Wasabi Restaurant (BUDA - Szépvölgyi út) in Budapest

Wasabi Restaurant (BUDA - Szépvölgyi út) - asian, japanese food

Make an Online Reservation

Wasabi Restaurant (BUDA - Szépvölgyi út)

1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.

Wasabi Restaurant (BUDA - Szépvölgyi út)
Szépvölgyi út 15. , 1037 Budapest

Beside the running sushi you can also try out the special tase of our teppanyaki menu. Our restaurant is perfectly suitable for bigger private or formal occasions as well moreover we have Tatami rooms which could be a perfect place for a romantic dinner.

Wasabi is undeniably the ambassador of the Asian/Far Eastern gastronomy in Hungary.  We have more than 10 years experience in hospitality, five restaurants in Budapest, one in Debrecen as well. We contributed to familiarize  the Japanese, Korean and Thai cuisine with many of our guests/with Hungary. Thanks to the co-operation of our Japanese and Hungarian chefs we not only made sushi available but also lovable for many European (sztem ide nagyon kellett volna a vendég a magyarban is). We believe int he authenticity of Asian cuisine: you can feel this belief in our foods no matter if it is an original  Japanese, Korean course or a Thai fusion delicacy.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Wasabi Restaurant (Szépvölgyi út) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(35 értékelés)


food

4.3

service

4.7

ambience

4.3

"Kedves - hangulatos hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves csapat van a Budai Wasabiban.
Danko Andrea - Wednesday 03/04/2024

""

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Sajnos az elején volt egy kis malőr mert nem találták a foglalásunk de aztán ki kerekedett a dolog és nagyon kedvesen korrigálták a hibáT régebben is jártam ide, nekem kicsit gyengébb lett! De azért jól éreztük magunkaT pPap László :)
Pap László - Sunday 10/03/2024

"Vacsoráztunk volna"

2.0
food: 4 service: 1 ambience: 1
Sokszor járunk running sushizni, de sajnos ma nem sikerült. Az utolsó pillanatban foglaltam asztalt, de azt mondták az időpontra menjünk, majd csak 1,5 órát maradhatunk. Mivel sosem szoktunk annyit maradni, ezért ez nem volt gond. Amikor odamentünk furcsa volt, megkérdezte a hölgy, kivel beszéltünk. Mondtam, hogy aki felvette a telefont, nem tudom ki volt, azt sem tudom bemutatkoznak-e. Ezután 15 percig eljátszották, hogy pontosan látják a foglalást, de valójában nem, és nagyon rosszul csinálták. Mindig még türelmet kértek, aztán 15 perc után eljöttünk. Nagyon rosszul kezelték a helyzetet. Azóta is azon gondolkozom, hogy mit csináltak ez idő alatt? Felhívták a többi éttermet, hátha nem hozzájuk foglaltam? Megkérdezhették volna, gyorsan tudtuk volna egyeztetni, hogy hozzájuk történt a foglalás.
Bak Bernadett - Thursday 04/01/2024

"A la carte"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Very delicios food with great service.
István Zebulon Bakos - Monday 11/09/2023

"Szülinapi vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Brigi közreműködésével fantasztikus lett a szülinapom? Nagyon finom sushival és szilvaborral sikerült felejthetetlenné tennie. Köszönöm!
Varga Edit - Tuesday 29/08/2023

"Távol-Kelet karnyújtásra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon könnyen megközelíthető helyen van az étterem. Segítőkészek, abszolút vendégbarát környezet. Lesik a vendég gondolatait, de meghagyják a magánszférát és ez kivételesen jó. Az ételek rendkívül finomak és annyit ehetsz, amennyit csak kívánsz, olyan ütemben, ahogy időd engedi. A kiszolgálást a mai pincérek tették felejthetetlenné: Márk és Tamás. Látszik, hogy szívvel-lélekkel végzik a munkájukat, elhivatottan. Csak ajánlani tudom a helyet!
Hidegh Ágnes - Monday 26/06/2023