Restaurant Costes Izakaya in Budapest

Restaurant Costes Izakaya - asian, japanese food

Make an Online Reservation

Restaurant Costes Izakaya

1051 Budapest, Október 6. u. 8.

Costes Izakaya
Október 6. u. 8. , 1051 Budapest

Costes Izakaya has been renewed! We combine the most successful innovations of contemporary fusion cuisine with Asian-inspired recipes, outstanding quality domestic and international ingredients, and an exciting mix of flavors. The name Costes obliges, so we always have a reimagined dish for you that can only be found at Izakaya, whether it's a quick lunch, an unusual cocktail or an exclusive dinner.

Our food selection was inspired by the refined, unique flavors of Far Eastern cuisine. If your daily routine differs from the usual midday lunch, then we have good news for you: from Tuesday to Saturday, we are waiting for you in an extended time slot, from 11:30 a.m. to 5:00 p.m. You can order our menu for dining in, takeaway, or even home delivery.

If you would like to break free from the rush of everyday life with the help of a real curiosity, try one of our prides, the tonkatsu deep-fried meat sandwich made from mangalica, based on an original Japanese recipe! Or if a hearty soup is all you need, we recommend you to try our chef's other favorite dish, the very filling pho variations made with beef and traditional Asian spices.

Do you like to discover new dishes together with friends, acquaintances and loved ones? Then share the flavors of Izakaya with each other! Following the principle of the popular "sharing plate" philosophy, you are able to nibble on a wide selection of unique Far Eastern dishes and familiar flavors as well. If you are looking for a more substantial meal, we guarantee that you won't be hungry after trying our beef tenderloin steak made with chili teriyaki sauce. And if you're brave enough, you can try our squid flavored with 12 unique spices, or our crab made with traditional Japanese tempura batter.

We haven't forgotten about our vegetarian guests either: they can discover a new, unforgettable world of flavors as well with our Saigon spring rolls and potato salad made according to our own recipe. We haven't forgotten about the dessert lovers either. We are waiting for them with some vanilla custard made with coconut, based on a unique recipe or a big cup of hot chocolate spiked with ginger.

When the evening comes, with the help of music and a special atmosphere we evoke the vibes of the famous Tokyo underground. Our traditional and reimagined FIVE ELEMENTS cocktails, as well as our sake made according to ancient traditions, will make the atmosphere truly unforgettable. And since we know that time flies fast when one’s in a good mood, we have extended our closing hours until midnight on Fridays and Saturdays as well!

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Costes Izakaya – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(146 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.4

"Wow wow wow, a legjobb főétel az évben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szombat délután voltunk, ebéd és vacsoraidő alatt, nem voltak sokan, a kiszolgálás pedig kedves és udvarias volt. Feltételeztem, hogy jó ízeket várhatok, de messze felülmúlták a várakozásomat. A tengeri alga salátát imádom, minden nap tudnám enni, és itt nagyon eltaláltak a földimogyoró-szezám szószt hozzá. A tavaszi tekercsek sokfélék voltak, ropogósak, nem túlfűszerezettek. Az ebédpartnerem szerint az édes & savanyú csirke nagyon finom volt, a zöldségek roppanósak, a csirke pedig omlós. Én a koreai BBQ marhabordát rendeltem, és nem bántam meg. Mintha csak az én szám íze szerint készítették volna, minden íz a helyén volt benne. A hús gyönyőrűen volt sütve, belül rózsaszín, de a külseje finom füstös, pont kellemesen csípős, a Teriyaki szósz pont megfelelően volt sós, a sült paprikás burgonya pedig szuper köretválasztás volt mellé. Ilyen finomat idén még nem ettem. A desszertekből a fekete szezám brülé nagyon finom volt, egy pici csipet sót még elbírt, bár ez inkább az én egyéni ízlésem, a passiógyümölcsös kókuszos madártejben kicsit sokféle is volt az íz. Megnéztük az étlapot, és a hely étteremhéten kivül sem olyan drága, hogy ne jönnénk vissza.
Pápai Marianna - Monday 25/03/2024

"Trendi ázsiai étterem szuper választékkal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szombat este voltunk, volt dj, amit mi nagyon élveztünk, feldobta a hangulatot. A menüsor ízletes volt, a felszolgálók kedvesek. A kelleténél kicsit többször kérdezték meg tőlünk, hogy kérünk-e még alkoholt, de mindent időben szolgáltak fel és udvariasak voltak. A sörválaszték nem volt aznap erős, az étlapon szereplő 4-5 opció helyett csak 1 volt elérhető. Egy koktélt ittunk, az nagyon szuper volt. A vizet nem számolták fel, nem tudjuk, hogy véletlen vagy direkt, de nagyon hálásak vagyunk érte. Nagy adagokat kaptunk, egyikőnk sem tudta maradéktalanul befejezni mindhárom fogást.
D D - Monday 25/03/2024

"Bomba volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Koreai bbq, tavaszi tekercs es a vegen a passios madartej… nagyon extra volt mind!
Baranyai Krisztian - Sunday 24/03/2024

"Fantasztikus volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kicsit aggódtam, mert a párom nem annyira kedveli ezt a konyhát, de a választék során mindenkire gondoltak, az ételek isteniek voltak, mind imádtuk. A felszolgálás kifogástalan volt, mikor bizonytalanok voltunk az italt illetően kaptunk egy kis kóstolót a szilvaborból, rögtön kértünk egy egész üveggel. A mennyiség bőséges volt, nagyon jól lakottan távoztunk. Imádtuk. Visszatérünk.
Lendvai Nikoletta - Sunday 24/03/2024

"Régóta visszajárunk az Izakaya-ba, most is élmény volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük Izakaya, magas minőség, udvarias kiszolgálás, izgalmas, kellemes környezet. Az egyik kedvencünk.
B. Judit - Sunday 24/03/2024

"Tasty food slow service "

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Food was very tasty. Creativity, balance, presentation all met expectations. The service is friendly but unfortunately slow and not proactive at all. There was a mistake in making our drinks but nobody informed us. We had to ask several times and finally got our drink after we finished the appetizer.
Angela Chen - Sunday 24/03/2024