LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj) - Tokaj

LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj) - nemzetközi, borászat/borbár konyha

Képek az étteremről

LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj)

3909 Tokaj, Bethlen Gábor út 1.

LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj)
Bethlen Gábor út 1. , 3909 Tokaj

A világ minden szegmensében, így a vendéglátásban és a gasztronómiában is nagyon gyors fejlődés tapasztalható. Magas szintű kihívásoknak és minőségi követelményeknek kell megfelelnie minden étteremnek, szálláshelynek napi szinten, hiszen az on-line világ rohanó sztrádáján a legapróbb hiba is végzetes lehet.
Nekünk nincsenek világmegváltó terveink, nem gondoljuk, hogy különbek vagyunk másoktól. De mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink boldogan, mosolygó arccal, egy kellemes emlékkel távozzanak egy-egy étkezés vagy borkóstoló után. Ennek érdekében gondosan válasszuk ki a környékbeli termelőktől a friss alapanyagokat ételeinkhez, folyamatosan lépést tartunk a konyhatechnológiával és az egyik talán legnemesebb célkitűzésünk, hogy reprezentáljuk a Tokaj-hegyaljai régió legszebb borait, helyi termelők alapanyagiból készített ételeinkkel.
Szeretnénk, hogy vendégeink és az itt élő és dolgozó emberek úgy tekintsenek a LaBor bisztróra, mint Tokaj-Hegyalja konyhájára, ahol az ételek és a tokaji borok tökéletes harmóniában egyesülnek.


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: LaBor Bistro Koszt és Kvártély – Tokaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(71 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Ez lett a kedvenc éttermünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon hangulatos, a pincér hölgy nagyon kedves volt. Az ételek iszonyat finomak, az ízek harmóniában voltak. A főételnél kicsit kevesebb szilva elég lett volna, de ettől függetlenül minden kifogástalan volt. Könnyen megközelíthető az étterem.
Czinke-Körtvélyesi Alexandra - 2024. március 25., hétfő 13:01

"Baráti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártunk itt, barátainkkal. A kiszolgálás kiemelkedő, az ételek nagyon finomak és az ízvilág igazán harmonikus. Bő helyi borlappal és kuriózumokkal is rendelkeznek. Szívesen ajánlom mindenkinek a helyet!
Hajnalka - 2024. március 18., hétfő 20:22

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemesen éreztük magunkat, az ételek ízletesek, különlegesek, a személyzet kedves és készséges volt.
Dr. Leövey Eszter - 2024. március 16., szombat 06:30

"Értékelés "

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nem várt csend fogadott bennünket Tokajban és az étteremben! Szinte senki.... Persze leginkább nyári-őszi szezonális a település! Maga az étterem hangulatos, az ételek, bárki bármit evett a három fogásból szépek, ízletesek, finomak voltak! A kiszolgálás figyelmes, segítőkész! Ajánlott hely!
Máté Tamás - 2024. március 15., péntek 11:33

"LaBor ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Kérdéseinkre kielégítő válaszokat kaptunk. Finom ételeket ettünk. Különböző ételeket választottunk ,de mindennel elégedettek voltunk. Biztosan visszatérünk még.
Murnyákné Tóth Mária - 2024. március 10., vasárnap 07:18

"Nyulat fogtunk Tokajban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vidékről érkezve egy fogalmi dugó miatt késlekedtünk és éheztünk. Szerencsénkre a személyzet rendkívül rugalmas volt: A vacsoránk pedig a nyúlnak köszönhetően ízletes és vidám :) Köszönet érte!
Kollár Ferenc - 2023. október 16., hétfő 10:58