Monkey Restaurant in Budapest

Monkey Restaurant - international food

Make an Online Reservation

Monkey Restaurant

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.

Monkey Restaurant
Ybl Miklós tér 4. , 1013 Budapest

Welcome to the coolest rooftop terrace and restaurant of Budapest in the Castle Garden Bazaar!
We add color to the evening terrace atmosphere of the Buda side with a wide selection of drinks, a gin & tonic bar, a selection of craft beers and trendy bar foods. There is also a wide selection of bottled and draft beers, but if you want a non-alcoholic refreshment, home-made ice tea is offered. Drinks can be accompanied by exciting and varied bar foods, such as BBQ pulled pork quesadilla, burgers, grilled goat cheese or chives with ajvar.
On the cozy terrace of the Monkey Restaurant you can enjoy summer evenings in a wonderful environment at an affordable price, and in the modern environment below you can enjoy the colder days and the lounge DJ every day.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Monkey Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(281 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.7

"Mindig jó választás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem most voltunk először az étteremben, de még most is nagyon kellemes meglepetés volt a pincér rugalmassága és problémamegoldó készsége. Nagyon köszönöm, hogy annak ellenére, hogy a menü nem tartalmazott gluténmentes desszertet mégsem maradtam desszert nélkül :) . Maga a hely, a kilátás és gin-tonic különlegességek pedig mindig megalapozzák a jó hangulatot.
Noémi Varga - Sunday 07/04/2024

"Fantasztikus ételek, kedves és gyors kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, idén ez volt a legjobb étterem élményünk eddig! A pincérek nagyon kedvesek voltak, és annak ellenére, hogy tele volt a hely, gyorsan kihozták az ételeket is.
Szimandl Fruzsina - Tuesday 26/03/2024

"Monkey bisztró"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom ételeket ettünk egy hangulatos helyen. A kiszolgálás kifogástalan volt, és bár a helyen nem voltak olyan sokan pont ideális volt egy kellemes vacsorához.
Vivien - Monday 25/03/2024

"M-> Monkey"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak (?) egy nagy piros M betű és egy nyíl jelezte a történelmi környezetben egy hangulatos vadon bújik meg. Nagyon hangulatos étteremhez volt szerencsénk, kedves személyzettel, lesve minden kívánságunkat. Pazar tálalással már a szemünk jól lakott, gyönyörű műalkotásokat láthattunk a tányérunkon és az ÍZEK.........fenséges lakomát élvezhettünk. Nem is tudtuk eldönteni, hogy a vaddisznó pástétom vagy a halon a vajas málnaszósz vagy a langyos diósguba kápráztatott-e el jobban.....köszönjük ezt a hihetetlen gasztroutazást!
Gyurkovszki Lajosné - Monday 25/03/2024

"Utolsó befutók"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A program utolsó napján az utolsó vacsorát fogyasztottuk el a Monkey étteremben ami feltette a koronát erre a 2,5hétre. Kedves, figyelmes kiszolgálás, remek ízvilág. Nem lehet rosszat írni róluk! Visszatérünk!
Bősze Ágnes - Monday 25/03/2024

"P.Ádám"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper ételek, igényes környezet, remek kiszolgálás.
Polgár Ádám - Monday 25/03/2024