Restaurant LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj) in Tokaj

Restaurant LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj) - international, winery/wine bar food

Make an Online Reservation

Restaurant LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj)

3909 Tokaj, Bethlen Gábor út 1.

LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj)
Bethlen Gábor út 1. , 3909 Tokaj

The kitchen of LaBor bistro Tokaj-Hegyalja, where food and Tokaj wines are combined in perfect harmony.

Reserve your table online now for free through DiningCity: LaBor Bistro Koszt és Kvártély – Tokaj

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(37 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.9

"Romantikus vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A helyszín gyönyörű, a kiszolgálás első osztályú és barátságos, a konyha pedig remek!
Reha Odett - Sunday 27/03/2022

"Maximális elégedettség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó ötlet volt ismét betérni hozzátok! Nagyon jól éreztük magunkat! Finomat ettünk ittunk, mosollyal távoztunk! Jövünk még!
Vántus Judit - Sunday 27/03/2022

"Közel a csillaghoz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus íz kombinációk, vakmerő kísérletezés a színekkel és az ízlelo bimbókkal. Hamarosan többet hallunk a Koszt(és Kvàrtély)ről.
Horti Peter - Sunday 27/03/2022

"LaBor"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig tök jó feldolgozások szólnak. Hangulatos a világítás és az ételeket kóstolva olyan, mintha a séffel ismerkednél.
Judit - Saturday 26/03/2022

"Meglepetés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Otthonosan kialakított környezetben minőségi alapanyagokból finom ételeket készítenek, kedves szolgálatkész személyzettel.
Dr Pálfi Sándor - Saturday 26/03/2022

"Először a LaBorban"

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 3
Az éttermi hét étlapja egy fénymásolt A5 formátumú volt, hozzátűzve a fénymásolt étlapokhoz (nem mondanám igényesnek). Az itallapon szerepelt, de nem lehetett Ararat brandyt kapni. A medvehagymás krémleves átlagos volt, a lazac gravax nagyon finom, megérte a különbözetet ráfizetni. A Mézes chilis malac oldalas ki volt száradva, a vaddisznó gerinc is, minta már fél napja ott állt volna kisütve. A desszertként választott opera szelet nem volt friss. Összefoglalva: egy éttermi hétre finom, különleges ízekkel kellene felkészülni, (jártunk ilyen étteremben, Hajdúszoboszló, a Mirage étteremben) nekünk csalódás volt a Labor Bisztro menüje, nem biztos, hogy még egyszer megfordulunk itt.
Dr. Diósné Samu Anna - Tuesday 22/03/2022