Restaurant Trattoria Serafina in Budapest

Restaurant Trattoria Serafina - italian, mediterranean food

Make an Online Reservation

Restaurant Trattoria Serafina

1115 Budapest, Bártfai utca 52/b.

Trattoria Serafina
Bártfai utca 52/b. , 1115 Budapest

Trattoria Serafina is an Italian restaurant in the 11th district of Budapest, in the heart of a popular green area called Bikás park.

Visit our restaurant where we offer traditional Italian pasta and pizza, a great selection of traditional meals, desserts and specialities from Italy, like Sicilian cannoli and pizza with potato slices and rosemary.

A unique selection of fish and sea food is avaialble in Serafina, freshly picked by our seafood manager. The restaurant welcomes families with children and also convenient for family gatherings.

Relaxed and friendly, our team at Serafina makes you feel welcomed and enjoy the real trattoria-feeling with lovely Italian dishes, a great selection of wine and champagne and live jazz concerts that you can enjoy once every month in our restaurant.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Trattoria Serafina – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(136 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.6

"Csak ajánlani tudom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden fogás nagyon finom volt, jó volt a választék is. Az italok is nagyon jók voltak, valamint a felszolgalas kifejezetten nagyon tetszett!
Szoboszlai Dániel - Monday 25/03/2024

"Szuper hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak, kiszolgálás is kiváló. Ajánlott.
Györe Soma - Saturday 23/03/2024

"Garnéla piri-piri"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon kellemesek voltak az ételek és a koktélok is.
Schmidt Dorottya - Monday 11/03/2024

"Sajnos csalódás"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 5
Az étteremben eddig inkább pizzát ettünk, ami mindig kiemelkedően finom volt, így a menüsortól is sokat vártunk. A előételek rendben voltak, bár 40 perc várakozás utánkaptuk meg, pedig harmadikként értünk az étterembe és elvileg menüből rendeltünk nem pedig az alacarte étlapról. A főétel már messze nem érte el a várt szintet, a sült csirke száraz és ízetlen volt (és elég kis adag is), minimális szósszal. A borjú bécsi nem volt rossz, de puha sem, a korábbi rántott hús díjjal számolva többet vártunk. Az uborkasaláta színe sem volt bíztató és ízre sem egy remekmű. A desszert tiramisuja ízlett, a madártej már nem volt nagy szám. A kiszolgálásnál ketté kell vennem az udvarias és profi felszolgálókat és a főételre 1 órás és desszettel együtt 1,5 órás elfogadhatatlan várakozási időt. Ahogy már említettem harmadiknak érkeztünk az étterembe és menüsorból rendeltünk. Ár/érték arányban messze nem érte meg, a borjú bécsis menüt 7990+1500-al, a száraz csirkés menüt a rákos előétellel 7990+1000-al + italok drágáltuk. Mindkét menüt azonnal elcseréltem volna 1-1 pizzáért, persze nem ezen az áron...
Pataky Péter - Sunday 15/10/2023

"Finom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomat ettünk, kellemes hangulatú hely.
Matusek Helga - Saturday 14/10/2023

"Serafina"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom ételek.Nagy választék.Tökéletes kiszolgálás!Esetleg a főnők költhetne a egy kicsit az étterem belső helyére+mosdó!
Sós Lajos - Saturday 14/10/2023