LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj) - nemzetközi, borászat/borbár konyha

Képek az étteremről

Borvacsora - Február 10-én 18:30-tól. 28 000 Ft/fő Érvényes: 2023. február 10. - 2023. február 10.

BORVACSORA - Különleges hatfogásos vacsora menüvel és harmonizáló borsorral várjuk Vendégeinket!

Feltörekvő gasztro arcok a LaBorban!
Az év első borvacsoráján Mede Ádám séffel és Varkoly Ádám borásszal invitálunk meg Titeket egy különleges gasztronómiai utazásra február 10-én.
A férőhelyek száma limitált, asztalfoglalásaitokat mihamarabb jelezzétek felénk.

Ha esetleg nem tudtátok volna, Ádám egy vérbeli borsodi a javából. 2020; 2021-ben egymás után kétszer is elnyerte az év ifjú séftehetsége díjat, jelenleg az ország egyik legnívósabb budapesti vendéglátóegység a Laurel étterem konyhafőnöke.

Készítettünk vele egy rövid kis interjút, hogy megtudjuk milyen ételeket készít el majd nektek a LaBor konyhájában:
"Tokaj a szívem csücske, rengeteget járok le főleg nyáron. A szezonnak megfelelő menüvel készülök, amiben helyi vadhúsok, gombák és téli káposztafélék találhatóak."

Ádám Menüsora:
- Zeller, tökmag, körte
- Lazacpisztráng, mango ponzu, torma
- Szarvasgerinc, chimichurri, pecorino sardo
- Gyöngytyúk leves
- Vadas nyúl, burgonya gombóc, fekete káposzta
- Rum baba, miso, vanília

A hatfogásos ételsort borsor is kíséri az Árpád-hegy Pincészettől. Várkoly Ádám főborász és szintén borsodi sorstárs családi borászata 2000-ben alakult Tokajtól 20 km-re Szerencsen.
Őshonos tokaji fajtákat termelnek, a legnagyobb hangsúlyt a furmint fajtára fektetik, de foglalkoznak hárslevelűvel, sárga muskotállyal, kövérszőlővel, kabarral és zétával is.
A pincészet az Árpád-hegyen található, aminek történelme az 1800-as évek végére nyúlik vissza. Jelenleg 13 hektár terület tartozik hozzá Tokaj-Hegyalján. Ádám folyamatosan képzi magát, tanult és dolgozott Új-Zélandon is és nyomon követi a borászati trendeket. 2017-ben megkapta a Gál Tibor emlékdíjat, amelyet az Év Bortermelői és Borászok Borászai által javasolt, a nagyközönség által megválasztott tehetséges, fiatal borásznak adnak minden évben.

Tőle is megkérdeztük, hogy milyen borokkal készül az eseményre, és kiderült, hogy egészen merész kísérőket kóstolhatunk majd!
"Február a furmintról szól, én is erre helyezem a hangsúlyt, mivel ez tudja legjobban visszaadni a tokaji terroirt."

A vacsoraest ára 28.000 Ft/fő amely tartalmazza a borsort, korlátlan kávé és szódavíz fogyasztást.
Bor nélkül 24.000 Ft/fő

Kérd csomagban szállással együtt és ajándékba kapsz tőlünk egy borkóstolóval egybekötött pincelátogatást a Basilicus Pincészetben.
Deluxe Franciaágyas Szoba 50.000 Ft/fő
Standard különágyas szoba 46.000 Ft/fő

Az éttermi fogyasztáson felül 10% szervízdíjat számolunk fel.

Éljetek ezzel a remek ajánlattal, válasszátok ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglaljatok le asztalt ITT:

Foglaljon most
Valentin napok - Február 13-tól 19-ig. 9 500 Ft/fő Érvényes: 2023. február 13. - 2023. február 19.

VALENTIN NAPOK - Látogasson el éttermünkbe kedvesével és kóstolja meg különleges három fogásos menünket!

Kapcsolódj ki kedveseddel Valentin-nap alkalmából a LaBor Bistro Koszt & Kvártélyban, hiszen a legfinomabb és legszerelmesebb fogások várnak rátok február 13. és 19. között.
Elvarázsolnád párodat? Vedd igénybe szállás szolgáltatásunkat, mi cserébe a menütök mellé ajándék borsorral kedveskedünk nektek!

