Winestone Korona Restaurant in Budapest

Winestone Korona Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.facebook.com/winestonebudapestkorona/

Winestone Korona Restaurant

1053 Budapest, Kecskeméti utca 14.

Winestone Korona Restaurant
Kecskeméti utca 14. , 1053 Budapest

Winestone is a culinary concept that combines a selection of wines made with regional expertise (wine) and typical dishes served on stone boards (stone). As well as a vast selection of tapas, the menu also offers hot dishes, salads, and desserts. Inspired by the gastronomic delights of each of its regions, the menu has been designed to offer diners a journey of epicurean proportions.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Winestone Korona Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(17 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.6

"Köszönjük!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Meglepett, h a séf több ízben is megjelent az asztalunknál, m bár már évek óta részt veszek az Étterem Héten, ilyen látogatásban még nem volt részem. Egy barátnőmmel vettünk részt az ebéden, és mindkettőnknek jól esett a személyre szabott törődés úgy a kiszolgálás közben megkapott figyelmet, mint az ételek ismertetését illetőn. Köszönjük, h finom, gazdag ételekben dúskálhattunk, amiket a séf akkor és ott nekünk készített el jóféle alapanyagokból, amikről nem restellt nekünk beszélni. Azt is köszönjük, hogy a pincérnő figyelemmel követte az ebédünket; ha szükségünk volt a segítségére, akkor azt nyújtotta nekünk, de ha éppen magunkban szerettünk volna lenni, akkor a háttérben tudott maradni. Igazán jó élményben volt részünk!
Erdő Lenke - Sunday 29/03/2020

"Szèp este...."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló környezetben vacsoráztunk ! A személyzet mind konyhai mind pincér részről hibátlanul teljesített !A lazac főétel varázslatos volt! :)
Bogi - Thursday 12/03/2020

"Kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi, kedves és gyors kiszolgálás, ízletes és kreatív ételek, hangulatos belső tér.
Dorottya Zsedényi - Thursday 12/03/2020

"Lilla"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt, mérhetetlenül kedves volt a kiszolgálás, gyönyörű tálalás, finom ételek. Nagyon jól éreztük magunkat, ajánljuk másoknak is és jövünk máskor is.
Nagy Lilla - Thursday 12/03/2020

"100 %Gourmet "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes kikapcsolódás , Fantasztikus ízletes ételek ízléses tálalásban , Felszolgálás tökéletes volt Viktória és Sandor rendkívülien odaadó volt . Dániel közvetlenül válaszolt minden kérdésünkre. Köszönjük szépen.
Erika Halász - Thursday 12/03/2020

"Hétfő esti vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Tavaly is voltunk már az étteremben, idén is visszavitt minket a csábítás. Az ételek nagyon ízletesek, a kiszolgálás kifogástalan, minden tökéletes volt. Köszönjük ezt a csodálatos estét.
Varga Renáta - Tuesday 10/03/2020