Matild Café & Cabaret (Matild Palace) in Budapest

Matild Café & Cabaret (Matild Palace) - confectionery, cafe-restaurant food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.matildcafe.com

Matild Café & Cabaret (Matild Palace)

1056 Budapest, Váci utca 36.

Matild Café & Cabaret (Matild Palace)
Váci utca 36. , 1056 Budapest

TEMPORARILY CLOSED!

Matild Café and Cabaret, formally named the Belvárosi Café, dates back to 1901. The restoration of the two-story café is a dramatic re-imagination of the most popular address for local elite and influencers of the Belle Epoque era, and the first café to reopen in Budapest after World War 2.
A flawless café, bar, and pastry counter that also produces the exquisite Matild Cake, offers central European comfort food and peerless service in an authentic and historic room.
This iconic gem of Budapest which is under monumental protection has been lovingly restored and renamed to represent its truly majestic home, bringing back the late-night chic with cabaret shows from the 1960’s.
The daytime is easy-going at the café, and at night the Hungarian and international cabaret shows, performed on the hydraulic elevated stage, which was uncovered during the excavation, turn Matild Café into a distinguished, glamorous, exciting, and lively sociable hub of the city. (The planned debut of the cabaret shows: 2022 Fall)

Reserve your table online now for free through DiningCity: Matild Café & Cabaret – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(501 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.9

"Matild"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
nagyon hangulatos hely
Mozer Krisztina - Monday 11/12/2023

".---."

4.0
food: 5 service: 5 ambience: 2
Mint sokadszorra visszatérő vendég valósághű értékelését olvashatják és láthatják. Nem akarnék pozitív gondolatokat ismételgetni,de most is mint mindig ugyanazt a témát feszegetem,ami miatt lepontoztam a hangulatot.A kezdetektől járunk ide a kiszolgálás ,ismeretség és a konyha miatt.De könyörgöm cseréljék már le ezeket a kényelmetlen ,nem odaillő "kávéházi" székeket.Ezt nem csak mi bíráljuk,hanem már több embertől hallottuk.Ők ez miatt nem is térnek vissza,nem akarnak x perceket kényelmetlen ülőalkalmatosságon tölteni.Ebben a választékkal teli világban nem hiszem hogy ez a csővázas izé lett a legodaillőbb bútordarab.Próbálja már ki egyszer az illetékes is legalább fél órára.Nem tudnám elképzelni hogy felállás után pozitívan nyilatkozzon a csővázasról ami nagyon rontja ezt az impozáns helyet. A zene, ami nélkül ez a hely nem létezik sem éjjel sem nappal az most lemaradt. Helyette kanál és tányércsörgést hallgatott mindenki.Ezért adtuk a 2 csillagot. Gondolatainkat építő, segítő szándékkal tártuk önök elé amit ha az illetékesek átgondolnak szinte 100% -ra tudják emelni a hely hangulatát is,ezzel még több igényes vendéget tud a hely becsábítani. Addig is további sikereket,kitartást kívánunk ! Tisztelettel:Bényi Gyula
BÉNYI GYYULA - Monday 04/12/2023

"Sok finomság"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Sokféle finomság, igényes tálalás. Finom desszertek.
Gimes Gabor - Monday 27/11/2023

"Matild Cafe"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A pincér nagyon kedves volt. Az ételek között volt látványosak, nagyon finom és olyan is, ami nem hagyott túlzott emléket bennünk. Az élő zene kellemes hangulatot teremtett.
Kocsis Erika - Wednesday 15/11/2023

"Egy tökéletes este második felvonás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Visszatértünk másodjára is (az őszi éttermek hete alkalmával), mivel annyira isteni volt. Most mást választottam, mint előzőleg és ez sem volt csalódás, a többieknek új volt, de mindent megkóstoltak és nagyon ízlett mindenkinek az étele. Külön-külön kikértük az egész étlapot és LE A KALAPPAL. Annyira finom volt, hogy simán tudtunk volna még enni az ételekből, de nem amiatt, mert hogy éhesek lennénk, csak az ízeket kiélveztük volna. Nem véletlen a helyezés!
H. Krisztina - Wednesday 15/11/2023

"Étteremhét+ - Matild Palota"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Felsőkategóriás környezet, élő zene, különleges és finom ételek. Az egy kissé zavaró, hogy több étterem és egy szálloda is található az épületben, de mindenképpen ajánlott Budapest egyik legszebb éttermének meglátogatása.
Szabó Tamás Miklós - Friday 10/11/2023