Gallery Café (Hotel Nemzeti Budapest) in Budapest

Gallery Café (Hotel Nemzeti Budapest) - international food

Make an Online Reservation

Gallery Café (Hotel Nemzeti Budapest)

1088 Budapest, József krt. 4.

Gallery Café (Hotel Nemzeti Budapest)
József krt. 4. , 1088 Budapest

Our Restaurant called Gallery Café, wich is located in the heart of Budapest at Hotel Nemzeti. The Hotel was complitely refurbished few years ago. Therefore our guest can enjoy their marvelous meal in a wonderfull atmosphere. For example, the our famos dessert, the „RIGÓ JANCSI”, what was made first in this restaurant.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Gallery Café (Hotel Nemzeti Budapest) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(49 értékelés)


food

4.4

service

4.7

ambience

4.5

"Szuper volt minden"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon tetszett nekünk maga a hely is, plusz előre az étlap, de a kiszolgálás megkoronázta az egészet, az 5* volt. Nagyon örülök, hogy emellett az étterem mellett döntöttünk, bármikor szívesen visszatérnénk. :)
Szekeres Rebeka - Wednesday 22/03/2023

"Good but not the best"

3.5
food: 2 service: 5 ambience: 3
We did expect more from the restaurant in the National hotel. Service was perfect but it didn't save weak cuisine and atmosphere. Mussels were quite ordinary and some of them were even spoiled. The main dishes were over-salted. Only desserts were good enough. Quite disappointing
Esennikov Aleksei - Monday 20/03/2023

"Meglepetés a Blaha Lujza téren"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sosem tűnt fel azelőtt ez a szálloda, ami nagyon kellemes élményt okozott. Egy elegáns, exkluzív belső tér, néhány asztallal és kiváló konyhával egy meglepetés sziget ebben a városrészben. A kiszolgálás és a személyzet kedvessége szintén.
Gecse Andrea - Monday 20/03/2023

"Cafe gallery Nemzeti hotel "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Lovely hotel . Service and food both excellent. Staff very knowledgeable and friendly. Would definitely recommend.
Elaine Miller - Monday 20/03/2023

"Kellemes"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 4
Az előétel és a főétel finom volt. Az előre kihozott lazavóctatár túl sós, a desszert tömény,nehéz volt. Nem derült ki, hogy a lazactaár a cég ajándéka-e vagy fizetős. És, mivel számlát sem kaptunk csak a kártyás fizetés bizonylatát, most sem tudjuk.
B R - Friday 17/03/2023

"Gallery Café"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Soha nem jártunk még a Nemzeti Szálló épületében, holott naponta elmegyünk előtte, jó ötletnek tűnt ott ebédelni március 15-én és nem is csalódtunk: a hely elegáns, századelői hangulatú, amihez a felszolgálás nyugodt, szakavatott, nem tolakodó, de mégis mindig jelen lévő stílusa is illeszkedett. Az ételek finomak voltak, csak apró észrevételek velük kapcsolatban: a mustáros, friss borsos sertés szűz lángos kicsit több mustárt és borsot, a paprikás csirke több paprikás mártást elbírt volna, a tejszínes epres profiterolról pedig csak a kóstoláskor derült ki, hogy a tölteléke csokis, ami dominál a desszert ízében. Mindemellett az ételek és az ebéd összbenyomása kifogástalan volt: ízelítőt kaptunk a XX. század elejének nagypolgári hangulatából.
NT&L&N - Friday 17/03/2023