Café Liszt - hungarian food

Make an Online Reservation

Café Liszt

1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.

Café Liszt
Hercegprímás utca 5. , 1051 Budapest

'All art springs from the same source' – declared Ferenc Liszt. To this source strive that nearly 30 world stars – including Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo, Gregory Porter, Will Smith, Rita Ora – who have signed the mirror-encrusted walls of Café Liszt during their visits.

Chef Viktor Hiermann has created a menu of modern, European, accessible dishes. In addition to defining unique dishes, the menu also includes real Hungarian hits and popular meal.

Café Liszt also offers breakfast to the guests: in addition to the classic egg dishes, the menu includes eggs Benedict, eggs Royale and eggs Florentine, homemade granola with yoghurt and French pastries. A selection of exciting coffee desserts is available all day, and from midday onwards, desserts on a plate are also on the menu.

The Aria Hotel Budapest’s street front turquoise velvet and crystal room and the salon, evoking the atmosphere of elegant libraries and cigar rooms, were designed by Zoltán Varró, a designer who has been awarded the Gold Key Award, the most prestigious international award for hospitality design.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Café Liszt – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(37 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.9

"Nagyon jó ételek, klassz kiszolgálás és zenészek..."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Engem az fogott meg végleg, amikor rájöttem, hogy Rita Óra és Will Smith is itt járt és az eredeti aláírásaik díszítik a tükörborítású falat. Rajtuk kívül csomó más zenész is jár már itt De ez persze csak a hab a tortán, az igazi élmény az ételek íze és a remek kiszolgálás, mindegyik fantasztikus, én steaket ettem, a párom Cézárt. Érdemes bekukkantani a séfpulthoz, még a konyhai személyzet is tökre közvetlen és barátságos. Szerintem visszajövünk.
Péter Kozma - Wednesday 01/02/2023

"Vasárnapi ebéd"

2.8
food: 3 service: 3 ambience: 2
Vasárnap ebédre foglaltunk asztalt a "könyvtárba" . A kiszolgálás nagyon lassú volt , pedig csak ketten voltunk az egész helyiségben .A rántott csirke belül nem volt jól átsütve , a húsleves nagyon gyenge volt. A bélszíntatárnak nem volt semmi íze . Összességében a konyha nem az igazi . A felszolgálók kedvesek , a hely hangulatos , de mégiscsak enni megy oda az ember .
Devcsics Valeria - Wednesday 05/10/2022

"Szekszárd, Mátyás király utca 43."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szenzációs minden szempontból. / Belső tér, fogadás, választék, gyors kiszolgálás, apró figyelmességek, "ízek orgiája", különleges italok-házi limonádék, mindehhez képest szolid árak./ Babakocsis kisbabával sétálva és megéhezve "tévedtünk be", igaz, jókat hallottunk az étteremről. Hát itt senki nem csalódik!!!!!
Hidegné Cs. Gabriella - Monday 22/06/2020

"Házassági évforduló"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az épület kialakítása, a belső enteriőr, a tetőn lévő látványvilág Budapest tekintetében egyedülálló.A kedvesség, figyelmesség, a felszolgálás, kiszolgálás tekintetében apró részletekig tökéletes.
Szentmiklósi Miklós - Sunday 07/06/2020

"Kiemelkedő színvonal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyértelműen ez az étterem volt a kedvencünk mind közül, amit meglátogattunk. Az étterem hangulat nagyon kellemes és kifinomult. A felszolgálás nagyon kedves volt, de nem tolakodó. A fogások rendkívül finomak voltak és a tálalás is nagyon ízléses és szemet gyönyörködtető volt. Biztosan visszajövünk még.
N&G - Monday 23/03/2020

"FineDining"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Osztályon felüli minőség! Zseniális kombinációk! Rég találkoztam ilyen szakértelemmel és gondossággal.
Kardos Márton - Tuesday 17/03/2020