Kikelet Restaurant & Cafe (Pécs) in Pécs

Kikelet Restaurant & Cafe (Pécs) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Kikelet Restaurant & Cafe (Pécs)

7635 Pécs, Málics Ottó utca 1.

Kikelet Restaurant & Cafe (Pécs)
Málics Ottó utca 1. , 7635 Pécs

Kikelet Restaurant and Café - revived in 2017 - awaits you with the joyful combination of Mecsek's unique sight and modern Hungarian cuisine.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Kikelet Restaurant & Cafe – Pécs

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(84 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.9

"A desszertet felejtsük el"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Amellett, hogy az étlap zavarbaejtően rövid, a főételek kiválóak voltak, de a "vitrines" desszert nem volt méltó a főételek minőségéhez. Sokkal szívesebben ettünk volna egy palacsintát, vagy fagyit a száraz almás pite, vagy az állott csoki krém (vagy mi) hellyett.
Garai Gábor - Monday 15/06/2020

"Romantikus ebéd"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Már vártak, és szívélyesen üdvözöltek. A Thai marhagulyás fenséges volt, tele nem megszokott finom ízekkel. Az előételnek választott libamáj kategóriájában, nyert. A vaddisznó ragú túrófánkkal, nagyon változatos és ízletesre sikerült. A kacsamell finom és összetett volt. A desszert tette fel az Í-re a pontot. A tonkababos csokis trüffel eltelített a végére, és jóérzéssel is. Nagyon elégedett voltam a kiszolgálással, és a felszolgált menüsorral. Az ebéd igen jól sikerül. Köszönöm. S.Tibor
S. Tibor - Tuesday 17/03/2020

"Vacsora"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Vacsoravendégként érkeztünk a családdal. A kilátás pazar, a kiszolgálás tökéletes volt, a menüsor változatos, nem hétköznapi (ezért is mentünk). Mindannyian elégedettek voltunk.
IA - Monday 16/03/2020

"MKAA"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tálalás külalak 10-es Leves ( duó) finom és szép is volt. Kacsamell körete a nudli kicsit odaégett de egyébként nagyon finom volt ,a szósz is kiváló és a tálalás is . Talán a vörös párolt káposzta még jobban “kijött “volna . (A bőr is lehetett volna ropogósabb....) de ez csak szőrszálhasogatás... Deszert (tonkababbal) nagyon finom különleges iz világgal ízléses tálalás. Kiváló , kedves figyelmes szerviz ! ( B .Peti) Kellemes hangulat megfelelő hangos zene , mécses az asztalon , fantasztikus városi panoráma ! Nagyon jó ár érték arány összességében!!! Kár lett volna kihagyni a lehetőséget ! Csak így tovább !
Uzsák Máté - Friday 13/03/2020

"Egy hangulatos este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges ízek, profi kiszolgálás egy csodás környezetben.
Ripszám Szilvia - Friday 13/03/2020

"Hétköznapi luxus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A már megszokott színvonalat hozta az étterem. Szuper volt minden!
Karczub Dóra - Friday 13/03/2020