Restaurant Da Mario Budapest in Budapest

Restaurant Da Mario Budapest - italian, mediterranean food

Make an Online Reservation

Restaurant Da Mario Budapest

1054 Budapest, Vécsey utca 3.

Da Mario Budapest
Vécsey utca 3. , 1054 Budapest

We have been welcoming the lovers of Italian food since 2012. The Da Mario restaurant is located in the heart of Budapest near the Liberty square.

We combine traditional Italian recipes with the expertise of our chefs. We serve typical Italian dishes such as the original Neapolitan pizza (made in a wood fired oven), as well as wide range of homemade pastas. Apart from serving these dishes, we also offer a variety of steaks, and speciality of desserts.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Da Mario Budapest - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(54 értékelés)


food

4.4

service

4.3

ambience

4.5

"Libavacsora"

4.0
food: 5 service: 4 ambience: 3
fffff
Thassy János - Wednesday 11/11/2020

"Csalódás"

3.2
food: 4 service: 2 ambience: 3
Nagyon jókat hallottunk az étteremről, ám az ételektől nem voltunk elájulva, ár-érték arány szempontól végkép. A kiszolgálás pedig kifejezetten gyenge volt (nem kaptunk itallapot).
Dobos Boglárka - Tuesday 20/10/2020

"Étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk az étteremben és remekül éreztük magunkat. Nagyon kedves kiszolgálásában részesültünk, a pincérnő folyamatosan figyelt és érdeklődött, hogy ízlenek-e az ételek, mikor hozhatja a következő fogást. Az étel- és borsor kiválóan harmonizált egymással, egyaránt nagyon finomak voltak. A 4 fogásos menüsor mennyiség és minőség tekintetében is kielégítő volt. Az étterem belső kialakítása nagyon hangulatos, csak ajánlani tudjuk.
Somogyi Tímea - Monday 19/10/2020

"Olasz ízek "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk az étteremben, de nem utoljára - kifogástalan kiszolgálás és finom ételek, bőséges adagok jellemzik a helyet.
Melinda - Monday 19/10/2020

"Mennyből az angyal "

2.3
food: 1 service: 1 ambience: 5
Ha a hangulat jó, minden jó! Ez a mondás sajnos nem tükrözte az esténket. A 7 fős társaságunk remek hangulatban volt, viszont az ételek közel sem voltak jók sajnos. A kiszolgálás nagyon gyenge sajnos. 40 percet vártunk csak a vízre és ez folytatódott a megrendelt ételek között is, ha esetleg nem volt elfelejtve a rendelésünk. A szarvasgomba krémleves rendkívül savas volt, majd a további fogásokból is csak 1-1 falatot kóstoltunk meg, mert vagy tocsogott a felmelegített vajban az étel, vagy ehetetlen volt, amit jeleztünk is a pincérhölgynek. Ő nagyon kedves volt és próbálta korrigálni az estet. Azt est megkoronázása az olaszul felcsendülő Mennyből az angyal és hasonló karácsonyi dalok lágy dallama volt. Végül a pincérhölgy 20%-os kedvezménnyel próbálta jóvátenni a kellemetlenséget, de még így is okosabban elkölthettük volna ezt a 66.000 Ft-ot.
Zsofia - Monday 19/10/2020

"Ebéd a Parlament tövében"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A belváros szívében, a Parlament látványával fogyaszthattunk el egy nagyon finom, bőséges ebéfet. A kiszolgálás gyors. A személyzet barátságos és szakmailag felkészült. Minden kérdésünkre választ kaptunk az olasz tészták színe és formája tárgyában. Az ételek íze autentikus. A tálalás szemet melengedtető. Köszönjük ezt az élményt. Ha külföldi vendégem lesz, biztos nem hagyom ki ennek az éttermnek afelkeresését.
Seres László Gábor - Monday 19/10/2020