Da Mario Budapest - Budapest

Da Mario Budapest - olasz, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Da Mario Budapest

1054 Budapest, Vécsey utca 3.

Da Mario Budapest
Vécsey utca 3. , 1054 Budapest

A Da Mario Étterem 2012 óta fogadja töretlenül az olasz konyha szerelmeseit. Az étterem Budapest szívében, a rendkívülien szép Szabadság tér közvetlen szomszédságában található.
Ételeink készítésénél hagyományos olasz recepteket ötvözünk mesterszakácsaink szakértelmével. Az étlapon olyan, tipikusan olasz ételek találhatóak, mint a fatüzelésű kemencében készült eredeti olasz pizza, valamint a méltán közkedvelt házi készítésű tészta. Ezeken a tradicionális ételeken felül éttermünk steakek sütésében, és újhullámos desszertekben is jeleskedik.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Da Mario Budapest - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(54 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.3

Hangulat

4.5

"Libavacsora"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
fffff
Thassy János - 2020. november 11., szerda 06:27

"Csalódás"

3,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Nagyon jókat hallottunk az étteremről, ám az ételektől nem voltunk elájulva, ár-érték arány szempontól végkép. A kiszolgálás pedig kifejezetten gyenge volt (nem kaptunk itallapot).
Dobos Boglárka - 2020. október 20., kedd 16:51

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártunk az étteremben és remekül éreztük magunkat. Nagyon kedves kiszolgálásában részesültünk, a pincérnő folyamatosan figyelt és érdeklődött, hogy ízlenek-e az ételek, mikor hozhatja a következő fogást. Az étel- és borsor kiválóan harmonizált egymással, egyaránt nagyon finomak voltak. A 4 fogásos menüsor mennyiség és minőség tekintetében is kielégítő volt. Az étterem belső kialakítása nagyon hangulatos, csak ajánlani tudjuk.
Somogyi Tímea - 2020. október 19., hétfő 10:58

"Olasz ízek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártunk az étteremben, de nem utoljára - kifogástalan kiszolgálás és finom ételek, bőséges adagok jellemzik a helyet.
Melinda - 2020. október 19., hétfő 08:36

"Mennyből az angyal "

2,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 5
Ha a hangulat jó, minden jó! Ez a mondás sajnos nem tükrözte az esténket. A 7 fős társaságunk remek hangulatban volt, viszont az ételek közel sem voltak jók sajnos. A kiszolgálás nagyon gyenge sajnos. 40 percet vártunk csak a vízre és ez folytatódott a megrendelt ételek között is, ha esetleg nem volt elfelejtve a rendelésünk. A szarvasgomba krémleves rendkívül savas volt, majd a további fogásokból is csak 1-1 falatot kóstoltunk meg, mert vagy tocsogott a felmelegített vajban az étel, vagy ehetetlen volt, amit jeleztünk is a pincérhölgynek. Ő nagyon kedves volt és próbálta korrigálni az estet. Azt est megkoronázása az olaszul felcsendülő Mennyből az angyal és hasonló karácsonyi dalok lágy dallama volt. Végül a pincérhölgy 20%-os kedvezménnyel próbálta jóvátenni a kellemetlenséget, de még így is okosabban elkölthettük volna ezt a 66.000 Ft-ot.
Zsofia - 2020. október 19., hétfő 08:25

"Ebéd a Parlament tövében"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A belváros szívében, a Parlament látványával fogyaszthattunk el egy nagyon finom, bőséges ebéfet. A kiszolgálás gyors. A személyzet barátságos és szakmailag felkészült. Minden kérdésünkre választ kaptunk az olasz tészták színe és formája tárgyában. Az ételek íze autentikus. A tálalás szemet melengedtető. Köszönjük ezt az élményt. Ha külföldi vendégem lesz, biztos nem hagyom ki ennek az éttermnek afelkeresését.
Seres László Gábor - 2020. október 19., hétfő 05:28