Sáfránkert Restaurant (Paloznak) in Paloznak

Sáfránkert Restaurant (Paloznak) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Sáfránkert Restaurant (Paloznak)

8229 Paloznak, Fő utca 1.

Sáfránkert Restaurant (Paloznak)
Fő utca 1. , 8229 Paloznak

The restaurant is designed to create a good sense of rural cuisine with predictable, high-quality offerings, fresh, high-quality ingredients, home-like atmosphere and grilling. Country Cuisine means both carefully selected ingredients, traditional flavours and the 21st century kitchen technology, serving style and flavour. On the menu, besides seasonal meals, there are always some classical dishes. The kitchen is based on grilled dishes and we use simple and quality ingredients: seasonal vegetables, fresh meats and fish.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Sáfránkert Restaurant - Paloznak

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(31 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.9

"Ígéretes"

4.3
food: 3 service: 4 ambience: 5
Az étterem hangulatos, a személyzet kedves, a tálalás gusztusos, de van még néhány dolog, amin lehetne javítani. Az előétel és leves: a libamáj terrine és a kacsahúsleves hibátlan. Főétel: a vasalt csirkecomb szaftos, ízletes volt, de a mellé rendelt snidlinges, erdei gombás specle (nudli) ízetlen. Se a snidlinget, se a gombák ízét nem lehetett érezni. Akár egy kis szarvasgombás olívaolaj is csodákat tudott volna tenni vele. A fogasfilé tökéletesre lett sütve, köretként a rizs és a paradicsomtatár jó párosításnak bizonyult. A desszertek: Vannak desszertek, amiket én melegen szeretek. Ilyen a vargabéles is. Itt a séf hideg desszertnek álmodta meg. A házi baracklekvár viszont zseniális. A csokoládés palacsinta is hidegen lett tálalva, mert így a csoki töltelék nem folyt ki belőle, de a hűtéstől a palacsinta keménnyé és szikkadttá vált. A tálalása ellenben nagyon gusztusosra sikerült. Összességében jól éreztük magunkat. Érdemes kipróbálni!
Dobos Andrea - Friday 24/07/2020

"Pálfy Péter"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó volt szép volt, finom volt 😊
Pálfy Péter - Wednesday 16/10/2019

"bármikor újra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
kiválló ételek, kiválló kiszolgálás egy hangulatos helyen.
Norbi - Monday 14/10/2019

"családi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Négyen mentünk, mindenki megtalálta az ízlésének megfelelő menüt - mindent megkóstoltunk. Jó borokat kínáltak az ételhez, de a házi málnaszörp is finom volt.
Ferenc - Monday 14/10/2019

"hangulatos családi vasárnapi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, új ízvilág, igényes tálalás. Hozzáillő bor kísérettel.
Kati - Monday 14/10/2019

"Kellemes meglepetés"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Korábban már jártunk itt, és nem voltunk annyira megelégedve az ételekkel. Most viszont nagyon jó volt minden, jó volt a menüsor, finomak az ételek, szép a tálalás. Egy kritikai észrevétel: a felszolgálás lehetne egy kicsit kedvesebb, mosolygósabb.
Gabi - Monday 14/10/2019