Restaurant Kánaán Bistro in Budapest

Restaurant Kánaán Bistro - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Restaurant Kánaán Bistro

1132 Budapest, Csanády utca 18.

Kánaán Bistro
Csanády utca 18. , 1132 Budapest

The name of our restaurant shows our philosophy. Our goal is to give more gastronomic pleasure and happiness.
Our restaurant is family owned since 1989 and it located In the most dynamically developing part of Budapest. It is parallel with the Szent István avenue. It is also bordered by the Hegedűs Gyula street and Panónia street, you can find it in the Csanády street.
In front of the shop there are several car park for the guests who came to us by car. The 76th trolleybus stop is opposite the entrance. On the groud flour there is a coffe shop which is able to accomodate 12 people and there it is also have a bakery which is waiting for the visitors for 9 o’clock with a lot of specialites and there is restaurant place which is able to accomadate also 12 people.
On the next floor 45 people can eating lunch or dinner in the same time , but if you want we are able to separate the room into two parts , one of the rooms can accomodate 18 people and the other is 27. In both rooms there is an option to formed for Business lunches or dinners, weddings or meetings.
If it is needed we can make offers for events and groups.
Our kitchen is ready to make food for vegetarians and people who has milk and flour allegy. Every place has an own air conditioner. You can order your wine from wine list which are keeping in our wine coolers which are made of glass. If you have any special request just feel free to contact us.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Kánaán Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(23 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.6

"Nagyon rendben volt :) "

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Barátságos és rugalmas személyzet, finom ételek nagy adagokkal, kellemes környezet. Azon helyek egyike, ahol a 3 fogást nem akarják egy óra alatt elfogyasztatni a vendéggel.
Zoli - Saturday 14/03/2020

"Jó hely.., de nem kitűnő..! "

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
Kitűnő konyha.., remek alapanyagokkal.., jó kiszolgálás és hangulat..!
Ts - Sunday 08/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Összességében jól éreztük magunkat. Jó volt a kiszolgálás és az ételek is, kedves volt a kiszolgáló személyzet.
Tóth Réka - Saturday 07/03/2020

"Bőságes vacsora egy hangulatos helyen ..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt. A kiszolgálás figyelmes és barátságos volt. Köszönjük a szakszerű tájékoztatást az ismeretlen ételekről. Mire a desszerthez értünk már lazítani kellett a nadrágszíjon, mert a csodálatos előételt egy bőséges főfogás követet. A desszert már csak hab volt a tortán. Hamarosan visszatérünk ...
Seres László Gábor - Tuesday 15/10/2019

"Romantikus péntek este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Érkezésünkkor kedvesen fogadtak, az asztalhoz ülés után megkaptuk az étel- és itallapot. Az italok után kis idővel hozták is az előételeket. A "Kánaán Kencék" (tojás, paprika és túrós krémek zöldségekkel és baguette-el) nagyon ízletesek voltak, a gulyásleves sűrű és nagyon jól ízesített volt. Mind a kettőről elmondható, hogy az adagot tekintve nagy volt, talán nagyobb is a kelleténél. Félig eltelve vártuk a főételeket, melyeket jó időzítéssel szervíroztak. Az adagok mérete itt is hasonlóan kiadós (nagy) volt. A cheddar sajtos csirkemell nagyon finom, a köret mellette (krumplipüré) szuperül készült, krémes, lágy és ízletes volt. A rablónyárs nagyon jó ízvilágú. A hús, a juhtúrós krumpli és a savanyú káposztás-paprika összeillő volt, harmonikusan kiegészítették egymást. Ezzel a harmóniával el is feledtették a kicsit zsíros hatását a nyársnak. A húsok, zöldség és szalonna nagyon omlós és nagyon jól sült volt. A desszertek adagja is több mint kiadós. A császármorzsa jól készült, a baracklekvár megfelelően fanyar, így a porcukros morzsa édességét jól ellensúlyozta. A csokoládé felfújt nagyon finom belga étcsokoládéból készült, aminek a kesernyésségét a vanília fagylalt és a gyümölcsvelő megfelelően kompenzálta. Összességében: A hely hangulatos, péntek este ellenére nem zsúfolt. A személyzet kedves, odafigyelő és udvarias. Az ételek nagyon ízletesek és jól készültek voltak. Az adagoknál panasz nem lehet: hatalmasak. A maradék elcsomagoltatását kérni se kellett, a pincér látta, ha sokat hagytunk és előzékenyen kérdezte is: "csomagoljuk-e". Magunk részéről csak ajánlani tudjuk, jó élményekkel és ízekkel gazdagodva tele hassal távoztunk.
JViktor - Sunday 13/10/2019

"Budapest, Kánaán Bisztró"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
bbbb
Muzsik Dezsőné - Sunday 13/10/2019