszertnek mind a két opciót kipróbáltuk, de elég lehangoló volt, hogy az egyik egy nagy tányéron szép díszítéssel érkezett, a másik meg egy kisebb fagyis pohárban. De az azonos desszerteknel is az egyiken voltak bizonyos díszítő elemek amik a másikon nem szerepeltek, ami önmagában nem nagy probléma, de nem olyan jó érzés nézni, hogy más másmilyet kapott az asztalnál. Összeségében többet vártunk az étteremtől ételek terén. A belső dizájn és a kiszolgálás viszont kellemes.
Balla Péter - Monday 15/10/2018

"kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus élményben volt részünk, a választott ételek mindegyike kiváló volt! Talán a desszert (somlói) nem volt annyira finom, mint az ételek, de a kiállítás feledtette a kevésbé jó befejezést. Tátva maradt a szánk olyan gazdag néprajzi gyűjtemény van z étterem alagsorában, igazi kincs a belvárosban!Összességében egy csodálatos élményt kaptunk és gratulálunk a gyűjteményhez illetve a konyhához is! Biztosan újra vissza fogunk térni, mert olyan élményben volt részünk, amit meg kell ismételni:-)
Buczkó Réka - Monday 15/10/2018