Valentin napi menü
Leves
- Leves duó / édesburgonya – zeller – kecskesajt
Főétel Hölgyeknek
- Csirkemell supreme – borókás cékla – égetett karfiol – homoktövis
Főétel Uraknak
- Rozé sertésszűz – zsályás sütőtök – zeller – barna vaj
Desszert
- Joghurtos ricotta mousse – szeder – csipke

Ár: 9.500 Ft/fő
Borpárral: 13.500 Ft/fő

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj)

3909 Tokaj, Bethlen Gábor út 1.

LaBor Bistro Koszt és Kvártély (Tokaj)
Bethlen Gábor út 1. , 3909 Tokaj

A világ minden szegmensében, így a vendéglátásban és a gasztronómiában is nagyon gyors fejlődés tapasztalható. Magas szintű kihívásoknak és minőségi követelményeknek kell megfelelnie minden étteremnek, szálláshelynek napi szinten, hiszen az on-line világ rohanó sztrádáján a legapróbb hiba is végzetes lehet.
Nekünk nincsenek világmegváltó terveink, nem gondoljuk, hogy különbek vagyunk másoktól. De mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink boldogan, mosolygó arccal, egy kellemes emlékkel távozzanak egy-egy étkezés vagy borkóstoló után. Ennek érdekében gondosan válasszuk ki a környékbeli termelőktől a friss alapanyagokat ételeinkhez, folyamatosan lépést tartunk a konyhatechnológiával és az egyik talán legnemesebb célkitűzésünk, hogy reprezentáljuk a Tokaj-hegyaljai régió legszebb borait, helyi termelők alapanyagiból készített ételeinkkel.
Szeretnénk, hogy vendégeink és az itt élő és dolgozó emberek úgy tekintsenek a LaBor bisztróra, mint Tokaj-Hegyalja konyhájára, ahol az ételek és a tokaji borok tökéletes harmóniában egyesülnek.


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: LaBor Bistro Koszt és Kvártély – Tokaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(58 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Egyszeri alkalom"

1,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Foglalt időpontra érkeztünk, viszont az egyébként rövid étlapról választott főétel nem volt. Amikor a helyette kért főétel sem volt, a csodálkozó kérdésre a pincérnő azt felelte, hogy - idézet - "sokan voltak ebédelni és este még lesz egy borvacsoránk is". Nem érdekel, hogy milyen borvacsorájuk van, itt én lennék a vendég. Vagy ez már nem így van? A pincérek egyébként egymással jól elvoltak, mi nem nagyon érdekeltük őket. Amit ettünk finom volt. Nem vágyunk vissza, vannak ezerszer jobb helyek, a közelben is...
R László - 2022. november 13., vasárnap 15:24

"Kellemes vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étteremhét utolsó napján késő délután vacsoráztunk. Mivel csak átutazóban voltunk, nem ismertük a helyet, nem tudjuk, hogy vasárnap ilyentájt mekkora forgalom szokott lenni. Most nem voltunk sokan, sőt. A kiszolgálás gyors és kedves volt. Az ételek finomak, megfelelő mennyiségűek voltak. Az egyik ital nem volt hűtött, jeget nem tudtak már adni, de szó nélkül kicserélték egy hűtöttre. Nekünk megfelelt, adott esetben mennénk újra!
G P - 2022. október 23., vasárnap 18:01

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jövünk máskor is nagyon jó volt minden a kiszolgálás, az ètelek szuper volt!
P. I. - 2022. október 21., péntek 19:32

"Csodálatos!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kis hely, hangulatos.
T B - 2022. október 21., péntek 19:30

"Szuper"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom volt! Jól éreztük magunkat! A főételre várnunk kellett, de a pincér ginnel vigasztalt! :-)
Judit V. - 2022. október 16., vasárnap 17:00

"LaBor FI5"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sajnos az egyik listán szereplő étel amit szerettem volna megkóstolni már elfogyott.
Fekete István - 2022. október 16., vasárnap 05:28