Restaurant Sulyom Tájétterem (Sarud) in Sarud

Restaurant Sulyom Tájétterem (Sarud) - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Sulyom Tájétterem (Sarud)

3386 Sarud, Kossuth út 2.

Sulyom Tájétterem (Sarud)
Kossuth út 2. , 3386 Sarud

With its quality local ingredients, restaurant Sulyom awaits its guest at Tisza lake, in Sarud.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Sulyom Tájétterem - Sarud

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(53 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.8

"Dicséret"

4.2
food: 5 service: 5 ambience: 2
Évek óta látható az étterem fejlődése. Javaslat, halk beszédet nem zavaró zenei szolgáltatás biztosítható lenne. A hangulatot kicsit emelné. A parkírozó kapacitásának bővítése szükséges. Köszönjük a finom ételeket, amiből kóstolót kaptunk, a diningcity menüben. Megfontolandó, hogy a mennyiséget ennyire lecsökkentik. Nem biztos, hogy jó üzlet politika.
Pós Judit - Monday 25/03/2024

"Apró malőrök"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az étterem belülről nagyon hangulatos volt, az ételek tökéletesen finomak, már-már mesés költemények voltak, a felszolgálók kedvesek, udvariasok. Apró szépséghibák, melyek rombolták az összképet. Vasárnap délben 2 felszolgáló állt helyt becsülettel, ugyanakkor az volt az ember érzése, hogy az étterem kialakítása és a vendégek nagy száma okán ez a létszám sajnálatos módon minden erőfeszítés ellenére ottjártunkkor kevésnek hatott, továbbá bosszantó apróság, hogy az étterem nem jelzett vissza DiningCitynek, így külön e-mailben kellett bizonygatni látogatásunkat....
dr. Gál Imre - Monday 25/03/2024

"Kiváló ételek és vendéglátás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ki gondolta volna, hogy ennyire jó étteremre bukkanunk Sarudon! Nagyszerű ízek, kreatív és merész konyha, kifejezetten pozitív meglepetés volt! A velővel párosított tatárbeefsteak és a túrógombóc kiemelten finomak. A terasz is fantasztikus! Hozzánk a főépület stílusa és miliője közelebb áll még gyerekekkel is. Van különterem, mely kisebb családi, vagy üzleti összejövetelekre nagyszerű. A kiszolgálás is elsőosztályú. Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon ajánlom akár gyerekekkel is!
B. Boglarka - Monday 25/03/2024

"---"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nem csak jó hanem nagyon finom ételek . Pörgős és udvarias kiszolgálás. Jó hangulat.
RICZ SÁNDOR - Sunday 17/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felszolgálók fogadása és az ott töltött időbeni udvarias, jókedvű, rugalmas természete és az ételek ízvilága a maximálisan tökéletes szintet hozták! :) Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendégek leszünk! ☺️
Dóra - Sunday 17/03/2024

"Sokadik alkalommal jártunk az étterembe"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az eddigi legjobb es legfinomabb dining city ajánlat ez az étteremnek. Többször jártunk már az étterembe, de eddig nem volt kiemelkedő étel az ajánlatokban. Viszont a mostani, nagyon kifinomult és ízletes volt. A lilakáposztakrémleves valami csoda, a gyöngytyúkleves tiszta ízekkel rendelkezett, régebben inkább delikátos vízre vagy hasonló ízfokozókkal teli szart kaptunk. A rosé kacsamell tökéletes volt, hozzá a tészta, egyben krémes és kellemesen fűszeres. A desszert a túrógombóc végre nem erdei gyümölcsökkel található meg, hanem egy extra körtés verzióban, nagyszerű ízekkel, a másik desszert pedig merész vállalkozás, de átment a vizsgán, habkönnyű vaníliás szuflé, sűrűbb tésztával mint egy hagyományos szuflé, de ízekben nagyon finom vaníliás. Összességben minden adott egy finom ebéd vagy vacsorázáshoz, az ételek finomak a kiszolgálás precíz es figyelmes! Sok sikert kívánok a továbbiakban.
Kovács Amanda - Saturday 16/03/2024