Restaurant Little Geisha Can Cook in Budapest

Restaurant Little Geisha Can Cook - asian food

Make an Online Reservation

Restaurant Little Geisha Can Cook

1085 Budapest, Baross utca 6.

Little Geisha Can Cook
Baross utca 6. , 1085 Budapest

Little Geisha Can Cook is a special Asian restaurant in Hungary and in the capital, Budapest. For the founder’s little geisha, the most important thing is that all the ingredients are always fresh.
From the start, the restaurant began with food delivery. Less than two years later, the little geisha opened its second store, but in the heart of the capital, just a few minutes walk from Kálvin Square, at 6 Baross Street. The restaurant, which opened in the spring of 2020, has a terrace area making sushi eating a real community experience, as sushi plays the main role in the latest show kitchen of the little geisha.
In addition to the experience so far, in addition to cooking and hospitality, the little geisha found a new source of love, the happy eyes of satisfied customers. Those big, beautiful, round eyes, as we’ve gotten used to from anime movies.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Little Geisha Can Cook – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(145 értékelés)


food

4.7

service

4.6

ambience

4.3

"Hát..."

3.8
food: 5 service: 4 ambience: 2
Az ételek isteniek voltak, viszont a hangulat rettentő. Több ember lett meghivva mint aki befért. Még hűvös idő volt és volt akinek csak kint jutott asztal a sétáló utcában. Ezen felül a bejárati ajtójuk nem működött, befújt a hideg szél és EGYFOLYTÁBAN csapkodták! Ezzel emlékezetessé tették az biztos. Viszont take awaynek kitűnő!
Hauser Barbara - Thursday 02/06/2022

"Little geisha can cook"

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
Vacsorázni mentünk, volt forgalom bőven. Nagyon kedves, figyelmes a kiszolgálás, ízletesek az ételek, csak kicsik az adagok. Az ajtó nehezen csukódik, zavaró volt a csapkodása, amikor a teraszra vitték az ételeket.
L. A. - Thursday 05/05/2022

"Autentikus ízek "

3.5
food: 4 service: 3 ambience: 3
Az autentikus, kitűnő konyha szinte feledteti a gyorséttermi környezetet és hangulatot. A kitűnő ételek miatt még visszatérünk ide, de lehetőleg nyáron, amikor kellemes a hőmérséklet. Amit ettünk: Miso leves, Főételnek: Sushi összeállítás (2 Vulcano: Philadelphia tigrisrák - avokádó-japán retek roll, füstölt tonhal tartárral; 4 lazac maki; 4 sült tonhal maki; 2 tigrisrák nigiri; 2 lazac sashimi, 1 tonhal sashimi+Sushi rizs) és Koreai Bulgogi marhahátszínnel, kimchivel, üvegtésztával salátaágyon; Desszertnek: Mochi Fagylalt és Banános fruit sushi;
B. L. - Tuesday 26/04/2022

"Kellemes ebéd"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon ízletes ebédet fogyasztottunk el. A kiszolgálás teljesen rendben volt. A hely egy kis büfé, berendezése nem teszi túl hangulatossá. Valamint nagyon hangosan szólt a zene, nem tudtunk beszélgetni sem.
L. Erika - Tuesday 26/04/2022

"Ízletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás és ízletes, finom ételek. Összeségében elégedettek voltunk.
Poreleczki Ildikó - Monday 25/04/2022

"finom ebéd "

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
A menü ételei közül az előételként felszolgált rák és a főételek közül a sushi ízlett a leginkább. A bejárati ajtó még szombaton is szorult, azt javasoljuk mielőbb megjavítani, mert a pici helyiségben ajtórángatásra/csapkodásra mindenki felfigyelt.
Tóth Edina - Monday 25/04/2022